My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKuba mój też ma ciągle andropauze hehe ale chyba te witaminki mu pomagają bo czuję we wszystkim zmianę
Kuba w moim wzroście jesteś i widzę że nasze pociechy w jednym wieku sąWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 21:53
Kuba12 lubi tę wiadomość
-
No to mamy trochę wspólnego Katja. Dodatkowo mam identyczne rurki. Z Takko?
A jakie te witaminki mu zaaplikowalas?
Może i ja spróbuję.
A co do dzieci to ciekawe czy by się dogadaly. Młody fajnie się z dziewczynami rozumie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 22:27
-
nick nieaktualnyKuba12 wrote:No to mamy trochę wspólnego Katja.
A jakie te witaminki mu zaaplikowalas?
Może i ja spróbuję.
A teraz promen się skończył to kupiłam mu selen 110 + cynk i reszta jak wyżej
Mój z racji wieku już nie tak wszystko było a teraz widzę DUŻĄ poprawę hehe
A moja młodą z chłopakami się dobrze rozumie i skoro mieszkasz w Berlinie to nie tak daleko mnie jakiejś 100 kmWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 22:30
-
Lo matko! A to mieszanka, prawie wybuchowa. Skąd wiedzialas, ze to wszystko potrzebne?
Jesteś pielęgniarką? Czy lekarzem?
Naprawdę mieszkasz tak blisko?
To gdzieś w okolicach Szczecina?
No i może mamy takie same imiona?
Jestem Kaśka A domyślam się po twoim Nicku.
Dobra, chyba mnie poniosło. Może to nie niezgodne z regulaminem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 22:41
-
nick nieaktualnyKuba12 wrote:Ile potrzebowalas żeby poczuć się lepiej? Mi jest tu cały czas ciężko.
W poniedziałek zaczynam kurs. Może Bedzie lepiej jak więcej rzeczy będę mogła sama załatwić. Narazie klapa.
No niestety troche mi zeszlo, tak ze dwa lata moze. Ale to tez chyba dlatego, ze na poczatku trafilam do pracy, gdzie byli sami seniorzy i nawet nie mialam z kim pogadac, pojsc na drinka. Ani jednej znajomej. I zaczelam ciezkie studia. Takze moje zycie to byla praca, nauka i dom.
Ale najbardziej brakowalo mi rodzinki, tego ze w niedziele nie moge sie zwalic rodzicom na obiad albo pojsc na kawe z siostra.
Samo sie poukladalo nawet nie wiem kiedy. Zobaczysz pojdziesz na kurs, poznasz ludzi, ruszy sie i bedzie lepiej. To normalne, ze na poczatku jest ciezko.
Kuba12 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKuba tak mam na imię Kaśka hehe do Szczecina mam dalej niż do Berlina bliżej Guben mieszkam czyli granicy... 20 km od Guben
Ja i pielęgniarka albo lekarz nieeee jestem asystentka stomatologa ale studia w kierunku wojskowym skończyłam więc totalnie pokręcone to...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 23:36
-
Ale mnie tu dawno nie było.
Hejo wszystkim
Też dawalam mojemu selen i cynk, ale nie wiem czy zdążyło coś zadziałać, ale może teraz się powinnam znowu skusić, bo jakoś mniej ostatnio działamy ;(
Ledwo już dysze, za dwa tyg koniec pracy, nawę się doczekać nie mogę, chocw domu pewnie nic tylko będę sprzątać,
A co tam u Was nowego? -
Hehka, dawno mnie nie było. Ale nieustannie trzymam kciuki za Was dziewczynki: Mona, Ania, Asiula, Ara, Choco, Katjaa. Oczywiscie za nowe kolezanki tez.
U nas chaos, chaos i jeszcze raz chaos, ale cieszę sie;)
Dziewczyny za granica - tez id zawsze chciałam mieszkać poza Polska. Teraz, po sytuacji z Psnstwem islamskim, cieszę sie, ze tu, w naszym zaścianku, jestem, ake ogólnie to musi byc fajne, na poczatku trudne, ale poszerzające horyzonty, doświadczenie;)ara, Kuba12 lubią tę wiadomość
-
Hej kochane
ja dzis znowu u stomatolog a ym razem z mama byłam
Summerka to za ile po trzecie wracasz hahah
Zgradka jak sie czujesz ??
-
nick nieaktualnyHej.
Wpadki nie ma, teraz czekam na @. Jutro pewnie skończę pierwszy idealny naturalny cykl to się porobiło
Summerka miałam ci pisać bo czytałam że chcesz kupić Tule tylko czekasz aż Tosia urośnie. Tula ma specjalne wkładki dla noworodków i można nosić od 3,5 kg wagi. Ja mam Toodlera chustowego, ale póki co mogę nosić misia pluszowego co najwyżej.
Pozdrawiam znad winka.
-
ehhhh Mona a myślałam ze wpadka będzie . noo ale plus taki że coś tam się normuje
Ja własnie w słonczku siedze i pije kawunie
-
Summer, Zgredka witajcie po przerwie!
Mona czytam Twoje pozdrowienia znad wina, potem Ani pozdrowienia znad kawy i myślę sobie "o kurde jak to wino z rańca?! źle z dziewczyną..." cofam do posta ii ulżyło mi, o tej porze to ja też piłam
Ania albo ktoś kto robił krzywą insulinową - pamiętacie może koszt? kurde byłam u mojej instruktorki i za kilka badań z wizytą zapłaciłam ponad 300zł gdzie tydzień wcześniej na posiewy wydałam prawie 400... ja pier...lę
mimo wszystko miłej niedzieli!Ania_84, Mona_M lubią tę wiadomość
-
Ara ja też jak czytałam post Moony o 7 rano to tak pomyślałam
w diagnostyce jeden punkt insuliny 35 zł x3 = 105 zł plus krzywa cukrowa - bo robi sie to razm za każdy punkt 6 zł to 18
105+18- rabat z kart diagnostyki 6,15 = 116,85ara lubi tę wiadomość