My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylica alez mi apetytu narobilas. wlasnie malzowi mowilam, ze jakiegos dobrego miecha bym sobie zjadla (zawsze w 2 fazie cyklu mam jakies dziwne smaki
).
chyba salatke z truskawkami zrobie a do tego szampana mamyAsha lubi tę wiadomość
-
A to małżu dzisiaj grilla wymyślił.
Ja nie grilluję.
Ja szykuję mięsko a on grilluje.
W ogóle dzisiaj, miał wolną sobotę, poodkurzał, łazienkę posprzątał, podłogi pozmywał, naczynia pomył i zakupy porobił.Chyba czegoś chce. :PPP
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2014, 20:44
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziękuję dziewczynki, zostałam sama przed monitorem bo pies chrapie aż miło
Krokodylku, samej cebulki nie próbowałam ale tak robię kaszankę - zawijam w folię razem z cebulką w krążkach i ogórkiem kiszonym, pycha wychodziKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTamcia, moj Fifius tez czasem chrapie. I jeszcze rozlozy sie brzuszkiem do gory, wykreci glowke jak slimak i sobie pochrapuje
Czasem cos mu sie sni, zaczyna szybko mrugac galkami ocznymi, ma drgawki i szybko oddycha. Kiedys nawet szczeknal przez sen
Zawsze go wtedy delikatnie budze, bo nie chce, zeby przezywal jakies koszmaryWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2014, 21:18
Tamka lubi tę wiadomość
-
skąd ja to znam Nastka
brzuszek do góry, główka prostopadle do ciałka i chrapanie
albo popiskiwanie i poszczekiwanie, wtedy też ją budzę, nawet kiedyś czytałam artykuł o śnie psów, bardzo ciekawy, np. nie wiedziałam, że długość snu psa zależy od jego rasy, to jak często wchodzi w fazę rem, jak śpi etc. Co ciekawe retrievery to straszne śpiochy, potrzebują dużo snu i rzadko wchodzą w fazę rem, dlatego nie zdarza im się ugryźć po nagłym wybudzeniu, a shih tzu natychmiast zapadają w głęboki sen i dlatego potrafią ugryźć ze strachu przy nagłej pobudce i to się zgadza w 100%, wiem stąd, że akurat my mamy retrievera, teściowe mają shih tzu
-
Tamka, polecam spróbować kaszankę z kapustą kiszoną - naprawdę wyborne..
Mały śpi, byliśmy na festynie, poskakał, pozjeżdżał na tych dmuchanych zamkach, dostał balon z zyg zakiem i teraz smacznie spi
My z mężem piwko wypiliśmy i oglądamy Top gear - niezły odcinek o Czarnobylu..
Miłego wieczoru!Nenaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki
no to juz dzis stalam sie pełnoprawna 30 stka
coprawda fatalny ;/
meza mi zabal tesc od 7 rano ja do 16 w pracy oni wrocili kolo 17 .. pozniej ja poszlam n spacer sama bo malza nie bylo i tak sie szwedalam. oczywiscie zdolowalam sie .. wszedzie wozki itp itd .. eh ten okres okolowoulacji jest fatlny + dzis sie stazreje. ;....Nenaaa lubi tę wiadomość