My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej.
Ja w domu. Wypuścili mnie z betą 1055 czy jakoś tak. To beta z wczoraj a w środę była 940. Powiedzieli że to była ciąża pozamaciczna i bajo. Serio była? Bo w czas przeszły jakoś nie wierzę.
Mam przyjść na betę 2.11 a 3.11 na usg. Cieszę się że jestem w domu, ale w głowie strach, że to nie koniec bo beta nie spada przecież. Tu po sobie nie pokazuję, ale się boję. W karcie informacyjnej ciazy pozamacicznej mi nie wpisali.
Czuję się hmmm jakby wisiał nade mną jakiś wyrok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 15:03
-
Mona fajnie, że już w domu! niefajnie, że dalej w takiej niepewności kontroluj sytuację bo widać jak sama nie zadbasz o siebie to nikt nie zadba... trzymaj się!
Miłego weekendu wszystkim, ja spadam do 3city na urodzinki do bratanka - roczniaka ostatnie urodziny w najbliższym czasie uff! nie pamiętam kiedy na weekend byłam we własnym mieszkaniu... masakra
jak wrócę mam nadzieję, że zaświeci słońce na naszym wątkuMona_M lubi tę wiadomość
-
Mona, wreszcie Cię wypuścili. Ale z ta betą to dziwne. Bardzo długo spada. Czy nie? Kiedy jedziecie do Aquaparku?
Dzisiaj cichutko się tu zrobiło. dziewczynki opowiadajcie co porabialyscie cały dzień.
Dzisiaj zmiana czasu. Jutro godzinkę dłużej śpimy.
-
Hej kochane
MOna kurcze niech to juz jakoś się dla Ciebie wyjasni bo faktycznie wymeczy cię to wszytsko
Ara imprezowiczko ..ale my ostatnio tez ciagle w biegu a to jakies odwiedzinki a to urodzinki
Kuba kurcze faktycznie -
nick nieaktualnyZizia nie wiem co ci napisać jest mi tak strasznie przykro za każdym razem kiedy u którejś z was idzie coś nie tak. Jakby to się działo którejś z moich sióstr. Życie jest niesprawiedliwe. Ale to już wszystkie wiemy.
Przepraszam że się wcześniej nie odzywałam ale wymienialiśmy w domu okna dachowe. A duży remont w małym mieszkaniu oznacza Armagedon. Dopiero powoli kończymy sprzątać.
Mona jak się czujesz? Na ile w całej sytuacji orientuje się twój synek? Wie co się stało?
Ara, Ania bawcie się dobrze -
Izo nic nie pisz..jakos będzie..boli i będzie bolalo długo ale co zrobić...
Mona jak tam?
Cicho jest bo pewnie kazda sie krząta i ogarnia wszystko..mi tez ciężko pisać jak mąż jest w domu..jakos się skupić nie mogę wtedy jeszcze mam tydzień l4i musze w tym czasie wymyśleć temat pracy licencjackiej do napisania z zasobów ludzkich...glowa pusta, pomysłów brak..moze któraś podpowie miłego dnia wszystkim!! -
Dzien dobry
Asiula trzymam kciuki
Mona jak tam ??
Zizia hmm z zasobow lidzkich powiadasz ..loo matulu ja to fizyk wiec troche inny temat
-
Nie udało się, beta <1,2Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5 -
Aniu, dziękuję za całe Twoje wsparcie! Nie wiem, co bym bez Ciebie zrobiła :*Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5 -
A! Aniu, możesz mnie wypisać z testowaniaSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5 -
Japierdol*** tak mi przykro Asiu
Nie obrazcie się Asia i Zizia ale czy nie ma jakichś innych sposobów by się udało? Co jest prawdziwym powodem ze się nie udaje? Nasienie czy u was? Wczoraj oglądałam program ze kobiety miały problem z zajściem i inne kobiety oddały im jajeczka swoje i udało im się zajść. Nie zlosccie się że to napisałam po prostu tak bym chciała by Wam się udało
-
Katjaaa, sorki, ale, żebym ja wiedziała co konkretnie jest przyczyną, to już bym była w ciąży
Nie każdy się zdecyduje na obce komórki jajowe, czy nasienie. W naszym przypadku to raczej nie pomoże, skoro jak widać zarodki nie chcą się u mnie zagnieździć.
Wydałam już 53 tys. na leczenie i diagnostykę od września 2014, jestem przebadana wzdłuż i wszerz, tak samo mój mąż.
Gdybym wiedziała, że pomoże stanie na głowie, to bym stanęła. Ale tego nie wie nikt!Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej. Ja żyję.
Asia
Iza - syna tym razem nie wtajemniczalismy. Wie tyle, że mimo że wszyscy bardzo chcieliśmy rodzeństwa miał nie będzie i że jest moim jedynym kochanym synkiem. A jak podrosnie może dostanie psa do towarzystwa. Teraz taka przylepa się z niego zrobiła i dzięki niemu się trzymam. Gdyby go nie było. ....
A ja w środę idę na kolejną betę, a później jak nie spadła a nie daj Boże urosła zastanowię się co dalej.
Zaraz idę chłopakom robić obiadek. Będą pieczone roladki schabowe w sosie pomidorowym z ziemniaczkami.
A do aquaparku póki co nie pojedziemy bo zakupy ubrań zimowych dla całej rodziny pożarły nasze oszczędności i kawał mojej wypłaty, ale co się odwieczne. .... a jeszcze mężu ma urodziny i jakiś prezent musze wykombinować.Kuba12 lubi tę wiadomość
-
Mona, fajnie ze jakoś dajesz radę. Ach, te wydatki.
A do mnie tez ostatnio dotarło,ze mój syn też raczej rodzeństwa mieć nie będzie. On póki co nie wie i ma nadzieję. A ja znowu trafiłam na jakiegoś durnego gina, któremu nie ufam ani nie wierzę. jeszcze nie minęło kilka dobrych cykli A on już mi o invitro wspomina. Póki co nie wybiorę się do niemieckiego lekarza bo z językiem u mnie jeszcze nie jest najlepiej. A tak byłoby najlepiej. Wszyscy tak doradzają bo podobno tutaj polscy lekarze nie mają dobrej renomy. Najpierw muszę skończyć kurs. A na invitro jeszcze nas nie stać. Ja nie pracuje A z meczowej pensji nie jesteśmy w stanie tyle odłożyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2016, 16:54
-
Cześć Dziewczyny. Dodałam wczoraj długi post i ... mi go zjadło ehhh w starym telefonie nie miałam tego problemu. Teraz piszę z komputera
Asia bardzo mi przykro ale jak dobrze pamiętam jeszcze jeden zarodeczek wam został.
Zizia, ja miałam taką sytuację jak ty w obu procedurach, ani jednego zarodka. I tylko dzięki temu, że pracowałam i nie poszłam na L4 jakoś w miarę szybko wróciłam do pionu. Ale oczywiście każdy jest inny. Przytulam mocno.
Katja, jak się podchodzi do in vitro, to najczęściej ostatnia deska ratunku i nie ma innego sposobu na zajście.
Kuba, a jak z językiem u twojego męża? Może mógłby iść z tobą jako tłumacz. W czasie samego badania nie musi być obecny, ale w gabinecie może mógłby tłumaczyć, ewentualnie inna zaufana osoba.
Mona trzymam kciuki, żeby beta spadła. Masz wspaniałego syna i na nim się teraz skup przede wszystkim. A jak nabierzesz sił, to wracaj do starań.Mona_M lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Choco, mąż lepiej zna niemiecki. W sumie to i ja uczę się intensywnie bo codziennie mam 5 godzin zajęć. I jeśli kilka cykli nic nie wyjdzie to znajdę niemieckiego i bardziej kompetentnego lekarza.
Choco,a co u Ciebie?
Miłego dnia mimo smutnego świętaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2016, 18:49