My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA faktycznie, 8dpo a nie 8dc
No tak, macie rację. Te punkty tylko wkurwiają. Zawsze wpisywałam sobie wszystko. Najmniejszy ból w piersi albo jajniku i już otwierałam wykres i wpisywałam, jarając się tym jak mi punkty rosną. Debilizm level hard
A teraz nic nie wpisuję, ale fakt faktem, nic mnje nie kłuje a zawsze tak 4-5 dni po owulacji zaczynały mi się słabe bóle miesiączkowe, które ciągnęły się do 3 dni przed @. Potem spokój na 3 dni i @ nadchodziła z ogromnym bólem. No i w pierwszym dniu @ okropny ból wraz z biegunką. U mnie biegunka to normalka przy @. Niefajnie jest wtedy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nasturcja, pkt sie nie przejmuj. jak pisze Krokodylek one o niczym nie siwadcza.
a ja mam chyba jakas infekcjepiecze
jutro chyba odpuszcze sobie mierzenie temp i spr co tam w srodku (spr.szyjki juz dizs nie mialam, ale nie dalam rady). zadzownie do lekarza niech mi cos zapisze. wyprobowalam wszystkie mozliwe specyfiki, ktore sprzedaja bez recepty i nie pomagaja. -
Beszka nie ra z wlasnie przez badania szyjki mierzenie neistety wdaja sie infekcje.. wiadomo kada z nas dba o higene ..ale bakterie sa wszedzie . dlatgeo ja zrezygnowalam z szyjki i coraz rzadziej chce mizyc sie mierzyc tempke ... i od czasu jak skonczylam badac szyjke skonczyly sie i infekcje ..a w sumie mi rzadnych info szyjka nie dawala
-
nick nieaktualnyMariss nie prowokuj, bo zaraz sobie zaznaczę wszystko
Hehe
A ja w dresach nie siedzę. Zadusiłabym się. W majtach samych i podkoszulce na ramiączkach. Oczywiście bez stanika
Ja zawsze tak po domu chodzę.
Jakby ktoś chciał to mogę podać przepis z bloga pewnej Amerykanki. To jest przepis na bananową mrożoną kawę. Sama jeszcze tego nie próbowałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 17:11
Ania_84, Katjaa lubią tę wiadomość
-
ANasti podobnie sidzimy w majtaach i kosulce oczywisci cycki fee
maz ma łatwiejszy dostep
prosze o przepisWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 17:19
Nasturcja lubi tę wiadomość
-
swiete słowa na owualcje
Miej wyjebane a bedzie ci danemarissith, Krokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBananowo-kawowy milkshake
Skladniki:
- 1 wczesniej zamrozony banan
- 3 i pol szklanki lodow waniliowych
- pol szklanki masla orzechowego
- 1 szklanka gotowej kawy, ostudzona, nieposlodzona
Wszystko wrzucic do blendera i wymieszac. Jesli bedzie za geste mozna dolac troche mleka albo wrzucic kostki lodow. Mozna doslodzic do smaku, jak ktos lubi ultra slodkie. Udekorowac wedle uznania, np.bita smietana.
Przepis z bloga http://insidebrucrewlife.com/2012/07/peanut-butter-banana-coffee-milkshakes/Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania, my szyjka pomaga w okresleniu dni plodnych. teraz kiedy w koncu sie jej nauczylam, wiem jak wyglada przy ovu i przed czy po ovu. mysle ze bede ja spr. jedynie przed ovu i do samej ovu. a tempke od przyszlego cyklu bede mierzyla w ustach
-
Hej Laseczki, ja się wyimprezowałam wczoraj a dziś się lenie na maksa.
Od 3 dni mnie męczy ból jak na @, ale plamienie mam tylko rano. Coś czuję, że jutro mnie zaleje okres jak Niagara.
A robiłam wczoraj banany w szyneczce. CO prawda z okazji pogodny, nie było grilla tylko wszystko wrzuciliśmy do piekarnika, ale banany wyszły pyyycha. Nawet moja siostra która nie lubi niczego co ma w sobie ciepłe owoce, zajadała się i chwaliła że dobre.Krokodylica, Katjaa, Ania_84 lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************