My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
BIEDRONKO TO BYŁAS W MOICH OKOLICACH
KROKO ZDRÓWKA ZYCZE DLA zUZI...JAK TAM DZISIAJ SIE TRZYMACIE?
Kuba trzymaj sie...jestes dzielna..kiedys sie uda..
Myszka czy sypialnia została "ochrzczona"
Maoam6 witamy
Ania gratki 100dniówki..no ale to przeleciało!
ja dzisiaj pierwszy dzien w pracy./..muszę sie jakos ogarnąć..nadrobić zaległości..i wrócić do rzeczywistości..zacząć czytać książki i muszę zacząć pisać prace bo muszę sie wyrobić...i uczyć jeszcze sie musze angielskiego bo zdaje egzamin..ratunku
Ara i co robiłas w tą wolna sobotę?
miłego dnia!!Krokodylica lubi tę wiadomość
-
hej, weekend minął pracowicie poprasowałam, poprałam, trochę posprzątałam, trochę pogotowałam, popiekłam... na książkę nie starczyło czasu ale nadrobię w szpitalu, jeśli @ of kors nie zrobi mi psikusa
Ania super brzuszek, zgrabniejszy od mojego nie-ciążowego!
zizia jak w pracy się trzymasz? co masz do napisania?zizia_a, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
no trzymam sie jakoś..przez 2 tyg narobiło sie zaległości wiec sie staram odkopać Pogadałam też z koleżanką i stwierdziłyśmy ze muszę wymyślić nowy plan..jakis sposób na życie we dwójkę..albo jakaś inna alternatywę..może adopcja za jakiś czas...??zobaczymy...
napisać mam prace licencjacka (aaaaaa!!)
Ara to pracowity weekend miałas, ale takie sa najlepsze- przynajmniej ja takie lubię bo wtedy nie ma czasu na myslenie to trzymam kciuki żeby @ "nie zrobiła Cie w bambuko"ara, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Halo Wszystkim
Dziękuję za pozytywne f luidy. Myszka, Ty to potrafisz. Twoja pozytywna energia daje mi kopa. Czesto nie trwa to dlugo. Obstawiam u siebie problemy z hormonami.
Tatusiek nasz nie wzbrania się przed badaniami. Myślę ze szybko się uporamy.
Maoam witaj. Mieszkasz w Niemczech?
Ania, piekniusi brzusio. Zazdraszczam
Zizia, silną z Ciebie Kobitka.
Milego dnia .zizia_a, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Kuba12 wrote:Maoam witaj. Mieszkasz w Niemczech?
.
Mieszkam od 2 lat z hakiem. Kończę studia ... (w sensie powinnam napisać pracę magisterską ale to całe PCOS, staranie sie o dziecko troche rozpraszają) prowadzę działalność jako tłumacz. I jakoś tak leci... -
Aniu zaćmienie jakieś wczoraj miałam, Ty masz studniówkowy brzuszek śliczny
Zizia, no oczywiście i to nie raz
Ara, nie słuchasz nas ale czytanie tez nadrobisz, oby @ współpracowała i przyszła po wszystkim
Kuba a wiesz że to mogą być hormony, ja też czuję że one czasem mną rządzą, aż mam dość sama siebie
I tak minął poniedziałek, pomyślcie tylko jak szybko nadejdzie weekendKuba12, zizia_a, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja
Dziś mamy wizytę u gina na 21 więc proszę o kciuki!
Ania pochwalila się brzusiem więc i ja się chwalę mimo iż studniówka już nam minęła parę dni temu to akurat foto jest ze studniówki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a403ac8f8d47.jpg
Co do fryzury to ja mam do ramion cały czas i tak mi najlepiejMyszk@, zizia_a, Ania_84, Kuba12, Karolucha, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Wrócil, wrócił przed 3... bo jakiś wypadek byl na autostradzie i 2 godziny stali, na szczęście następnego dnia nie musiał iść do pracy, więc odpoczął
Katjaa śliczny brzusio i nogi dłuuugie, też bym takie chciała, no i oczywiście opowiadaj jak po wizycie, ptaszek przyfrunął?
Zizia dobrze że nowa fryzurka pasuje fajnie spojrzeć w lustro i się sobie podobać
Kuba, nie wiem czy narkoza może spowodować wypadanie włosów, myślę że prędzej przez stres, może brak witamin albo hormony? A powiedz mi, badałaś tarczycę?
Biedronka no to oby to był koniec niechcianego cyklu
A do mnie dziś w końcu dotarło zamówienie z apteki... po ponad 2 tygodniach! Najpierw miałam przeboje z Pocztą Polską a potem kurier od poniedziałku mi dostarczał. No nic, najwyżej w następnym cyklu będziemy działać z suplementacją, na razie na szybko zapodałam nam cynk i selenWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2016, 19:29
-
Hej kochane
Ara ptaszynko trzymam kciuki za spełnienie planu i niech @ ci go nie krzyzuje
Ziza współczuje powrotu do pracy bo zawsze po przerwach jest kiepsko
na pewno pieknie wygladasz po wizycie fryzjera
Biedroneczko niech sie rozkreca
Myszko kurcze niestettyy wypadki na autostradzie sa najgorsze bo nic tylko stac pozostaje
co do poczty to mi sie przypomniało jak kolezanka wysyłałą mi dektektor i dwa razy na poczcie mysliły sobei nadawce z odbiorca i dostarczali do niej paczke
Kuba na pewno da sie namowic na badank a
Katja cudny brzucio moj to troche bardziej przypomina obzarstwo niz ciazunie
-
Aniu, co Ty opowiadasz, kilka postów nad Katją jest Twój brzuszek i wygląda ciążowo oj Antoś Ci dziś nie da spać za te słowa
Mówił, że jak czekali to zgasił silnik ale po jakimś czasie zimno im się zrobiło, więc znów zapalili żeby się ogrzać, późna godzina, ciepło i oczy mu się zaczęły zamykać. A jeszcze wypadek jakieś pół kilometra przed ich zjazdem!Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Hejo! Witam się! Po wczorajszej wizycie padlam jak kawka... A więc będzie.... DZIEWCZYNKA!!! Ciężko było zobaczyć bo szalała ale lekarz w końcu Ją wymeczyl i pokazała waga małej to 899 g wzrostu nie dało się ustalić dokładnie bo za duża już ale do pupci około 24 cm a z nóżkami 37 cm tatuś wpatrzony był w ekran na corunie że po wyjściu oznajmił że to zaszczyt był zobaczyć takie Cudo o które tyle się staraliśmy
Lekarz się śmiał że ciągle nóżkami przebiera, paluszki ssa i na czkawke akurat trafiliśmy to dodatkowo skakała pytał czy któreś z nas to sportowiec bo naprawdę ruchliwa!!! No to już wiadomo kto z tatusiem maratony będzie biegał ha haWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 09:29
Izoleccc, Biedroneczka83, zizia_a, Krokodylica, Myszk@ lubią tę wiadomość