My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
śelina- ściskam
Ja po usg, wszystko latdnie pieknie ale gina zaniepokoil plyn w zatoce douglasa
18x14 mm... uspokajal mnie i za 2 ms mam znow usg (kazal mi zrobic tez ca 125) ale ja cała dygoczę ze strachu... Oczywiscie naczytalam się i boje sie strasznie i zastanawiam sie czemu gin kazal mi czekac 2 ms a nie za ms znow no bo kurde..dlaczego ciagle cos...?!Selina lubi tę wiadomość
"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń (...)".
Jan Paweł II -
Selina przytulam z całych sił. Mi się też ostatnim razem wydawało że podchodzę na luzie. Ale kiedy przychodzi porażka dopiero okazuje się jak to bardzo przeżywamy.
Mikka, ten płyn w zatoce to jest po owulacji chyba.Selina lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
choco wrote:Selina przytulam z całych sił. Mi się też ostatnim razem wydawało że podchodzę na luzie. Ale kiedy przychodzi porażka dopiero okazuje się jak to bardzo przeżywamy.
Mikka, ten płyn w zatoce to jest po owulacji chyba.
Nie w moim przypadku bo wlasnie dzis mam 5dc i dopiero co skonczyl mi sie okres... w dodatku mam bole po prawej stronie jajnika...
Czekalam w kolejce do gina patrzylam na te ciezarne i zazdroscilam im i az gotowalo sie we mnie z bezsilnosci "dlaczego to nie ja jestem na ich miejscu"..? Powinnam przychodzic na wizyty ciazowe a nie na usg ginekologiczne i trząśc sie ze strachu czy wszystko ok..Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:01
"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń (...)".
Jan Paweł II -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja staram sie nie myslec o złych rzeczach ale wiadomo gdzies tam w glowie pojawiaja sie znaki zapytania i strach, ale tak najbardziej to cce mi sie po prostu plakac z bezilnosci...ze ciagle cos wyskakuje...ja juz nawet zaczynam bac sie jakichkolwiek nawet najprostszych badan... Chyba takie zmęczenie tym wszystkim mnie dopadło...
Jak tam u Was pogoda? Bo u mnie kiepskawo..."Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń (...)".
Jan Paweł II -
Hej:)
Selina..przykro mi..cycki do przodu i idziemy dalej! Pamiętaj, że jak upadasz to wstajesz silniejsza!
Czesc Korko jak tam starania o Franka??
Choco a co u Ciebie?
Ja myślałam że jestem przebadana wzdłuż i wszerz, a co chwile wychodzi że mam robić jakieś dodatkowe badania, tez sie boje..tym bardziej ze wychodzi cos nowego za każdym razem..wczoraj zauważyłam że żylak mi wychodzi olaboga co robic ?
miłego, NIE deszczowego dnia!Selina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMikka pogoda fatalna wstawać z łóżka się nie chciało, ciągle leje, zimno i ogólnie masakra. Mam nadzieję, że na majówkę będzie lepiej...
Zzia możesz zacząć łykać jakieś piguly z diosmina, wzmacniają żyły i żylaki (jest szansa że ten obecny się zmniejszy) -
Super Kroko. Wcale nie mało. Dzidziol dopiero się wgryza.
Zizia u mnie nic nowego. Jedziemy z mężem na weekend majowy pozwiedzać trochę Polskę. I ostatnio głównie wyjazdem żyję. A teraz odliczam minuty do fajrantu.Krokodylica, zizia_a lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Selina trzymam kciuki mocno, żeby się w końcu udało!
Kikka, moja szwagierka właśnie tak się dorobiła syna Współżyli ok 5dc i okazało się że akurat miała owulkę... Skąd? Nie wiadomo, bo zawsze miała w połowie cyklu Tak więc wszystko jest możliwe
Kroko kochana no GRATULUJĘ Wiedziałam, że wcześniej zatestujesz Masz lepszą pierwszą betę niż ja Moja była 1,23 w 8dpo a u Ciebie od razu 9,81 Super
Edit. Moje negatywne bety były zawsze <0,01, więc już miałam pewne podejrzenia, że to samiusieńki począteczekWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 15:24
Selina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKroko wooow super! gratulacje!
Anuska dziękuję za kciuki
Na wszystkie wątki gdzie wchodzę jest wysyp ciąż czyli faktycznie wiosna przyszła Czekam grzecznie na swoją kolej. Póki co @ mnie nawiedziła, więc git, że nie późniejWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 20:38
Krokodylica, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:Dzięki laski, szybko zrobiłam badanie bo męczy mnie to przeziębienie i chciałam wiedzieć czy mogę się nafaszerować lekami czy nie.
Także muszę przemęczyć.
A przeczucie miałam że fasol jest.