X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    To moze mu dorzuc jakis afrodyzjac do herbaty ;-)

Viagrę?

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak nieskromnie powiem że nie raz usłyszałam kiedyś że ja to chyba nimfomanka jestem :o ale ja po prostu lubię <3.

A jak się czuję... hmm Cymcia Kochana mam na szczęście przyjaciół którzy zabrali mnie do siebie i nie dają mi o tym myśleć wszystkim. Pierwszego dnia wyryczałam się niesamowicie, następnego już było lepiej a dzisiaj nie powiem bo tez trochę mi się popłakało jak wróciłam do domu i położyłam się do naszego łóżka i nie czułam jego obecności gdzie całą noc potrafił spać tuląc mnie do siebie... Strasznie mi go brakuje ale to on zrezygnował... Wiem o tym że prędzej czy później odezwie się do mnie bo nie wytrzyma już raz tak było... mógł udawać miłość słowami ale czynami i spojrzeniem się nie da... Facet który nie kocha kobiety nie wraca z imprezy na której jest z kolegami o 21 bo się stęsknił... raczej by tam siedział do rana z innymi a on wrócił z kierowcą sam. może to są moje wymysły, może ja to tak widzę z punktu zakochanej kobiety...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 16:17

• Asha Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Viagrę?
    Moze byc...duzo jest takich specyfikow...nawet w jedzeniu ;-)

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane ja dopeiro ze szkolywrocilam :)

wiedze ze mowa a afrodyzjakach...najlepszy afrdyzjak w jedzeniu to owoce morza :)
    oraz lubczyk :)

nick nieaktualny, Asha lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokos :D jaaaami :D

Katja, nie mi oceniać jego zachowanie, mogę snuć tylko domysły i próbować Ciebie pocieszać, co może mieć różne skutki :D Z tego co pisałaś, to byliście (i dalej jesteście) zakochani w sobie na maksa.
    Cieszę się, że stajesz na nogi i zobaczysz, każdy dzień będzie lepszy :D teraz tylko aby do przodu, nie oglądać się za siebie i broń Boże nie rozpamiętywać (chociaż to trudne) i nie obwiniać siebie o NIC :D

Asha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z owców morza to mój najchętniej schabowego by wciągnął :D z warzyw i owoców może być mielony :D

Ania_84, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja bardzo dobrze robisz skoncentruj sie teraz na sobie.. :)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cymcia od wspólnego przyjaciela z którym pracuje a u którego właśnie byłam przez te 3 dni wiem że on mnie kocha najbardziej na świecie... ale nie chciałam wiedzieć nic więcej... poradzę sobie bo musze :) mam cudowną córkę a może i druga Dzidzie... zobaczymy czas pokaże :)

Asha, nick nieaktualny, Ania_84, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się zdenerwowałam na rozpieszczone dzieciaki w restauracji. Boże, jak one się darły, na całą salę. A mamuśki nic, siedziły sobie przy stoliku, a ich nianie tylko ganiały za dziećmi.
    Ja się do dzieci nie nadaję chyba. Jedna z tych dziewczynek miała założone szpilki i sukieneczkę. Miała koka zrobionego na głowie a miała na oko jakieś 6 lat dopiero. Jej niania nosiła jej torebkę. Tak, to dziecko miało torebkę ze skóry. Brrr.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A słyszałyście Kochane że podobno po ananasie faceci maja słodszą spermę? hehe

• Asha Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Cymcia od wspólnego przyjaciela z którym pracuje a u którego właśnie byłam przez te 3 dni wiem że on mnie kocha najbardziej na świecie... ale nie chciałam wiedzieć nic więcej... poradzę sobie bo musze :) mam cudowną córkę a może i druga Dzidzie... zobaczymy czas pokaże :)
    Mowisz jak dojrzala i odpowiedzialna kobieta, przytulam :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Silna babka jesteś :D dasz radę :D masz nas, chociaż ja tu nowa jestem, ale poczułam się jak u siebie i zaczynam zżywać się z Wami :D

nick nieaktualny, Asha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka współczuje jak widzę takie rozpieszczone dzieci to mnie trzęsie... co te matki z nimi zrobiły...

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    gdzieś kiedyś czytałam, nie testowałam :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Slyszalam ze ananasjest bardzo dobry na plemniki, a ten srodek ananasa na zagniezdzenie

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka..... to jest powód, który daje właśnie pod wątpliwość mój instynkt macierzyński. Ale to musiała być niezła rodzinka że z nianiami do restauracji? na bogato :D

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja dokladnie masz dla kogo zyc :) i dla kogo byc szczesliwa :) trzymam kciuki zeby wszytsko sie dobrze ulozylo:)
    Nasti niestety niektoryz tak chowaja dzieci.. tyle ze nie wiedza jaka im krzywde robia ;/
    Cymcia :) bo tu bardzo ątwo jes sie zzyc z niektorymi :)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja te dzieci mają swoje własne nianie. Tutaj nie jest tak jak w Europie. Tutaj zamożniejsze kobiety wynajmują takie biedne, młode dziewczyny do pilnowania ich dzieci. Matki tu nie robią nic. One bywają ze swoimi dziećmi. Tak naprawdę to niania je wychowuje. U nas jest taka sąsiadka. Filipinka, ma około 35 lat. Jej mąż Amerykanin, około 60 lat. Mają córkę 5 letnia i nianie oczywiście. Ta niania z nimi mieszka, ma swój pokój, ale to jest taki pokój 2 metry na 3. Bo nianie luksusów nie dostają. No i ona robi wszystko koło tego dziecka. Raz je mijałam. Ja szłam do sklepu a one wracały ze sklepu. Ta niania niosła 5 letnia pannice na rękach a mamuśka szła z tyłu i jadła sobie czipsy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka, a dokładnie gdzie mieszkasz?

• Asha Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Katja te dzieci mają swoje własne nianie. Tutaj nie jest tak jak w Europie. Tutaj zamożniejsze kobiety wynajmują takie biedne, młode dziewczyny do pilnowania ich dzieci. Matki tu nie robią nic. One bywają ze swoimi dziećmi. Tak naprawdę to niania je wychowuje. U nas jest taka sąsiadka. Filipinka, ma około 35 lat. Jej mąż Amerykanin, około 60 lat. Mają córkę 5 letnia i nianie oczywiście. Ta niania z nimi mieszka, ma swój pokój, ale to jest taki pokój 2 metry na 3. Bo nianie luksusów nie dostają. No i ona robi wszystko koło tego dziecka. Raz je mijałam. Ja szłam do sklepu a one wracały ze sklepu. Ta niania niosła 5 letnia pannice na rękach a mamuśka szła z tyłu i jadła sobie czipsy.
    Nastka, a gdyby cie bylo stac, mialabys nianie?

‹‹ 550 551 552 553 554 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ