My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Izoleccc wrote:Pytanie. Jak można spędzić ostatni weekend bez dzieci? Można iść na koncert, spacer, dobry obiad. Ale można też leżeć w łóżku z bolacym gardłem mając u boku wybitnie wkurwiajacego męża na kacu. Normalnie miód, malina
-
LaRa wrote:Kaśka, a co sie stało ze maź w szpitalu? Sorry, ale chyba mi umknęło ;(Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Anulka- kochana jestes a smecic nie chce, bo z lekka beznadziejne jest narzekanie na to, ze kolejny moj cykl pojdzie w pi... w Waszym gronie. Nie chce, zeby moje smecenie kogos zirytowalo.
a tak w ogole, zrobilam dzisiaj pyszny rosołek. wyszedl mi naprawde rewelacyjnie, wiec czestuje wszystkie! lejcie sobie duża chochlą! na zdrowie!Izoleccc, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
WróżkaZielona wrote:Anulka- kochana jestes a smecic nie chce, bo z lekka beznadziejne jest narzekanie na to, ze kolejny moj cykl pojdzie w pi... w Waszym gronie. Nie chce, zeby moje smecenie kogos zirytowalo.
a tak w ogole, zrobilam dzisiaj pyszny rosołek. wyszedl mi naprawde rewelacyjnie, wiec czestuje wszystkie! lejcie sobie duża chochlą! na zdrowie!
a dwa nie idzie w zadne pizdu .. daj mu troche wiary i siły
Kroko oby dalej trzymał fason
mój maz włąsnie mi zafundwał truskawki..yyy ze tak powiem ..WTF on ma zachcianki ciazowe czy coKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Witam
Ja włąsnie dziś zostałam nominowana na chrzestna wiec w tym mieisącu zostanę mama hahahahmarissith, Izoleccc, LaRa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej hej
żyjemy, podczytujemy tylko odpisać nie ma kiedy
Ziza trzymam kciuki!
Bąbel a to cipa się trafiła! Olej ją chociaż wiem,że było Ci przykro. Trzymam kciuki za jajka!
Kroko brawo dla męża!
Izoleccc zdrowia. Jak się czujesz na wylocie?
Ania gratki za bycie mamą
Ara zazdro podróży! No i podejścia do starań.
Nowatorka jak samopoczucie?
No i ten tego... standardowo nie pamiętam co komu miałam napisać
Asiula, Mona, Katja
Miłej niedzieli!
Ja dzisiaj wychodzę na kilka godzin pogadać z dorosłymi nie o kupachAnia_84, Krokodylica, Katjaa, bąbel, zizia_a lubią tę wiadomość
-
Mari hahahah z dorosłymi ni eo kupach rozbawiłąs mnie
ehh nawet nie wiecie ile roadości mi to sprawiło tlko się smiejemy że jak nasi chrzesnicy beda mieli w tym samym czasie mieli komunie to zbankrutujemy bo miedzy naszymi chrzesnikami jest tydzien róznicymarissith lubi tę wiadomość
-
Ania u nas jest tak samo...mamy jeszcze 2 lata ale za 2 lata maj bedzie ciezki:D ale damy rade...mam tylko nadzieje ze nie w ten sam dzien bo bedziemy musieli sie rozdzielic..
Ania_84 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Ania u nas jest tak samo...mamy jeszcze 2 lata ale za 2 lata maj bedzie ciezki:D ale damy rade...mam tylko nadzieje ze nie w ten sam dzien bo bedziemy musieli sie rozdzielic..
-
Witam Was i ja nie pisałam bo... przygotowywałam się do wizyty teściowej przyjechała na imieniny małża i nawet pamiętała, że ja mam 2 dni po nim i też mi życzenia składali, ogólnie bardzo miło było, dałam radę.
No i chwalę się, mogę?? picie wiesiołka chyba działa, widziałam śluz
Izoleccc no małżon się nie popisał, zrehabilitował się chociaż dzisiaj?
WróżkaZielona ani mi nie mów, tak mi się chce rosołu... no wbiję się do Ciebie do domu chyba
Kasiu, niestety tak to jest, znajomi przychodzą się wypłakać w Twój rękaw, a jak Ty potrzebujesz wsparcia to nie ma komu się wygadać
Ara, też mnie wzięło na takie przemyślenia, mówiłam mężowi że mnie dopadł kryzys po zmianie kodu z przodu (znaczy się po urodzinach )
Aniu, prima aprilis to świetna dataKrokodylica, Rudaaa lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny jestem po wizycie w klinice...mam meiszane uczucia...zalecil hsg z tego jestem zadowolona mam je zrobic za dwa dni ale bedzie to prywatnie wiec koszt dla mnie nieziemski...opowiedzial jak to bedzie wygladalo ze poda kontrast i spawdzi czy sa drozne -jesli nie to nie bedzie ich udraznial!! zgodzilam sie ale pozniej zaczelam myslec o tym wszytkim...skoro mam za to tyle kasy dac za badanie to dlaczego jesli okaze sie ze niedrozne to czemu mi ich nie udrozni??? zaczelam myslec o badaniu na NFZ ale do kogo mam isc po skierowanie?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️