My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHejo
Aniu super wieści zdawało mi się ze za tydzień masz usg zaraz po mnie... Najważniejsze że Maluch zdrowo rośnie kuchnia zapowiada się pięknie! A kocica niczym strażnik Teksasu
Nowatorka jak tu zagladasz to gratuluję!!! Widziałam ze 6 lipca urodzilas
BuziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 11:26
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Aniu, gratulacje to teraz sobie zdrowo rośnijcie.
No nic będę musiała kombinować z wzornikami farb już miałam upatrzony, ale małż stwierdził że on by chyba chciał ciemniejszy, muszę go przekonać do moich kolorów
Izoleccc, i jak udalo się? Upolowałaś ogórki czy jeszcze chwilę zaczekasz? Chciałam kupić większą ilość, żeby zaprawić, ale to 3 zł u nas są, w zeszłym roku chyba tańsze kupowałam, może jeszcze poczekam.
A właśnie miałam pytać co u nowatorki, w takim razie serdeczne gratulacje -
nick nieaktualnyMyszk@ wyrwałam się do sklepu dzięki temu, że mój mąż się źle czuje i pracuje z domu więc został z młodym. Niestety ns tym akcja ogórki się zatrzymała bo upały nie służą dzidzi padł i śpi a że najlepiej mu się śpi z cyckiem w buzi to i leżakuje już ponad 2 godziny z przerażeniem myslac jak ja go uspie na noc za godzinę no i ogórki muszą poczekać aż będzie mi dane wstać z łóżka
-
nick nieaktualny
-
Aniu, jak ja bym chciala juz malowac swoja kuchnie Moja kolezanka zrobila sobie nie tylko kuchnie, ale cale mieszkanie w tonacjach szaro-bialych i wyglada to super!
Przykro mi, ze jeden maluszek nie dal rady, ale ciesze sie, ze drugi pieknie rosnie
Ja za jakis dzien-dwa zapisuje sie na HSG. Potem postaramy sie 3 cykle naturalnie, a jesli sie nie uda, to idziemy na inseminacje. Zreszta, jest za darmo, az szkoda nie skorzystac
-
Dzięki dziewczynki
Stiffi - trzymam kciuki za zabieg
Nowatorka -GRATULACJE
Myszko co do kolorów to był najgorsza robota bo moj chcial wrzosowy, zielony ,niebieski :p a ja juz mam dosyc tych kolorow :p miało byc lekkie złamanie bieli;) a wyszedł szary ale racji tego ze maz zaostawil mi wszytsko na głowie to trudno musi sie dopasowac
Choc jak mu pokazałam zdjecia to powiedzial ze bardzo łądnie
co do ogóreczkow mi rodzice zakisili bo ja nie mialamczasu i juz prawie ich nie ma
Mona witamy w Pl
Tyczka super plan i jesli macie możliwosc na nFZ to próbujcie
-
nick nieaktualnyAniu jak dobrze że nie zgodzilas się na takie kolory kuchni... oczywiście każdy ma inny gust ale ja bym takich kolorów nie mogła mieć w kuchni. Ten co teraz masz jest piękny!!! Mamy podobny tylko jaśniejszy. Mój sam wybierał hehe. Niestety nie mamy tak pięknych kafeleczkow itp ale pocieszam się tym ze to mieszkanie wynajmowane to dlatego nie jest odpicowane tak jak Wasze!
Ale uwaga!!! Mój oglada domy z ogrodem żeby kupić!!! Ja myślałam o własnym mieszkaniu a on dom z ogrodem chce kupić bo jego dziecko ma mieć ogród do biegania i nie dusić się w bloku... myślę że on oszaleje jak dziecko przyjdzie na świat...Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Katjaa, my tez jestesmy na etapie szukania mieszkania A mojemu tez sie marzy dom. Poki co jedno fajne mieszkanie przeszlo nam kolo nosa, bo za dlugo sie zastanawialismy (cale 4 dni!) i ktos nas ubiegl. Po prostu to bylo jedno z pierwszych mieszkan, ktore ogladalismy, i nie polapalismy sie, ze to serio byla fajna okazja No nic, madrzejsi o to doswiadczenie szukamy dalej.
Pomysl Twojego meza z tym ogrodem dla dziecka ma sensAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane ja znowu cały dzień w biegu ja to chyba dopieor na porodówce poleze :p
wczoraj ogarnialismy po remoncie dzis mialam eeg odbierałam kule dla M,
co do domku to my miezkamy w domku tyle ze nie jest nasz.. ja osobiscie wole blok- tak sie wychowałam.. dom dla mnei jest duzym wydatkiem jakby nie patrzec.. orzewanie ..jak cos sie zepsuje t niestety .. fkt sa plusy bo ogrod własny ..ale ja jezdzilam na wies
generlanie moj m chce znalesc inny dom .. bo tu niestety ciagle nie wiemy co jak i wogole ..
Koniara dziekuje a co Ciebie ?? -
Nowatorka wielkie gratulacje!!!!
Tyczka powodzenia za HSG
Stiffi trzymam kciuki za laparo:)
Katja trzymam kciuki za dom:)
Koniara witaj
Ania..super kolorki i super ze maluszek rośnie!
a ja sie pochwale moim nowym nabytkiem
tadam: przedstawiam Wam Rico
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 08:13
Myszk@, Izoleccc, Katjaa, Mona_M, Ania_84, LaRa lubią tę wiadomość
-
A witam. Mloda sie urodzila 30.12 a taka date mi lekarz wybral pietwsze 5 msc ciagle chora 2 x szpital 4x zap pluc ahhhh dobrze ze za mna!!!
Okazalo sie ze ecoli miala jak bylysmy drugi raz w szpitalu faszerowali ja antybiotykami w sumie chyba 5 roznych w ciagu zycia miala w szpitalu za drugim razem 3x dziennie dozylnie...a wiecie co....teraz posiew robilam znowu ecoli ale powiedzialam nie no dosc tej chemii i fora przeszukalam no i znalazlam ze 2x dziennie zurawine podawac tak tez zrobilam i na zmiane 2x dziennie zurawine 3ml i nastepny dzien 1x zurawit 3ml i co POSIEW JALOWY po dwoch tygodniach kuracji. Jakby znowu cos wyszlo to ocYwiscie poszlabym do lekarza ale sie udalo tak wiec jakos od 2msc bez antybiotykow zyjemy.
Ogolnie mam ograniczone zaufanie do lekarzy a mialam ich kilku
Mala jest kluseczka 9kg a ma 6,5 mca ale starsza tez taka byla a teraz szczypior
Trzymajcie sie kobitki trzymam za wszystkie kciuki -
Konira no to nie zazdroszcze;/ ale przezycia miałyście..ale najwazniejsze ze teraz sie uspokoiło i udało sie naturalnie wypedzic to paskudztwo..Klusia cudna
Tyczka- Rico ma 5 tygodni wiec to jest mały puszek okruszek:)
Mąż na pewno bedzie szczesliwy po takiej wycieczce..i na pewno wszytsko bedzie dobrze!!!!
mi sie dzis oczy kleją a żołądek mnie boli wiec kawy nie wypije:( -
Zizia, jaki słodziak wymiziaj go ode mnie, uwielbiam taką delikatną, szczenięcą sierściuszkę.
Katjaa, pewnie że dom z ogrodem jest fajny ja całe rzycie mieszkałam w bloku, nawet nie miałam do kogo jeździć na wieś, a jak się przeprowadziliśmy do domku to myślę że byłoby mi trudno wrócić do mieszkania. Ogród jest super nie tylko dla dziecka chyba że ja jeszcze jestem takim dużym dzieckiem.
Koniara, słodkie policzki ma malutka, do zacałowania :*
Ania, jak tak dalej pójdzie, to Ty nawet w biegu urodzisz i nie zdążysz sobie poleżeć na porodówce a jak tam M.? ćwiczy chodzenie o kulach?zizia_a, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Zizia, cudny psiak. My niedługo będziemy ten temat wałkować. Młody w wakacje ma obiecanego szczeniaka.
Stiffi, Tyczka, powodzenia!
Też marzę o domku z ogrodem. A synio, zapalony ogrodnik byłby w siódmym niebie.
Ania, koniec z meżowym gipsem. Nareszcie! Oby szybko się wyrehabilitowal. Dużo zdrowia dla niego.
Nowatorka, gratulacje!!!
Koniara,my się nie znamy. Witaj
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 09:54
zizia_a, Ania_84 lubią tę wiadomość