My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
sluchajcie, mam baaardzo duża prosbe.
Moj maz bardzo sie cieszy kiedy wpadaja mu na fanpage firmowy nowe lajki. Bardzo Was prosze o polubienie naszego fanpejdża. Bedzie nam bardzo miło
Dziekuje z góry i obiecuje, ze nie bedzie Wam zasmiecal tablicy beznadziejnymi wpisami 
oto link:
https://www.facebook.com/dobryanimator/?fref=ts
Ania_84, Anuśka lubią tę wiadomość
-
No to ja tez sie zapisuje do klubu, dziś na wadze -7 kg ale do Waszej wagi to jeszcze hohoho
Aniu, pchacz jak najbardziej sie nadaje
super prezent
lub krzesełko do karmienia, ale to już sie musisz zagłębić w temat z rodzicami dziecka
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:noo to zaraz załozymy tu klub gubienia kg

Anuska dobrze by bylo .. kurde w kwietniu suknie równo 3 lata od momentu kiedy zaczelismy się leczyc, a 3,5 roku od momentu jak podjelismy decyzje ze sie staramy
Ja dołączam od piątku
póki co wpierdzielam 
Anuska matko wariatko jak tam Manka?
Wrozko like poszedł
Zizia kciuki nadal zaciśnięte.
Aniu 1 kwietnia - piękna data
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Zizia ja też trzymam kciuki

Izolec jejku Ty już za moment, ale ten czas zapitala
Moja Mańka to wrzaskun stacjonarny
Wrzeszczy wyjątkowo często a jak chcę ją wsadzić do fotelika samochodowego to wręcz jazgot jest
Jakiś taki inny model mi się trafił 
Ania 1 kwietnia to szczęśliwa data
U nas też bo to 19 rocznica bycia razem z moim parchem ukochanym
Ania_84, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Anuska to Twoja Mańka może przybić piatke z moim chrześniakiem nie trawi fotelików, wózka .. nic .. od razu jest wrzask

dobra decyzja podjęta okazuje sie ze fotelik do karmienia ma juz wiec zostaje pchacz
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW czwartek przyjmujemy się do szpitala. W piątek młody ma exmisję

Wróżko- skurczy póki co u mnie jak na lekarstwo. Gałgan się chyba trochę zasiedział bo na piątkowej kontroli nic nie zapowiadało szansy na poród.
Anuśka- ładna aparatka ci się trafiła
Ania_84, Anuśka, Foto_Anna, zizia_a, Blondik, Krokodylica, marissith lubią tę wiadomość
-
hahaha zróbcie sobie taki prezent na dzień kobietLaRa wrote:Haha, padłam i kwicze
ciekawa jestem reakcj mezów