My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaaa wrote:A pilas ten trunek z miodu na rynku? Nie pamiętam jak sienazywal, ale uzeklo mnie to miejsce.... Wieczór, światła krzatajacy się ludzie i ten piękny rynek ahhh
Anastazjaaa, Katjaa, Jennifer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie już 13 lat po ślubie stuknęło w kwietniu
a razem jesteśmy 16 lat. Po takim czasie to już jak rodzeństwo
Ale mi ochoty na Czechy narobiłyście... Mariss jak wrócisz to koniecznie poopowiadaj jak było. Może i ja bym dzieciaki zapakowała i tam trochę odpoczęła. Najbardziej mnie interesuje jak tam cenowo wszystko wygląda bo czytam że klimat jest i jest co oglądaćAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Anuśka ceny w Czechach są super.
Również polecam odpoczynek tam.
Można pojechać do czeskiego zoo - ale to wycieczka na cały dzień, bo jest ogrooomneee i mnóstwo łażenia.
W Czechach jest też coś w stylu grodu - jak kiedyś ludzie mieszkali, odkopane naczynia i takie domki i ten gród drewniany - super. Ale warto zwiedzać z przewodnikiem, bo mówi ciekawe rzeczy.
No i jeśli ktoś ma ochotę na zakupy ciuchowe to też warto w Czechach, mają super ceny.
A w tak zwanych chińskich marketach w Czechach można kupić śliczne ciuszki za bezcen. -
Ja należę chyba do wąskiego grona osób które nigdy nie paliły, i bardzo mnie to cieszy. Ale za to mam inne nałogi
Pociesze was że mojej mamie po kilku latach od rzucenia palenia papierosy śmierdzą i juz nie ciągnie ani w nerwach ani przy alkoholu.
Co do jogurtu, to pamiętam że mój tata kiedyś robił ale normalnie zostawiał w dużym garnku na blacie, bez żadnego piekarnika czy specjalnych podgrzewaczy, muszę go dopytać jak on to robił.
Czechy też mi się marzą, w szczególności Praga oczywiście. Ogólnie kocham podróżować i gdzie ja bym to nie pojechała. Niestety środków brak.Malenq, Anuśka lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnyU mnie z Pomorza ciężko jest dojechać do Czech. Znaczy się można, ale to długa podróż. Wy na południu macie blisko i możecie sobie zrobić wypad do Czech albo na Słowację lub Ukrainę. A my na północy co mamy? Morze Bałtyckie tylko.
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Biedroneczka83 wrote:witajcie macham dziś 27 dc a mnie dopadło chyba jakies przeziebienie czy wirus niedobrze mi słaba jestm masakra a tu jeszcze 10 dni do @
nio chyba że .. zastanawiam sie kiedy by tu ewentualnie zatestowac
Zrób jak Ci serducho podpowiada, testy nie są aż takie drogie, badanie nieinwazyjne i bezbolesne, praktykę też trzeba nabrać...
Trzymam kciuki
Jennifer lubi tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:Dziewczynki zaczynam nowy cykl jutro
Spoko loko. Nie przejmuję się. Aż mąż się zdziwił, że ja taka wyluzowana.
No żabko, trzymam kciuki :*
Coś mi się wydaje, że chyba tym razem również lżej do tego podejdę, tak czuję. I wiesz co????? tak musimy trzymać! ponoć po wyluzowaniu zaskakujeNasturcja, Jennifer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynio ja do Czech też przez całą Pl muszę jechać...ale Litwa obcykana hehehe;)
na Białorusi nie byłam, a Grodno podobno ładne, ale trzeba wizę..a tego to już mi się nie chce załatwiać...
przez Czechy tylko przejeżdżałam kilka razy jak do Italii jeździłam hehe
Nastka...fajnie, że jesteś wyluzowana, tak trzymaj:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 13:30
Nasturcja lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Przepraszam że zmieniam temat ale Kochane czy Wy też macie po owulce takie bóle jakby w pachwinie? od 2 dni mnie boli...
, brzuch mnie boli i jajniki i smierdzi mi to i tamto, cyrk sie zaczal
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 13:33
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Katja wlasnie mialam pisac, ze ja dopiero 3dpo a juz objawy mam
, brzuch mnie boli i jajniki i smierdzi mi to i tamto, cyrk sie zaczal
Urojone ciąże hehehWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 13:38
-
Katjaa wrote:Asha no ja mam dzisiaj właśnie 5 dpo i od 2 mnie tak boli że ten ból promieniuje mi na całą lewą nogę ale nie mam bóli brzucha tylko żaby mi tam bulgoczą...
Urojone ciąże heheh