X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Ta laska w jacuzzi to jego żona :)
    Wypasiony Anuśka, fantastico! :D

Anuśka lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka hehehe super tort. :)
    Aż bym spróbowała kawałeczek. ;)

Anuśka lubi tę wiadomość

• beszka Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helenkq, ja teraz po 2 ciazach wiem jedno. w dupie mam jaki wiek ciazy podadza mi na podstawie usg ;) sam lekarz pow.,ze co usg moze byc inna data, bo dziecko w jednym tg szybciej urosnie, potem przestoj a potem znow nadrabia. wazne by roslo i w widelkach sie miescilo.

z oboma synami maialm termin, na podstawie usg i @ zle wyznaczone. wiedzialam kiedy mialma owu i pokrylo by sie to z rzeczywistem porodem. malo tego podczas pierwszej ciazy wszyscy i w PL i w nO mowili, ze bede miala duze dziecko (brzuch tez mialam gigant, bo utylam 40 kg, cale szczescie w wkeiszkosci byla to woda). a mlody urodzil sie malutki. pamietam ze maz po porodzie jechal do sklepu kupic ubranka na 50cm bo mlody w 56 sie topil ;)
    podczas drugiej ciazy mowili mi ze dzidzia bedzie mala ;) wiec nakupowalam malych ubran....a tu chlop jak dab ;) 4kg. ubranek na 50 w ogole nie wlozyl, a te na 56 byly na styk. po powrcie do domu nosil na 62 ;)

mi tez sie wydaje, ze mialas ovu wczesniej niz OF wyznaczyl.

Anuska, tort pierwsza klasa!!!

lece do tego sklepu w koncu. do uslyszenia pozniej :)

Anuśka lubi tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka rewelacyjny tort!

Dzień dobry.
    My po porannym przytulanku i dzień od razu piękniejszy :)
    Wczoraj byliśmy u sąsiadów na meczu, całkiem miło było..

Co do rodziców i teściów.. my mamy po 250km do obu, moja teściowa jest władcza, ma bardzo trudny charakter a do tego ma słabą psychikę, więc różnie bywa, chciałaby na nas wpływać, ale mój mąż ma do niej dobre podejscie, bo trzyma ją krótko i nie pozwala na rozkręcanie się, niestety dłużej niż 4 dni to cieżko wytrzymać w takiej atmosferze.. ale nie narzekam - mogło być gorzej.. Nie zapomnę im tego, jak zareagowali, gdy mąż powiedział ze chcemy przed ślubem zamieszkać razem - wiele łez przez nich wylałam..pamięta sie takie rzeczy..

Moi rodzice nigdy się nie wtrącali i jestem im wdzięczna, mieszkaliśmy po ślubie sami i przed nim i uważam to za zdrowe i fajne. Oczywiscie są różne sytuuacje, ale gdy nie trzeba, to uważam że małżenstwo powinno mieszkać samo..

My zaraz do lekarza z młodym na badanie uszu

Anuśka, beszka lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• helenkq Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka wiem ze wyznaczanie terminu z usg to bujda ;) tylko ze na poczatku jest bardzo prawdopodobne (pecherzyk) pozniej jak jest dzidzie nawet lekarz nie zmierzy dobrze zeby sie zgadzało...

krokodylek ja na twoim mejscu chyba zatestowalabym juz jutro lub w poniedzialek
    wiem ze niektore z was nie testuja wczesniej...
    ale chyba przyznam sie bez bicia... zanim wyszedl cien na tescie zrobiłam wczesniej 5 innych( z allegro) tanie byly to nie było mi szkoda ;)( nie wiedzialam ze owulka pozniej bo na poczatku zakladalam ze byla 17dpo) i 4 wyszły negatywne na 5 bardzo słaby cien ;) potem kupilam 2 peppino i zrobiłam przez dwa kolejne dni ;) tez tylko cienie ;)

Anuska Super tort!!! ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2014, 11:29

Anuśka lubi tę wiadomość

dqpri09kenjjhndh.png
    ***************Gang 18+****************
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helenkq sama nie wiem, chyba poczekam. Nie pali mi się tak bardzo. A wolę najpierw poczekać czy @ nie przylezie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylku, tak czytam o tych obiadkach u mamusi i jestem zszokowana! Mój mąż w życiu by nie szedł do matki na obiadek, nawet jakby mieszkała kilka metrów od nas. Na takie rzeczy to ja bym nie pozwoliła. Nie wiem jak to skomentować. Chyba przemilczę, bo jeszcze coś chlapnę za dużo, bo ja zawsze szczera do bólu, i się obrazisz na mnie.
    Mam tylko nadzieję, że Twój mąż się zmieni i to jak najszybciej, bo takie zachowanie jest bardzo niedojrzałe.

A ja się zdrzemnęłam i śniło mi się, że wzięłam udział w jakimś teleturnieju telewizyjnym i wygrałam milion pesos! Albo miliard :)
    Nie wiem, ale dużo zer tam było.
    I zaczęliśmy z mężem skakać ze szczęścia i kupiliśmy sobie mieszkanie za gotówkę! Bez kredytu! :P

Anuśka, to fakt, Swornegacie to fajna nazwa :P Ale naprawdę pięknie tam jest. Tylko to jest taka mała miejscowość, typowa na wypoczynek. Jeśli jesteś mieszczuchem i lubisz wypoczywać w mieście to będzie tam dla Ciebie za spokojnie.
    Googlnij sobie i poczytaj. Może coś Ci wpadnie w oko.
    Nena, mdłości przeszły?
    Beszka, to dobrze, że Ci wyznaczyło owulkę. Mnie też wykres bez czerwonej linii wkurzał ;)
    Helenq, jak samopoczucie?
    A gdzie Malenq? Pewnie sobie drzemie ;)

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest trochę za dużo tłumaczenia ale nie myślcie sobie że on specjalnie wsiada w auto i jedzie na obiad do mamusi.
    Mój małż jest mechanikiem. Jego brat też. I mój małż jeździ po pracy do warsztatu do brata i tam ma jeszcze jakieś "fuchy". A że warsztat przy chałupie to mamunia go od razu przy okazji wykarmia. Ja rozumiem że głodny itd. Ale mnie to wkurza. Niech zje w domu a potem jedzie do warsztatu. I w tym temacie nie ma ze mną dyskusji. :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2014, 12:13

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry bardzo....:)
    ano w kuchni poranek spędziłam, truskawki w słoiki pakowałam ;) i bułeczki z budyniem upiekłam i sobie drzemałam...ech leniwa sobota...
    a ja tam bym się cieszyła krokorylku, że żarełka codziennie gotować nie muszę, niech sobie je na zdrowie.. jak wraca jest najedzony, zadowolony i możecie na "czym" innym spędzać czas....
    mój mężu wczoraj zrobił mi niespodziankę i wracając z pracy, zajechał do swoich starych z prezentem (teść ma urodziny) i już nie będę MUSIAŁA jechać jupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii;) zafundował mi przyjemny weekend....;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czas się wziąć za obiadek:)

do później...miłego popołudnia:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, mój progesteron wynosi 36,8.
    Maksymalnie w fazie lutealnej jest 50.
    To chyba dobrze nie? Nie jest za wysoki trochę jak na fazę lutealną?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka torcik pierwsza klasa! Zajefajny! :D

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq nie cierpię wyrzucać jedzenia. A sorry, ja sama wszystkiego nie pochłonę. Mimo szczerych chęci. :)
    Ale dobra koniec tego tematu. Zwalczę to i tyle.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2014, 13:01

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Dziewczyny, mój progesteron wynosi 36,8.
    Maksymalnie w fazie lutealnej jest 50.
    To chyba dobrze nie? Nie jest za wysoki trochę jak na fazę lutealną?

Bardzo ładny wynik. :) Dlaczego miał by być za wysoki?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie wiem, myślałam, że to ma być w granicach 15? Czyli znaczy, że owulacja była i jajeczko pękło? ;)

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko jaka dziwna pogoda u mnie, świeci słońce a grzmi i się błyska, minutę leje jak z cebra, a minutę nic nie pada. Cuda na kiju.

A jak jest z tą owulką i progesteronem to Ci nie powiem Nastka bo nie wiem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak masz taką pogodę w kratkę, deszcz ze słońcem i burzą, to pewnie będzie piękna tęcza na niebie :)

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I co, sama zostałam? To chyba się wezmę za to sprzątanie. :P

• Asha Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj nie ma to jak drzemka :-)

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki, zazdroszczę Wam niesamowicie, słoików, dżemików i innych.... bo ja w pracy :(
    Anuśka, torcik cudo
    Ech.... dzieciaki (służbowe) mi zwiały nareszcie na boisko a tu chyba zaraz będzie straszna burza i z chwili z kawą i komputerkiem nici :( ......... oj zlezie się zaraz hałastra

ja dziś czuję się fatalnie, okres jak Niagara.... dawno takiego nie miałam i do tego spóźniony o tydzień, przez co dół i wahania nastroju jeszcze większe , a do tego 12h w pracy :( maruder mi się włączył straszny, małż mnie wkurza bo się obraził że nie miałam czasu z nim pogadać przez tel....... masakra i kto tu ma PMS?

grzmi coraz gorzej więc chyba będę zmuszona wyłączyć kompa........

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
‹‹ 467 468 469 470 471 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ