My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Sailor_moon wrote:Siemka.
Asiula :*
:*Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122 -
Cześć dziewczyny
Dawno mnie nie było ale wiele się działo dobrego i złego .. niestety też
Antoś niebawem skończy 8 miesiecy juz od 1,5 miesiaca zasuwa po całym mieszkaniu staje przy meblach ostatnio zaczał krokiem dostawnym chodzić przy meblach we wtorek pierwszy raz zaczał gadac mama tata papa baba dada
Zębów brak
powoli ogarniamy się finansowo po wypadku choć jest ciężko bo niestety straciłam 2 klientów .. za 2 tyg chrzciny
Od soboty zaczynam nauke - poszłam na higienistke stom coś co jest zwiazane z tym co robie wiec moze później znajde w tym fachu pracę stałą..
przez ten rok będe się przygotowywała na egzamin na studia mgr bo w tym roku sie zgapiłam
niestety wrzesień dla nas był trudny w ciągu 4 dni straciliśmy dziadka i babcie powoli wszytsko wraca gdzieś do normy ale oczywiscie z rodziną siewychodzi najgorzej nagle wszyscy sobie przypomnieli o rodzinie .. więc sprawa spadkowa będzie ciekawa
pozdrowionka dla wszytskich :*Sailor_moon lubi tę wiadomość
-
ara wrote:Hej! Ale tu pustki
Mona czy to Ty?! Jak żyjesz?
Buziaki :*
Ara kurde co ja widzę aaaaa super Jejciu
A u mnie ok. Też czekam na dzidziusia u mnie dziś prawdopodobnie 18+5 tc
Krokodylica, ara, choco, zizia_a lubią tę wiadomość
-
U nas wyniki męża się znowu pogorszyły, morfologia już była 2%, teraz spadła znowu do 1%, koncentracja jest już poniżej normy, pozostałe parametry też spadły, na szczęście te różne szczegółowe badania chyba wyszły ok, ale trudno mi je zinterpretować, bo nie ma podanych norm. Za 2 tyg. wizyta u androloga, zobaczymy co powie.
Ania_84 lubi tę wiadomość
"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Janusz Korczak
PAI-1 4G (heterozygota), ANA2 1:320, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia
7t1d (*) -
Marcelina85 wrote:U nas wyniki męża się znowu pogorszyły, morfologia już była 2%, teraz spadła znowu do 1%, koncentracja jest już poniżej normy, pozostałe parametry też spadły, na szczęście te różne szczegółowe badania chyba wyszły ok, ale trudno mi je zinterpretować, bo nie ma podanych norm. Za 2 tyg. wizyta u androloga, zobaczymy co powie.
-
Posiew wyszedł ok, usg musimy zrobić, ale 2 andrologów w badaniu "na oko" nie stwierdzili żylaków powrózka nasiennego."Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Janusz Korczak
PAI-1 4G (heterozygota), ANA2 1:320, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia
7t1d (*) -
Hej dziewczyny
Ania84 jej już 8 mies i już zaczyna chodzić? Zasuwa czas niesamowicie Jak mąż po wypadku? Już wszystko ok? Przykro mi z powodu babci i dziadka..
Mona_M Gratuluję Jak się czujesz? Z ciążą wszystko ok.?
Krokodylica Gratuluję
Wszystkim życzę upragnionej ciążySailor_moon, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Kjopa3 wrote:Hej dziewczyny
Ania84 jej już 8 mies i już zaczyna chodzić? Zasuwa czas niesamowicie Jak mąż po wypadku? Już wszystko ok? Przykro mi z powodu babci i dziadka..
Mona_M Gratuluję Jak się czujesz? Z ciążą wszystko ok.?
Krokodylica Gratuluję
Wszystkim życzę upragnionej ciąży
Kroko - wzajemnieKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Witajcie,
jeśli pozwolicie, chętnie do Was dołączę. Staramy się od 9 miesięcy. Za chwilę stuknie mi trzydziestka. W sierpniu miałam ciążę biochemiczną, od tego czasu cykle się zupełnie rozregulowały. Lekarz kazał rozważyć stymulację lekiem o nazwie Puregeon. Czy któraś z Was o nim słyszała?
Pozdrawiam serdecznie i trzymam za nas wszystkie kciuki -
Cześć dziewczyny,
Jestem nowa na tym forum. Niebawem kończę 29 lat i jestem świeżo upieczoną mężatką Wraz z mężem rozpoczęliśmy starania o dziecko od października tego roku. Chcieliśmy starać się od dziecko od sierpnia, ale okazało się, że mam torbiel na jajniku ok. 2 cm - najprawdopodobniej dermoid. Po przeprowadzeniu dodatkowych badań pozostaję pod obserwacją lekarza ginekologa. Na szczęście dostaliśmy zielone światło i wg lekarza możemy spokojnie starać się o dzidziusia
W związku z tym mam pytanie - w przyszłym tygodniu mam wizytę u ginekologa (26.10), a z moich wyliczeń wynika, że w tym dniu fasolka mogłaby zagnieżdżać się w macicy (jeśli nasze starania będą owocne). Mam wątpliwości czy ta wizyta i badanie USG mogłoby zaszkodzić fasolce. Może dla bezpieczeństwa lepiej przełożyć wizytę na parę tygodni później? Przynajmniej po terminie spodziewanej miesiączki? Co o tym myślicie?
-
nick nieaktualny
-
Witam, się i ja
roczek nam stuknął aktualnie się leczymy i czekamy na 2 czwórki Antek robi multum km na codzień ne umie usiedzieć na tyłeczku -
Hej Dziewczęta i mi w czerwcu wejdzie 3 z przodu. Dwa lata starań, ten cykl ze stymulacja ale bez monitoringu i chyba na straty bo owulacja mnie w konia robi chyba a zostało niewiele czasu aby z narodzinami zdążyć jeszcze zabim 31 bedzie ;- P
Ania_84 lubi tę wiadomość
Luty 2017 spermiogram 3 mln
Kwiecień usunięcie żylaków powrózka
10.06.2017 sonohsg -jajowody niedrożne
13.06.2017 hydrotubacja
13.11.2017 hsg jajowody drożne
-
Ania_84 wrote:Witam, się i ja
roczek nam stuknął aktualnie się leczymy i czekamy na 2 czwórki Antek robi multum km na codzień ne umie usiedzieć na tyłeczku -
patylka wrote:Hej Dziewczęta i mi w czerwcu wejdzie 3 z przodu. Dwa lata starań, ten cykl ze stymulacja ale bez monitoringu i chyba na straty bo owulacja mnie w konia robi chyba a zostało niewiele czasu aby z narodzinami zdążyć jeszcze zabim 31 bedzie ;- P
Trzymam kciuki widzę że mieliście żylaki i jak poprawiły się wyniki ??
Nita Antoś zaczął chodzić jak miał 11 miesięcy w sumie 11 miesięcy i kilka dni raczkował bardzo długo bo od 6 miesiąca wtedy też chodził dużo przy meblach i jakoś tak poszło mu w domku lata w tuptusiach bo zimno od podłóg ale dopiero kilka dni temu zaczął nich chodzić po dworze jeszcze nie chodzi wiec też nie mamy butów - są takie na końcówkę zimy/wiosnę więc może mu na próbę po mrozach dam spróbować a jak nie to na wiosnę jak już ciepło będzie
te zęby to jakiś kosmos choć u nas w miarę 4 dwie wyszły nagle myłam mu zabki a tam następnego dnia jedna czwórka za dwa dni górna
Wow to już 14 miesięcy czas leci jak nie wiem