X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małż mnie ciągnie na opencaching... chyba dam się namówić :) życzę miłego popołudnia i relaxu. Do zobaczenia wieczorem :* buźki

Katjaa, cymcia, Malenq, Jennifer lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin wrote:
    małż mnie ciągnie na opencaching... chyba dam się namówić :) życzę miłego popołudnia i relaxu. Do zobaczenia wieczorem :* buźki
    No idz pewnie...milego pa pa

Yasmin lubi tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooo dzisiaj temat o zrytych beretach :) to ja się podłączam :D :D :D siedziałam do 4 nad ranem na plotach ze znajomymi.... a o 5:30 mierzenie temperaturki.... bardzo mądrze.... :)

w ogóle to bry moje drogie :D jak mija weekendzik?
    mi cholernie leniwie, tyle miałam do zrobienia i się obijam jak.... tu kawka, tu do sklepu, tu fejsik.....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 15:09

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie jaką mam teraz myśl? że w sumie to ja wcale nie chcę zaciążyć, bo idą wakacje i w ogóle.... jeszcze bym sobie popiwkowała na świeżym powietrzu.... a z drugiej strony podświadomość krzyczy- JUŻ NATYCHMIAST TERAZ... esh :( jak ja nie lubię tej swojej psychiki....

marissith lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weekendzik tak samo...kolami do gory i bez poczucia winy wiec luz, jestem glownieou zajeta doszukiwaniem sie objawow itp...comiesieczna schiza w normie...no w lecie jestajgorzej, bo fajnie imprezowac ale z drugiej strony tez w lecie najfajniej byc w ciazy zeby w tych kurtkach nie chodzic

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w 1 ciąży przechodziłam całe lato bo córka urodziła się 27 sierpnia i powiem Wam że stanowczo wolałabym te ostatnie miesiące w zimie być w ciąży i nosić kurtki... tyle co ja się namęczyłam z tym brzuchem a potem jeszcze 72 godziny porodu gdzie na dworze po 22 było jeszcze ponad 20 stopni...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 15:18

• Asha Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    ja w 1 ciąży przechodziłam całe lato bo córka urodziła się 27 sierpnia i powiem Wam że stanowczo wolałabym te ostatnie miesiące w zimie być w ciąży i nosić kurtki... tyle co ja się namęczyłam z tym brzuchem a potem jeszcze 72 godziny porodu gdzie na dworze po 22 było jeszcze ponad 20 stopni...
    W sumie moze i masz racje...juz nie wiem ...moze nie ma dobrego czasu wogole nie wiem, no ale jakbysmy teraz zaszly to w lecie bysmy mialy poczatki a w zimie zaawansowana..to akurat :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 15:22

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak to mawiają- są plusy ujemne i plusy dodatnie :D

ja teraz staram pracować nad swoim libido.... może jak się rozluźnię sexualnie, to te plemniory wpłyną dalej i znajdą to jajco....

marissith lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    jak to mawiają- są plusy ujemne i plusy dodatnie :D

ja teraz staram pracować nad swoim libido.... może jak się rozluźnię sexualnie, to te plemniory wpłyną dalej i znajdą to jajco....
    A co stresujesz sie za bardzo czy co?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w pewnym momencie zaczęłam traktować brykanie jako narzędzie czysto-dziecioróbcze... nie czerpiąc kompletnie z tego jakiejś przyjemności- hop siup, załatwione, idziemy spać... a domyślam się, że wtedy organy nie są pozytywnie nastawione na przyjęcie plemniorów, więc zaczynam przestawiać psychikę, że to jest dla przyjemności a fasolka będzie miłym dodatkiem :)

Katjaa, Krokodylica, marissith lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    w pewnym momencie zaczęłam traktować brykanie jako narzędzie czysto-dziecioróbcze... nie czerpiąc kompletnie z tego jakiejś przyjemności- hop siup, załatwione, idziemy spać... a domyślam się, że wtedy organy nie są pozytywnie nastawione na przyjęcie plemniorów, więc zaczynam przestawiać psychikę, że to jest dla przyjemności a fasolka będzie miłym dodatkiem :)
    To samo mialam...wiem o czym mowisz

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miałaś? czyli już nie masz? :D jak z tym walczyłaś? :D

• Asha Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    miałaś? czyli już nie masz? :D jak z tym walczyłaś? :D
    Mialam przez dluuuuuggggggiiiiii czas, dopiero teraz...tzn po ostatnim cyklu gadalam ze swoim i razem ugadalismy ze bedziemysie bzykac jak najwiecej, kidy chcemy, zadne tam co dwa dni i inne pierdoly, zadne tam umawiane pozycje jak trzeba inne, po prostu robimy co chce na calosc ....podzialalo jak niesamowicie, nie spalismy tyle ze soba w jednym miesiacu od 7 lat....sprobuj moze to i was podziala, niby nic takiego ...ale w glowie mi sie poprzestawialo, bo dzieki temu ze bzykalismy sie czesto to i tak wiedzialam ze robimy wszystko zeby zaciazyc a przy okazji przyjemnosc jak cholera, poza tym plemnikow niby jest mniej ale sa lepszej jakosci i dostarczane sa caly czas wiec szanse sa wieksze

cymcia, Katjaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My raczej nie przejmowaliśmy się tymi historiami związanymi z częstością brykania, pozycjami itd.... tego etapu jeszcze nie przechodziłam :D ja po prostu przestałam czerpać z tego przyjemność :(

• Asha Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    My raczej nie przejmowaliśmy się tymi historiami związanymi z częstością brykania, pozycjami itd.... tego etapu jeszcze nie przechodziłam :D ja po prostu przestałam czerpać z tego przyjemność :(
    Moze sprobuj cos nowego ;-) napewno musisz znalezc sposob zeby przestac myslec bo to zadna przyjemnosc wtedy ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z szukaniem nowych rzeczy to chyba bym musiała poszukać kochanka :P mój małż nie należy do eksperymentującego typu, ale to nie przeszkadza mi:) dlatego zmieniam myślenie, powracam do kokietowania, przymilania itd :D nawet dla samej siebie muszę to zmienić, żeby nie zrobić się taką ciotką-klotką :D

Asha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to mogłabym wszędzie, o każdej porze dnia i nocy i bardzo lubię eksperymentować z dreszczykiem nawet emocji...

Asha, cymcia lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kazda metoda jest dobra aby skuteczna ;-)

cymcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja, ja też bym tak mogła, ale bym potrzebowała mieć takiego partnera, bo do tanga trzeba dwojga :D ale nie ma co :D jest jak jest i trzeba wykorzystać to co się ma :D

jak się w ogóle czujesz skarbie?

• Asha Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    Katja, ja też bym tak mogła, ale bym potrzebowała mieć takiego partnera, bo do tanga trzeba dwojga :D ale nie ma co :D jest jak jest i trzeba wykorzystać to co się ma :D

jak się w ogóle czujesz skarbie?
    To moze mu dorzuc jakis afrodyzjac do herbaty ;-)

cymcia, Katjaa lubią tę wiadomość

‹‹ 549 550 551 552 553 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ