My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
sluchajcie, mam baaardzo duża prosbe.
Moj maz bardzo sie cieszy kiedy wpadaja mu na fanpage firmowy nowe lajki. Bardzo Was prosze o polubienie naszego fanpejdża. Bedzie nam bardzo miło Dziekuje z góry i obiecuje, ze nie bedzie Wam zasmiecal tablicy beznadziejnymi wpisami
oto link:
https://www.facebook.com/dobryanimator/?fref=tsAnia_84, Anuśka lubią tę wiadomość
-
No to ja tez sie zapisuje do klubu, dziś na wadze -7 kg ale do Waszej wagi to jeszcze hohoho
Aniu, pchacz jak najbardziej sie nadaje super prezent lub krzesełko do karmienia, ale to już sie musisz zagłębić w temat z rodzicami dziecka -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:noo to zaraz załozymy tu klub gubienia kg
Anuska dobrze by bylo .. kurde w kwietniu suknie równo 3 lata od momentu kiedy zaczelismy się leczyc, a 3,5 roku od momentu jak podjelismy decyzje ze sie staramy
Ja dołączam od piątku póki co wpierdzielam
Anuska matko wariatko jak tam Manka?
Wrozko like poszedł
Zizia kciuki nadal zaciśnięte.
Aniu 1 kwietnia - piękna dataAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Zizia ja też trzymam kciuki
Izolec jejku Ty już za moment, ale ten czas zapitala
Moja Mańka to wrzaskun stacjonarny Wrzeszczy wyjątkowo często a jak chcę ją wsadzić do fotelika samochodowego to wręcz jazgot jest Jakiś taki inny model mi się trafił
Ania 1 kwietnia to szczęśliwa data U nas też bo to 19 rocznica bycia razem z moim parchem ukochanymAnia_84, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Anuska to Twoja Mańka może przybić piatke z moim chrześniakiem nie trawi fotelików, wózka .. nic .. od razu jest wrzask
dobra decyzja podjęta okazuje sie ze fotelik do karmienia ma juz wiec zostaje pchaczAnuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW czwartek przyjmujemy się do szpitala. W piątek młody ma exmisję
Wróżko- skurczy póki co u mnie jak na lekarstwo. Gałgan się chyba trochę zasiedział bo na piątkowej kontroli nic nie zapowiadało szansy na poród.
Anuśka- ładna aparatka ci się trafiłaAnia_84, Anuśka, Foto_Anna, zizia_a, Blondik, Krokodylica, marissith lubią tę wiadomość
-
LaRa wrote:Haha, padłam i kwicze