My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Własnie sie zastanwiam..tyle ze musze zrobic podyplomowe
choc ja bardziej zastanwialam nad policealnymibo tam teraz pracuje..no ale ..moze kiedys
jak sie dorobie czegosc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 20:00
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nasturcja wrote:Mozna dostac dofinansowanie z Unii Europejskiej na otworzenie wlasnej firmy. Wystarczy tylko przedstawic biznes plan, z tego co mi wiadomo. Moja kolezanka ze studiow dostala takie dofinansowanie na wlasny salon kosmetyczny. Pamietaj, ze jezeli interes utrzyma sie minimum rok czasu, to nie muszisz zwracac pozyczki.
aktulnie firme utzmuje juz 2 rok
wiec chyba dobrze sie rzadze
hehe
Nasturcja lubi tę wiadomość
-
ale skzola to inna dzialka trzeba miec Zarządzanie oświatą
datego najpierw musze to zrobici nabyc wiecej doswiadczenia w tej szkole
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Własnie sie zastanwiam..tyle ze musze zrobic podyplomowe
choc ja bardziej zastanwialam nad policealnymibo tam teraz pracuje..no ale ..moze kiedys
jak sie dorobie czegosc
Ania_84, Jennifer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja powiem tak.. my przez rok praktycznie dzialalismy bez dyrektora.. ciagle ktos przychodzil odchodzil.. a to dyrektor spoza naszego oddzialu ...a nasza kadra pedagogiczna podolala .... przez ten rok dowiedzielismy sie wiecej o fnkcjonowaniu placowki niz kiedykolwiek.. na szczescie teraz mamy stacjonarnego dyrektora .. ale sama dyrektorka powiedziala ze z=bez takiej kadry szkola by padla ..
a co do mojej dzialanosci to mam nadziejeze poszerze jej dzialanoscbo lubie pracowac na wlasny rachunek.. lubie sama decydowac w ktorym kiedunku chce sie rozwijac
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Ania_84 - do odważnych świat należy
ja taka nie jestem i nawet się za tego typu sprawy nie biorę. Swoją robotę wykonuję z całym zaangażowaniem i również wspieram moją dyrekcję. Ale może moja uraza jest spowodowana tym co pewni wpływowi rodzice robią mojej dyrekcji. PARANOJA.
Potrzebni są ludzie na każdym stanowiskuJa dyrektorowanie zostawiam innym
Ania_84, Jennifer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoj maz jutro pol dnia bedzie gral w tego swojego krykieta, a ja chyba pojde sobie odreagowac @ na zakupy. Mam w planie kupic jakas bluzke, sandalki i torebke
Kurcze, jakies luzne spodnie tez by mi sie przydaly, ale tu wszystko jest na mnie za krotkie w nogawkach, bo wszystko szyja na takie kobiety z metra ciete
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja sie zastanwiam nad kupnem takiego kombinezonu
http://iv.pl/images/61206638171901337201.jpgYasmin, Katjaa, marissith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nasturcja wrote:Yasmin Ty grasz w krykieta?
na pewno próbuję i jest nas w drużynie więcej babek, ale my fanki kultury indyjskiej jesteśmy a tam to sport narodowy więc.... jak małżowie grają to my też ("gramy"
)
Jennifer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyYasmin wrote:Nie wiem czy "gram" to odpowiednie słowo
na pewno próbuję i jest nas w drużynie więcej babek, ale my fanki kultury indyjskiej jesteśmy a tam to sport narodowy więc.... jak małżowie grają to my też ("gramy"
)