My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Asha u Ciebie to bardziej podejrzane jak już Ci coś śmierdzi czyli receptory węchu pracują inaczej...
po prostu mi wali na glowe i tyle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 13:50
Yasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Niemożliwa jesteś hehe a testujesz za 11 dni?
ale ja juz sie z tym pogodzilam, ze tak mam, moj tez juz sie z tym pogodzil, juz przestalam ze soba walczyc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 13:57
marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha podobno jak ktoś bardzo chce Dzidziula to wtedy ciężko zafasolkować bo w psychice myślisz że może to teraz a jak dajesz na luzik to wszystko się odblokowuje i ciach niespodzianka
Ja to strasznie się boję bo to takie może być moje Małe szczęście w nieszczęściu bo wychowałabym sama...
Yasmin Kochana a Ty kiedy testujesz? zauważyłam ładny spadeczek u Ciebie na wykresiku w 6dpo -
Yasmin wrote:coś mi się tak powoli zdaje, że my tu wszystkie wkrótce wielkimi ciotkami zostaniemy
tak czuję to w moczu
PORANNYM! żeby nie było...
Katjaa lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Asha podobno jak ktoś bardzo chce Dzidziula to wtedy ciężko zafasolkować bo w psychice myślisz że może to teraz a jak dajesz na luzik to wszystko się odblokowuje i ciach niespodzianka
Ja to strasznie się boję bo to takie może być moje Małe szczęście w nieszczęściu bo wychowałabym sama...
Yasmin Kochana a Ty kiedy testujesz? zauważyłam ładny spadeczek u Ciebie na wykresiku w 6dpoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 14:06
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Yasmin Kochana a Ty kiedy testujesz? zauważyłam ładny spadeczek u Ciebie na wykresiku w 6dpo
ale czy wytrzymam...
Spadeczekzawsze u mnie jest
taki figiel natury, albo plan doprowadzenie mnie do wariacji. Taaak, to chyba zamach na moje zdrowie psychiczne natura zaplanowała. dziś znów wskoczyło na 37,3 (tylko spokojnie, tylko spokojnie Jas... )
Katjaa, Jennifer lubią tę wiadomość
-
Yasmin wrote:Wiecie co dziewczyny??? Mi się dzisiaj wydaje, ż strsznie śmierdzę
Już brałam 2 razy prysznic i wcale sie nie pocę a ciągle śmierdzę (sorry za szczegóły)Yasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyYasmin kurdę nigdy tak nie miałam więc nie wiem co powiedzieć (chyba że naprawdę śmierdziałam hehe) może Ci się zdaje albo to oznaka że tez Twoje receptory węchu pracują bardziej...
Jejku widzę że w tym miesiącu wszystkie zaciążymy...
Wariatki jesteście hehehWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 14:19
cymcia lubi tę wiadomość