My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane, dwie łyżki wody utlenionej daję na pół szklanki wody i tym sobie kilka razy dziennie płuczę
Selina a co u Ciebie? Robiłaś test?
Sarra dziękuję a wodę utlenioną polecam Przetestowałam na sobie i swojej rodzinie i zauważyłam, że jak nas coś łapie (w sensie jakieś drapanie w gardle) to kilka kropli do uszu powoduje cze choroba się wcale nie rozwija -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Selina wrote:Anuska nie robiłam, bo nie zamierzałam testowac w tym m-cu. Jak do jutra @ nie przyjdzie, to pójdę rano na bete. Dziś mam 29dc a zwykle mam takiej długości lub 30
Powodzenia w pracySelina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej hej dziewczyny Brrr zimnoooo najchetniej to nie wylazilabym spod koca
Jutro mam usg gin. i za przeproszeniem sram po gaciach..boje się strasznie, bo od jakiegos czasu mam jakis dyskomfort/ ból po prawej stronie jajnika...chciałaby zeby bylo wsystko ok, bo juz naprawde az zmeczona jestem tymi "nowościami" ktore wyskakuja podczas badan, mam nadzieje ze teraz bedzie ok, choc no bez powodu to raczej nic nie boli...
Selina- kciuki zaciskamSelina lubi tę wiadomość
"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń (...)".
Jan Paweł II -
Hej Dziewuszki!
Ależ mnie dawno nie było i nie wiem co u Was a chyba nie nadrobie
Anuska Gratuluje!!!
Tamarka skończyła wczoraj 9 tygodni, jest Cudowna!!!! Daje nam odpocząć i pospac zasypia przed 23 i wstaje 4 rano a potem o 7 już wszyscy wstajemy w ogóle to śmieszna jest
Będę już częściej zaglądałaSelina, Anuśka, zizia_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySara wydawało mi się, że spokojnie podchodzę. Starałam się nie myśleć. Jednak miałam przed chwilą przerwę w pracy, zamknęłam się w gabinecie i ryczalam...Tak poprostu. Nie ma szans nie przezywac jednak porażki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 15:17