X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    To moze mu dorzuc jakis afrodyzjac do herbaty ;-)

Viagrę?

Katjaa, cymcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak nieskromnie powiem że nie raz usłyszałam kiedyś że ja to chyba nimfomanka jestem :o ale ja po prostu lubię <3.

A jak się czuję... hmm Cymcia Kochana mam na szczęście przyjaciół którzy zabrali mnie do siebie i nie dają mi o tym myśleć wszystkim. Pierwszego dnia wyryczałam się niesamowicie, następnego już było lepiej a dzisiaj nie powiem bo tez trochę mi się popłakało jak wróciłam do domu i położyłam się do naszego łóżka i nie czułam jego obecności gdzie całą noc potrafił spać tuląc mnie do siebie... Strasznie mi go brakuje ale to on zrezygnował... Wiem o tym że prędzej czy później odezwie się do mnie bo nie wytrzyma już raz tak było... mógł udawać miłość słowami ale czynami i spojrzeniem się nie da... Facet który nie kocha kobiety nie wraca z imprezy na której jest z kolegami o 21 bo się stęsknił... raczej by tam siedział do rana z innymi a on wrócił z kierowcą sam. może to są moje wymysły, może ja to tak widzę z punktu zakochanej kobiety...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 16:17

• Asha Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Viagrę?
    Moze byc...duzo jest takich specyfikow...nawet w jedzeniu ;-)

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane ja dopeiro ze szkolywrocilam :)

wiedze ze mowa a afrodyzjakach...najlepszy afrdyzjak w jedzeniu to owoce morza :)
    oraz lubczyk :)

Katjaa, Asha lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokos :D jaaaami :D

Katja, nie mi oceniać jego zachowanie, mogę snuć tylko domysły i próbować Ciebie pocieszać, co może mieć różne skutki :D Z tego co pisałaś, to byliście (i dalej jesteście) zakochani w sobie na maksa.
    Cieszę się, że stajesz na nogi i zobaczysz, każdy dzień będzie lepszy :D teraz tylko aby do przodu, nie oglądać się za siebie i broń Boże nie rozpamiętywać (chociaż to trudne) i nie obwiniać siebie o NIC :D

Asha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z owców morza to mój najchętniej schabowego by wciągnął :D z warzyw i owoców może być mielony :D

Ania_84, Malenq, Katjaa lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja bardzo dobrze robisz skoncentruj sie teraz na sobie.. :)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cymcia od wspólnego przyjaciela z którym pracuje a u którego właśnie byłam przez te 3 dni wiem że on mnie kocha najbardziej na świecie... ale nie chciałam wiedzieć nic więcej... poradzę sobie bo musze :) mam cudowną córkę a może i druga Dzidzie... zobaczymy czas pokaże :)

Asha, cymcia, Ania_84, marissith lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się zdenerwowałam na rozpieszczone dzieciaki w restauracji. Boże, jak one się darły, na całą salę. A mamuśki nic, siedziły sobie przy stoliku, a ich nianie tylko ganiały za dziećmi.
    Ja się do dzieci nie nadaję chyba. Jedna z tych dziewczynek miała założone szpilki i sukieneczkę. Miała koka zrobionego na głowie a miała na oko jakieś 6 lat dopiero. Jej niania nosiła jej torebkę. Tak, to dziecko miało torebkę ze skóry. Brrr.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A słyszałyście Kochane że podobno po ananasie faceci maja słodszą spermę? hehe

• Asha Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Cymcia od wspólnego przyjaciela z którym pracuje a u którego właśnie byłam przez te 3 dni wiem że on mnie kocha najbardziej na świecie... ale nie chciałam wiedzieć nic więcej... poradzę sobie bo musze :) mam cudowną córkę a może i druga Dzidzie... zobaczymy czas pokaże :)
    Mowisz jak dojrzala i odpowiedzialna kobieta, przytulam :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Silna babka jesteś :D dasz radę :D masz nas, chociaż ja tu nowa jestem, ale poczułam się jak u siebie i zaczynam zżywać się z Wami :D

Katjaa, Asha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka współczuje jak widzę takie rozpieszczone dzieci to mnie trzęsie... co te matki z nimi zrobiły...

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    gdzieś kiedyś czytałam, nie testowałam :D

Katjaa lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Slyszalam ze ananasjest bardzo dobry na plemniki, a ten srodek ananasa na zagniezdzenie

Katjaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka..... to jest powód, który daje właśnie pod wątpliwość mój instynkt macierzyński. Ale to musiała być niezła rodzinka że z nianiami do restauracji? na bogato :D

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja dokladnie masz dla kogo zyc :) i dla kogo byc szczesliwa :) trzymam kciuki zeby wszytsko sie dobrze ulozylo:)
    Nasti niestety niektoryz tak chowaja dzieci.. tyle ze nie wiedza jaka im krzywde robia ;/
    Cymcia :) bo tu bardzo ątwo jes sie zzyc z niektorymi :)

Katjaa lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja te dzieci mają swoje własne nianie. Tutaj nie jest tak jak w Europie. Tutaj zamożniejsze kobiety wynajmują takie biedne, młode dziewczyny do pilnowania ich dzieci. Matki tu nie robią nic. One bywają ze swoimi dziećmi. Tak naprawdę to niania je wychowuje. U nas jest taka sąsiadka. Filipinka, ma około 35 lat. Jej mąż Amerykanin, około 60 lat. Mają córkę 5 letnia i nianie oczywiście. Ta niania z nimi mieszka, ma swój pokój, ale to jest taki pokój 2 metry na 3. Bo nianie luksusów nie dostają. No i ona robi wszystko koło tego dziecka. Raz je mijałam. Ja szłam do sklepu a one wracały ze sklepu. Ta niania niosła 5 letnia pannice na rękach a mamuśka szła z tyłu i jadła sobie czipsy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka, a dokładnie gdzie mieszkasz?

• Asha Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Katja te dzieci mają swoje własne nianie. Tutaj nie jest tak jak w Europie. Tutaj zamożniejsze kobiety wynajmują takie biedne, młode dziewczyny do pilnowania ich dzieci. Matki tu nie robią nic. One bywają ze swoimi dziećmi. Tak naprawdę to niania je wychowuje. U nas jest taka sąsiadka. Filipinka, ma około 35 lat. Jej mąż Amerykanin, około 60 lat. Mają córkę 5 letnia i nianie oczywiście. Ta niania z nimi mieszka, ma swój pokój, ale to jest taki pokój 2 metry na 3. Bo nianie luksusów nie dostają. No i ona robi wszystko koło tego dziecka. Raz je mijałam. Ja szłam do sklepu a one wracały ze sklepu. Ta niania niosła 5 letnia pannice na rękach a mamuśka szła z tyłu i jadła sobie czipsy.
    Nastka, a gdyby cie bylo stac, mialabys nianie?

‹‹ 550 551 552 553 554 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ