My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Katjaa wrote:Yasmin kurdę nigdy tak nie miałam więc nie wiem co powiedzieć (chyba że naprawdę śmierdziałam hehe) może Ci się zdaje albo to oznaka że tez Twoje receptory węchu pracują bardziej...
Jejku widzę że w tym miesiącu wszystkie zaciążymy... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha lepiej żartować niż płakać...ja od dawna marzyłam o Bobasku a od 5 miesięcy się staraliśmy i nic... boję się że teraz jak mnie zostawił to się okaże że jestem...
a co do tego czy masz beret zryty to odpowiadam: Owszem masz...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 14:34
-
Katjaa wrote:Asha lepiej żartować niż płakać...ja od dawna marzyłam o Bobasku a od 5 miesięcy się staraliśmy i nic... boję się że teraz jak mnie zostawił to się okaże że jestem...
a co do tego czy masz beret zryty to odpowiadam: Owszem masz......i znajac zycie pewnie teraz wlasnie zajdziesz ale widocznie tak mialo byc i moze on wroci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 14:37
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Yasmin kurdę nigdy tak nie miałam więc nie wiem co powiedzieć (chyba że naprawdę śmierdziałam hehe) może Ci się zdaje albo to oznaka że tez Twoje receptory węchu pracują bardziej...
Jejku widzę że w tym miesiącu wszystkie zaciążymy...
Wariatki jesteście hehehAsha, Katjaa, Jennifer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAleż Asha Kochana moja oczywiście że to komplement nie śmiałabym Cię obrażać :*
A co do wracania jego to nie chce ochłapów w postaci że wróci bo ciąża... Miał przy mnie trwać na dobre i złe, wytrwał tylko na dobre więc nie zasługiwałby nosić miano ojca mojego dziecka, odszedł bo go starsza córka zaszantażowała, a nie liczył się z tym że ja tez będę mogła jego Dziecko nosić w sobie...
a zmartwię cię bo zryty beret jest genetyczny... Moja córka odziedziczyła go po mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 14:45
Yasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:O kochana jak najbardziej, tylko na showerys teraz nie wyrobisz, wczesniej bylo taniej
Asha, Katjaa, Jennifer lubią tę wiadomość
-
Yasmin wrote:oh gosh oh gee... o tym nie pomyślałam. Eeee co tam, lato idzie będę wietrzyć pachy. Moich sąsiadów nikt i tak NIGDY nie przebije. Najwyżej dołączę do ich grupy
Katjaa lubi tę wiadomość