My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje
Nasturcja chyba pisalas o wyszszym prog to dobrze ze masz takii oby sie utrymal bo taki ladny to w ciazy
-
Ania, to jeszcze zdążę życzyć Ci sto lat i spełnienia marzeń!
Tamcia, kciuki za męża!
A mnie mdliło dzisiaj cały dzień, nie wymiotuję, tylko te cholerne nudności, umęczyło mnie to...
Miłej nocki kobietkiKatjaa, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewuszki, wzystkiego naj solenizantkom...mam pytanko, bo juz mnie to zastanawia od dluzszego czasu...zawsze mnie brzuch bolal w czasie dni plodnych i owulacji i to dosyc mocno, w tym cyklu mnie nie boli ale to moze dzieki hsg, ale...zawsze podczas serduszkowania bol sie nasilal ze zblizajaca sie owulacja i teraz pomimo tego, ze brzuch mnie nie boli to znowu mnie boli podczas myku myk i wiem ze owu sie zbliza, czy ktoras z was tez tak pobolewa?
-
nick nieaktualnyAniu wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i spełnienia marzeń, a szczególnie jednego marzenia
Nena mam nadzieję, że już się lepiej czujesz i Cię nie mdli. Odpoczywaj sobie. Nie wiem co Ci poradzić na te mdłości. Może owoce? Ściskam.Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego Aniu
duuuzo zdrowka oraz spelnienia marzen (szczegolnie jednego)!!!
Asha, mnie, oprocz podbrzusza czy jajnika, nic nie boli w okolicach ovu.
Nena, mi na mdlosci pomagaly paluszkina chwile, ale zawsze cos. pamietam, ze paluszki mialam zawsze przy sobie, nawet przy lozku
w drugiej ciazy neistety na lekach przeciwwymiotnych wyladowalam
ja juz na nogach od 6! przed 6 obudzilam sie na mierzenei tempki, a potem mlodszy syn postanowil wstac. i tak sobie siedzimy. teraz starszak tez dolaczyl. czekamy na tatuska
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeszka jeśli serduszka są o 2-3 to zapisuj jako seks rano. Niestety, ale tutaj mają ograniczoną wersję serduszek. Powinni to ulepszyć i wstawić więcej opcji.
My dziś z mężem wstaliśmy o 1 po południu... Super
Dopiero o 13 zmierzyłam temperaturę, ale oczywiście od razu wstawiłam jako ignorowaną. Mąż teraz wstał i robi nam "śniadanie". Śniadanie o 2 po południu hehe