My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:A ile nerwow mnie to kosztowalo
-
ehh padnieta jetsem juz mnie leb boli z nerwow..
jeszcze sie okazalo ze akurat ntych egzaminach gdzie jestem przewodniczaca najprawdowpodobniej bedzie obserwator .... nozesz w morde.. nie trawie jak mi ktos siedzi i patrzy co sie robi.. szczegolnie ze jeden glupi wybryk i jak jest taki obserwator to moze uniewaznic caly egzmain..;/ -
Ania_84 wrote:ehh padnieta jetsem juz mnie leb boli z nerwow..
jeszcze sie okazalo ze akurat ntych egzaminach gdzie jestem przewodniczaca najprawdowpodobniej bedzie obserwator .... nozesz w morde.. nie trawie jak mi ktos siedzi i patrzy co sie robi.. szczegolnie ze jeden glupi wybryk i jak jest taki obserwator to moze uniewaznic caly egzmain..;/ -
ehh wiem..ale ja jestem taka ze sie stresuje czy wszytsko bedzie ok
nie lubie czegos nie miec dobrze zorbionego ..zakonczonego
dzis nawet liczylm ile jest w zesawach wlozonych rekawiczek .zeby nie bylo ze brakuje jednejWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 17:47
Asha lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:ehh wiem..ale ja jestem taka ze sie stresuje czy wszytsko bedzie ok
nie lubie czegos nie miec dobrze zorbionego ..zakonczonego
dzis nawet liczylm ile jest w zesawach wlozonych rekawiczek .zeby nie bylo ze brakuje jednej -
moze nie profesjonalistka ale lubie miec wszytsko zgrrane , zaplanowane i dzialac wg jakiegos schemtu - jesli chodzi o takie rzeczy
lubie wszytsko rozpisac.. i miec swiadomosc ze niczgo nie zawalilam
-
nick nieaktualny
-
domek jednorodzinny
tyle ze budowany troche w straym styulu i kuzwa okien usranych dookola ;/ kazdy sasiad ma wglad ;/
dól łazienka, kuchnia 2 duze okna, duzy pokoj balkonowez drugim oknem+ duze okno na drugiej scianie, przedpokoj jedn, gora .. przedpokoj- balkonowe , sypilania 1 okno, II pokoj 2 okna , 3 pokoj (biuro) 2 okna, no to pmylilam 12 pluss male 3 lufciki ;/Asha, Malenq, Nasturcja lubią tę wiadomość
-
Ania, ja tez mam pelno okien a po rozbudowie bede miala jeszcze wiecej, i to wysoko, wielkie okna
w NO nikt sie brudnymi oknami nie przejmuje
myja raz w roku i uwaga....wezem ogrodowym (lub jesli ktos ma taka specjalna maszyna). potem zostawiaja az wyschna lub, te wieksze, taka wieksza macka przeciagaja i tyle. powiem wam ze kocham ten ich luz tutaj
)))
ja wlansie skonczylam gotowac botwinke, bo mialam straszna ochote...i wiecie co...juz mi sie jej nie chce
Ania_84, Asha, Nasturcja lubią tę wiadomość
-
Beszka ja tak zawsze mam nawacham sie naprobuje i mi sie pozniej odechciewa
Asha, Nasturcja lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:nie umie dziecka uspokoic..dziecko ja tlucze, robi co chce..
Ania_84, Jennifer lubią tę wiadomość
-
Jak slysze ze szkola ma wychowywac to mnie szlag trafia
nie wiem co za debil cos takiego wymyslikł.. szkola ma za zadanie kształcic, umozliwiac rozwoj zainteresowan, uczcyc systematycznosci, oraz wspolnego rozwoju dzieci.. jakbym byla wychowawca i by mi taka mamuska tak powiedziala to bym odrazu jej powiedziala ze nie dziwne ze dziecko zle sie zachowuje skoro ma taka debilna matke.. ja jetsem strasznie na to przeczulona i predzej bym wyleciala ze szkoly niz bym ustapila takim rodzicom ;/ -
Ania_84 wrote:Jak slysze ze szkola ma wychowywac to mnie szlag trafiaAnia_84 wrote:jakbym byla wychowawca i by mi taka mamuska tak powiedziala to bym odrazu jej powiedziala ze nie dziwne ze dziecko zle sie zachowuje skoro ma taka debilna matke..
i jeszcze byś poszła siedzieć klęskę żywiołową i utratę plonów przez rolników
Ania_84, Jennifer lubią tę wiadomość
-
Heheh.. wiem my zawsze jestesmy wszystkiemu winni
my nauczyciele.. zgroza narodu
heheh
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Ja o wogole mam wizje innej szkoly
bardzo chciaabym zeby w skzole byl wprowadzony np raz na miesiac dzien w ktorym wszyscy rodzice przychodz i pracuja ze swoimi dziecmi ( szczegolnie dzieci w klasach 1-3), dowiaduja sie jak dzieci sie zachowuja.. a niewywiadowki przez internet.. zeby dzieci mogly pokazac co zrobily itp itd
-
Żebym mogla z kazdym z rodzicow i z dzieckiem porozmawiac indywidualnie.. powiedziec na co trzeba zwrocic uwage... co zostalo zaobserwowane. np jakie zainteresowania warto rozwijac u dzieci ..
-
Ania_84 wrote:Ja o wogole mam wizje innej szkoly
bardzo chciaabym zeby w skzole byl wprowadzony np raz na miesiac dzien w ktorym wszyscy rodzice przychodz i pracuja ze swoimi dziecmi ( szczegolnie dzieci w klasach 1-3), dowiaduja sie jak dzieci sie zachowuja.. a niewywiadowki przez internet.. zeby dzieci mogly pokazac co zrobily itp itd
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2014, 19:44
Jennifer lubi tę wiadomość
-
Własnie sie zastanwiam..tyle ze musze zrobic podyplomowe
choc ja bardziej zastanwialam nad policealnymibo tam teraz pracuje..no ale ..moze kiedys
jak sie dorobie czegosc