My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
hej hej!
Asiulka- bardzo Ci kibicuje, mam nadzieje, ze wrocisz kiedys do nas z dobrymi wiesciami.
Katja- gratki 8cm! a czemu po 6tyg. urlopie?
Ania- trzymam kciuki za wyniki! i za stomatologa dzisiejszego
Zizia- jak u Ciebie samopoczucie kochana?
Mona- bo coli nununuuuu! nie wolno! dobrze ten Twoj mezczyzna gada
haha, zaczelam pisac z rana i koncze teraz. pogoda sie zmienila i tak mnie naparza glowa, ze szok. zjadlam pizze, popilam cola. nie ma jak zdrowe odzywianie
milego popoludnia wszystkim!
-
nick nieaktualnyAnulkaa wrote:Katjaa mam dokladnie takie same kwiatki u siebie w jednym pokoju!!
Kuba Ty chyba kruszynki nie widziałaś... zobacz na moje uda...
Wchodzę na zapodaj.pl , potem wchodzę na pasek "forum", i jak już tam zdjęcie dam to wyskakują 3 adresy które można skopiować ja kopiuje ten ostatni który zaczyna się "img"
Wróżka 6 tygodni L4 z powodu iż mój szef straszny się stał, ponizal mnie przy pacjentach więc mój psychiatra żeby uniknąć mojego ponownego popadniecia w depresję kazał mi odpocząć bo przez to poniżanie zaczęłam się załamywać.......Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 17:26
-
nick nieaktualnyWróżkaZielona wrote:Katja- Boze, naprawde taki cham z niego? mowisz o lekarzu tak? masakra... dobrze, ze odpoczelas. a moze jednak zmienic prace, jak on taki buc? wspolczuje bardzo
Najchętniej zaszła bym w ciążę i poszła na L4 długo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 18:32
-
Katja wystarczyło by powiedziec mu że noo niestety jak szef wykorzystuje to że ktos nie ma kasy a on nie da zarobić to tak jest i niestety kasa bije na pałe jak się patrzy im więcej kasy tym większa sknera
Buc -
Dziewczyny oszalałyście??? z takimi figurami to na plazy bedziecie wygladac super
!!!!! ja ma 20 kg nadwagi...probuje cos z tym zrobic no ale co chwilke cos wyskakuje...a moze to lenistwo? zdecydowanie lesnistwo:DDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKuba jakie sloniatko... chudzina jesteś ile wzrostu masz?
Aniu kiedyś bym mu tak dogadala że w pięty by mu poszło... teraz przez depresję taka dupa się zrobiłam i zamykam się w sobie i płacze...
Ależ ten mój M mnie wytarmosil... normalnie uda mi się jeszcze trzęsą...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 21:17
Kuba12 lubi tę wiadomość
-
Katja, współczuję "pracowych" warunków i okropnej atmosfery. Znam to z autopsji. no ale teraz odpoczywam cholera przymusowo. obczyzny mi sie zachciało.
Kasia, Ty to teraz żadnego odchudzania. Po ostatnich przeżyciach cos pysznego do jedzonka bedzie jak znalazł.
Miłego wieczorku dziewczyny.Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem teraz w Berlinie. Mąż pracował w Niemczech i doszliśmy do wniosku,ze albo wraca albo ja z młodym jadę do niego. I po przeanalizowaniu za I przeciw podjęliśmy taką decyzję.
Narazie się czuję jak na skazanie. I gdyby nie to ze młody się wciągnął w szkolne niemieckie realia chyba bym wróciła. Obco tu cholernie i byle jak.
Anulka a Ty długo jesteś na forum? Ja nowa,ale Ty też masz jeszcze mało postów. Po tym wnioskuję.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 21:40
-
nick nieaktualny