My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zizia Trzymam kciuki :*
Kobietki moje kochane Wszytskiego Najlepszego z okazji Dnia kobiet
mnie na dzień kobiet zaczał bolec zabzizia_a lubi tę wiadomość
-
czesc dziewczynki!
wszystkiego dobrego z okazji naszego swieta!
wklejam tutaj to samo co napisalam na belly, bo juz mi sie nawet pisac nie chce tak sie tylko chcialam pozalic...
ja dzis w ch... humorze. delikatnie rzecz ujmujac. od rana chodze wsciekla na wszystko i mojemu juz sie oberwalo, zupelnie bezpodstawnie. poryczalam sie, a on mi pozniej zrobil kawe i sniadanie a wszystko sie zaczelo od pomiaru temperatury. oczywiscie spadła, a ja glupia mierzylam jeszcze pare razy z nadzieja, ze to jednak wina wczesniejszej godziny i pobudki godzine wczesniej. jestem zla na siebie, ze tak sie oszukuje, ze doszukuje sie objawow ciazy, choc jej na milion procent nie ma, ze sie zachowuje jak jakas smarkula. wiem, to zaledwie 3 cykl nieudany, a ja juz schizuje. kopnijcie mnie w dupe na otrzezwienie, bo juz mi chyba te starania na mozg padaja
Zizia- trzymam kciuki mocno za bete!
-
Dzień dobry
Czy mogę dołączyć?
Mam na imię Ania i też jestem uzależniona od mierzenia tempki No i za jakieś 6mcy zaczynam się starać znowu
Co tam słychać babeczki?
Ania zgapiłam od Ciebie suwaczek i też odliczam kg. Chciałabym schudnąć do 60kg przed ciążą, więc odpaliłam moją dietę cukrzycową
Zaczynam pomału odnajdywać się w nowej rzeczywistości, to i więcej czasu m.in. na forum mam
Co tam u Was słychać dobrego? Widzę, że nowe staraczki się pojawiłyAnia_84, Izoleccc, marissith, Mona_M, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ja Cie bardzo proszę ni stresuj sie tak .. wiadomo że jest przykro ale pomysl inaczej ..moze po porstu musisz sie dłzej wysexic przed ciaza
bedzie dobrze
sprawdz sobie po ciazy Prolaktyne, TSH
u mnie w sumie bez wiekszych zmian ..troche sie martiwe ze o akurat wypadnie na swieta monitoring i wogole.. ze czegos nie dopatrzymy .. noi jest stres niestety z kasą jak ta IUI nie wyjdzie to zanim uzbieramy na IVF to troche minie .. ciezko to widze no ale nikt nie mówił ze bedzie łatwo
za to mezu wczoraj do 23 robił mi nowa komode tylko walnal sie w wymiarach jednego frontu i musi zamówic -
Anno ja pitole to ja tez powinnam na 60 sobie ustawic
ps mi dzis chyba waga szwankuje bo mam znowu 82 noo ale fakt pozwalałam sobie troche ..no nic biore sie znowu za dietke co by pieknie wygladac na chrzcinach
Dziewczyny powiedzcei mi czy taki chodzik pchacz to dobry pomysl na chrzciny ..wiadomo do tego kase dam tez ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 10:35
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Ania- wiem, wiem. racje masz kobito, jak ch...! a czemu macie czegos nie dopatrzyc? kasa... ciezka sprawa, ale moze wlasnie dlatego teraz sie uda? niech ten dzidziol juz z Was tak nie ciagnie. zachlanny juz od samego poczatku! niech wychodzi z ukrycia cwaniaczek maly
TSH badalam i jest ok, prolaktyny nie. byc moze zbadam w tym cyklu. kiedy to najlepiej zbadac i jak? na czczo trzeba?
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Nooo tylko mu kasa w głowie od poczatku łobuz mały tylko po kim on to ma po tatusiu nie bardzo po mamusi tym bardziej nie ooo juz wiem po prababci
prl na cczo bez sexu dzien przed i nie stresowac sie ;P chyba na pocatku cyklu
mi ładnie sie wynormował cykl jak jednak zrzuciłam kilka kg , metformx chyba mi obnizy insuline
-
noo to zaraz załozymy tu klub gubienia kg
Anuska dobrze by bylo .. kurde w kwietniu suknie równo 3 lata od momentu kiedy zaczelismy się leczyc, a 3,5 roku od momentu jak podjelismy decyzje ze sie staramyAnuśka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:noo to zaraz załozymy tu klub gubienia kg
Anuska dobrze by bylo .. kurde w kwietniu suknie równo 3 lata od momentu kiedy zaczelismy się leczyc, a 3,5 roku od momentu jak podjelismy decyzje ze sie staramyAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Plan jest jak sie nie uda to koncentruje się na tych ubezpieczeniach i mam zamiar zarobic kase na wrzesien na IVF i juz