SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małż mnie ciągnie na opencaching... chyba dam się namówić :) życzę miłego popołudnia i relaxu. Do zobaczenia wieczorem :* buźki

Katjaa, cymcia, Malenq, Jennifer lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin wrote:
    małż mnie ciągnie na opencaching... chyba dam się namówić :) życzę miłego popołudnia i relaxu. Do zobaczenia wieczorem :* buźki
    No idz pewnie...milego pa pa

Yasmin lubi tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooo dzisiaj temat o zrytych beretach :) to ja się podłączam :D :D :D siedziałam do 4 nad ranem na plotach ze znajomymi.... a o 5:30 mierzenie temperaturki.... bardzo mądrze.... :)

w ogóle to bry moje drogie :D jak mija weekendzik?
    mi cholernie leniwie, tyle miałam do zrobienia i się obijam jak.... tu kawka, tu do sklepu, tu fejsik.....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 15:09

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie jaką mam teraz myśl? że w sumie to ja wcale nie chcę zaciążyć, bo idą wakacje i w ogóle.... jeszcze bym sobie popiwkowała na świeżym powietrzu.... a z drugiej strony podświadomość krzyczy- JUŻ NATYCHMIAST TERAZ... esh :( jak ja nie lubię tej swojej psychiki....

marissith lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weekendzik tak samo...kolami do gory i bez poczucia winy wiec luz, jestem glownieou zajeta doszukiwaniem sie objawow itp...comiesieczna schiza w normie...no w lecie jestajgorzej, bo fajnie imprezowac ale z drugiej strony tez w lecie najfajniej byc w ciazy zeby w tych kurtkach nie chodzic

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w 1 ciąży przechodziłam całe lato bo córka urodziła się 27 sierpnia i powiem Wam że stanowczo wolałabym te ostatnie miesiące w zimie być w ciąży i nosić kurtki... tyle co ja się namęczyłam z tym brzuchem a potem jeszcze 72 godziny porodu gdzie na dworze po 22 było jeszcze ponad 20 stopni...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 15:18

• Asha Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    ja w 1 ciąży przechodziłam całe lato bo córka urodziła się 27 sierpnia i powiem Wam że stanowczo wolałabym te ostatnie miesiące w zimie być w ciąży i nosić kurtki... tyle co ja się namęczyłam z tym brzuchem a potem jeszcze 72 godziny porodu gdzie na dworze po 22 było jeszcze ponad 20 stopni...
    W sumie moze i masz racje...juz nie wiem ...moze nie ma dobrego czasu wogole nie wiem, no ale jakbysmy teraz zaszly to w lecie bysmy mialy poczatki a w zimie zaawansowana..to akurat :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 15:22

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak to mawiają- są plusy ujemne i plusy dodatnie :D

ja teraz staram pracować nad swoim libido.... może jak się rozluźnię sexualnie, to te plemniory wpłyną dalej i znajdą to jajco....

marissith lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    jak to mawiają- są plusy ujemne i plusy dodatnie :D

ja teraz staram pracować nad swoim libido.... może jak się rozluźnię sexualnie, to te plemniory wpłyną dalej i znajdą to jajco....
    A co stresujesz sie za bardzo czy co?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w pewnym momencie zaczęłam traktować brykanie jako narzędzie czysto-dziecioróbcze... nie czerpiąc kompletnie z tego jakiejś przyjemności- hop siup, załatwione, idziemy spać... a domyślam się, że wtedy organy nie są pozytywnie nastawione na przyjęcie plemniorów, więc zaczynam przestawiać psychikę, że to jest dla przyjemności a fasolka będzie miłym dodatkiem :)

Katjaa, Krokodylica, marissith lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    w pewnym momencie zaczęłam traktować brykanie jako narzędzie czysto-dziecioróbcze... nie czerpiąc kompletnie z tego jakiejś przyjemności- hop siup, załatwione, idziemy spać... a domyślam się, że wtedy organy nie są pozytywnie nastawione na przyjęcie plemniorów, więc zaczynam przestawiać psychikę, że to jest dla przyjemności a fasolka będzie miłym dodatkiem :)
    To samo mialam...wiem o czym mowisz

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miałaś? czyli już nie masz? :D jak z tym walczyłaś? :D

• Asha Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    miałaś? czyli już nie masz? :D jak z tym walczyłaś? :D
    Mialam przez dluuuuuggggggiiiiii czas, dopiero teraz...tzn po ostatnim cyklu gadalam ze swoim i razem ugadalismy ze bedziemysie bzykac jak najwiecej, kidy chcemy, zadne tam co dwa dni i inne pierdoly, zadne tam umawiane pozycje jak trzeba inne, po prostu robimy co chce na calosc ....podzialalo jak niesamowicie, nie spalismy tyle ze soba w jednym miesiacu od 7 lat....sprobuj moze to i was podziala, niby nic takiego ...ale w glowie mi sie poprzestawialo, bo dzieki temu ze bzykalismy sie czesto to i tak wiedzialam ze robimy wszystko zeby zaciazyc a przy okazji przyjemnosc jak cholera, poza tym plemnikow niby jest mniej ale sa lepszej jakosci i dostarczane sa caly czas wiec szanse sa wieksze

cymcia, Katjaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My raczej nie przejmowaliśmy się tymi historiami związanymi z częstością brykania, pozycjami itd.... tego etapu jeszcze nie przechodziłam :D ja po prostu przestałam czerpać z tego przyjemność :(

• Asha Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    My raczej nie przejmowaliśmy się tymi historiami związanymi z częstością brykania, pozycjami itd.... tego etapu jeszcze nie przechodziłam :D ja po prostu przestałam czerpać z tego przyjemność :(
    Moze sprobuj cos nowego ;-) napewno musisz znalezc sposob zeby przestac myslec bo to zadna przyjemnosc wtedy ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z szukaniem nowych rzeczy to chyba bym musiała poszukać kochanka :P mój małż nie należy do eksperymentującego typu, ale to nie przeszkadza mi:) dlatego zmieniam myślenie, powracam do kokietowania, przymilania itd :D nawet dla samej siebie muszę to zmienić, żeby nie zrobić się taką ciotką-klotką :D

Asha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to mogłabym wszędzie, o każdej porze dnia i nocy i bardzo lubię eksperymentować z dreszczykiem nawet emocji...

Asha, cymcia lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kazda metoda jest dobra aby skuteczna ;-)

cymcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja, ja też bym tak mogła, ale bym potrzebowała mieć takiego partnera, bo do tanga trzeba dwojga :D ale nie ma co :D jest jak jest i trzeba wykorzystać to co się ma :D

jak się w ogóle czujesz skarbie?

• Asha Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    Katja, ja też bym tak mogła, ale bym potrzebowała mieć takiego partnera, bo do tanga trzeba dwojga :D ale nie ma co :D jest jak jest i trzeba wykorzystać to co się ma :D

jak się w ogóle czujesz skarbie?
    To moze mu dorzuc jakis afrodyzjac do herbaty ;-)

cymcia, Katjaa lubią tę wiadomość

‹‹ 549 550 551 552 553 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ