My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
ara wrote:Ania wariatko siedzę w pracy i rechoczę! co za motyw
ara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej,
Kurde, pamiętacie ze ja tez w ekipie "grubasów"? Tylko ja nie zrobię szwaczka bo na razie mi wstyd, ze kiedykolwiek taka wagę osiągnęłam.
Dziewczyny, proszę dziś o trzymanie kciuków, bo ok 10:30 bedą mi usuwać znamiona z dwóch piersi, wycinać, zakładać szwy, wysyłać na histo-pato, a za 3 tyg powtórka, tylko ze wtedy już wypalanie z twarzy x2. Miała z Was któraś wypalane znamiona?
Kuzwa, ale wystrachana jestem.
Przy okazji bycia w poradńi chirurgicznej, podejdę do szpitala w którym urodziła sie Ania odebrać wygrane kosmetyki. Głosującym bardzo dziękujemy
Pozdrawiam i życzę miłego dnia -
Hej Kochane :*
Ziza... ehhh w takim razie mocno kciuki zaciskam za następne podjeście ..bo chyba tylko to mi pozostaje moze zapyaj sie dr czy nie dało by rady zrobic strechingu przed nastepnym ??
Łojj widze ze coraz wiecej nas odchudzających
Katja Ty to chyba chcesz z kości na ości sie odchudzac
my wczoraj byliśmy w smyku zobaczyc te chodziki-pchacze .. no i poszliśmy na wózki, foteliki ..łózeczka.. Michał probował każdy wózek po kolei .. i oceniał który bedzie dla nas dobry do jazdy po lesie bo za ulica mamy las wpadł nam jeden taki w oko .. podobał sie i mi i M .. ehhh póżniej ogladalismy łózeczka Michu zapytał sie które mi sie podoba to zrobi sam
jak wyszlismy to powiedział mi że miło tak poczuć sie jakbysmy juz wybierali ..
Kroko jak tam się czujecie ??
aaa no i ksiadz w mojej parafi zrobił mnie w lolo poszłam po zaswiadczenie ze moge byc chrzestan , wyczekałam sie jak.... i co powiedział mi ze on mi juz nie wyda .bo jestesmy dłzej niz poł roku małżenstwem i przyjmujemy kolede tam gdzie meiszkamy
LaRa trzymam kciukaski bedzie wszytsko dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 08:19
LaRa, zizia_a, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
dzien bry!
Ania- ojj, to musialo byc urocze z tym lozeczkiem a co do ksiedza, to nie wiedzialam, ze to ma taki wplyw na bycie dobra chrzestna wspolczuje, no co za zlosliwosc. i co teraz? ja pewnie bym poszla do dawnej parafii, moze ksiadz bardziej ludzki bedzie...
dzis piekna pogoda. takze kazdej zycze takiego sloneczka jak za oknem. buzi!zizia_a lubi tę wiadomość
-
Ziza i prawidłow
Wróżka ja własnie byłam w swoejej dawnej parafii ..de facto myslalam ze nadal nią jest a tu okazuje sie ze skoro jestsmy po slubie mieszkamy gdzie indziej i tam przyjmujemy kolede .. to nalezymy do tej parafii
no nic pójde do tej parafiii sie zapytam. bo mozliwe ze nie bede musiala miec tego zaswiadczenia bo chrzcinysa własnie w tym kosciele co niby mam stad brac zaswiadczenie
ewidnetnie chodzi o kase ze dajemy na ten kosciol .. podczas koledy ..no i druga sprawa niby bardzo wazna ksiadz powiedział z on nie wie czy czasem nie wzielism rozwodu.. a tamta parafia bedzie wiedziala skoro przyjmujemy kolede ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 10:24