My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie kochane w ten kończący się weekend, mnie muli od wczoraj i to ciągle ale da się wytrzymać jeszcze. A jak u was udany weekedzik ? Za trzy dni zacznie się znowu weekend i tym razem dłuższy
to tak na pocieszenie dla tych które jutro muszą iść do pracy
-
nick nieaktualny
-
Krokodylku oby ta wysoka tempka byla dobrym znakiem
A ja z mezem mialam przed chwila powazna rozmowe hehezacal wraca do pierwszych naszych spotkan na moje pytani sie we mnei spodobalo na I spotalknieu teskt mojego malza: cycoszki pomyslalem sobei ze ajnie by bylo takie mietosci na codxien
rozwalil mnie
ja mu mowie o ladnie nie moj charakter tylko cycki a ten do mnie.. no co tak je wyeksponowalas ze nie dalo rady nie popatrzec:PWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 22:11
Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
smarta wrote:Krokodylica oby to był dobry znak
Dzisiaj tempka skoczyła mi do góry.
Do wczoraj miałam okropne wzdęcia brzucha a dzisiaj od rana jak ręką odjął. Płaski brzuszek.
Do tego chyba mam zawodowy PMS bo chętnie bym kogoś pobiła.Najchętniej to małża.
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry babeczki,
mam ogromne zaległości, zaraz cofam się o jakieś 5 stron albo i lepiej, wczoraj dopadło mnie jakieś przytrucie więc nie byłam w stanie Was odwiedzić, okropnie się męczyłam, teraz już lepiej ale jeszcze nie do końca
widzę Krokodylku, że Ciebie też coś dopadło? -
dzien dobry
witam sie i ja
u mnie OF szaleje, ale za duzo by opisywac. w kazdym razie zmienilam wczorajsza temp. na te z pierwszego pomiaru , bo jak wpisywalam druga, to mi zmienialo dzien ovu na 21dc <szok>
ja w pracy, ale marze juz o weekendzie, hehehe
no i infekcja sie rozkreca, wiec podczas lunchu musze podjechac do lekarza, niech mi jakas recepte da -
hej i ja się witam,
Niedziela i u mnie słaba, myslałam, ze pogryzę męża, pff ale działał mi na nerwy, dajcie spokój, ale poranek dnia dzisiejszego już w porządku.
Wczoraj pogoda kiepska, nastrój też leżał, rodzinnie, choć każdy w swoim pokoju, właściwie ja z synem a mąż na kanapie w salonie urządziliśmy sobie drzemkę 2- godzinną. Potem robiliśmy pizze domowej roboty - pyyycha!
Mam pytanko, czy to normalne, że przed owulacją spada temperatura? Dzisiaj zaliczyłam niezły spadek..nie wiem co o tym mysleć..
Miłego dnia
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczynki, duzo sie u was dzieje, ciezko nadazyc, Konwalianka..dzisiaj przez przypadek znalazlam twoj wykres i jestesmy wtym samym dniu, temp sapada w dniu owu a wzrasta po, jezeli to pomoze, wiec dzisiaj jest TEN dzien, zycze powodzenia...ja zaliczylam wczoraj ogromny bol jajnika jeszcze takiego nie mialam , ale coz mus to mus, milego dnia kobitki
konwalianka lubi tę wiadomość