My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA co do listy, to nie wiem jak wy, ale ja się nie zapisuje już na żadną listę testowania. Zbyt stresujące to się zrobiło. Szukanie zielonych kropek po wykresach, pamiętnikach i innych wątkach, obrażanie się jak ktoś nie przyszedł i nie poinformował o @... Taki wyścig po prostu. Dlatego ja będę wspierać, ale na liście mnie nie będzie.
marissith, Anuśka, Yasmin, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:Nic mnie nie boli Anuśku. Ja sobie zieloną herbatkę pijam i nie wiem już co to PMS, a zawsze miałam bokesne, połączone z biegunką w pierwszy dzień i leżeniem z termoforem. Dziś nic. Wszystko uspokojone, @ leci normalnie, trądziku nie mam w ogóle, wczoraj do restauracji poszłam bez makijażu. Krem tylko miałam na twarzy
Także jest dobrze. Oczywiście wolałabym, żeby mnie w końcu małż zapłodnił, ale cóż. Widać nie pora jeszcze na mnie.
Ja od kiedy odstawiłam tabsy i wkładki to pojawiają mi się pryszczyska i paprzą się niemiłosiernie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak Anuśka, po raz pierwszy w życiu nic mnie nie boli. Ja nawet nie wiedziałam czy @ nadchodzi, bo ani pryszcza ani żadnych bólów. Tempka mi spadała tylko dlatego już się szykowałam, ale jakbym nie mierzyła to nawet bym nie wiedziała, że nadchodzi. Normalnie w pierwszy dzień @ zawsze "umierałam". A teraz nawet jednego skurcza nie czuję.
Kup sobie zieloną herbatkę, ale taką bez kofeiny w składzie. Jak najbardziej naturalną i jeszcze najlepiej jakby była w postaci zmielonej do zaparzenia a nie w torebkach. Pij dwie, trzy szklanki dziennie. Bez cukru. Musi być gorzka. -
nick nieaktualnySzkoda, że wywaliłaś. Moja też jakaś super w smaku nie jest i tym bardziej gorzka, bo ja lubię słodkie herbaty z cytryną. Ale się zmusiłam i piję. Teraz normalnie jednym zamachem wypiję szklankę i mam z głowy. Chyba dzięki tej herbacie tak mi się cera oczyściła. Jakiś pojedynczy pryszcz czasem wyjdzie, wiadomo. Nie jesteśmy robotami z metalu. Ale w porównaniu z tym co ja miałam wcześniej...
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Nie no co Ty. @ mam taką że leje się ze mnie jak z zarżniętej świni. Sorry za obrazowość. I czuję się jak by po mnie tramwaj przejechał.
Kurczę mam nadzieję że teraz to już nam się wreszcie uda... Chciałabym już z Wami wszystkimi przejść na fioletową stronę
-
Nasturcja wrote:A co do listy, to nie wiem jak wy, ale ja się nie zapisuje już na żadną listę testowania. Zbyt stresujące to się zrobiło. Szukanie zielonych kropek po wykresach, pamiętnikach i innych wątkach, obrażanie się jak ktoś nie przyszedł i nie poinformował o @... Taki wyścig po prostu. Dlatego ja będę wspierać, ale na liście mnie nie będzie.
Właśnie pisałam o tym ostatnio, że też olewam te listy. -
nick nieaktualnyJa też Krokodylku. Bo widzę, że dziewczyny się za bardzo zaangazowaly a w momencie kiedy pojawiaja sie jakies pretensje, że ktoś na listę sie wcześniej wpisał, a potem nie poinformował, że dostał @, to ja mówię temu stanowcze 'nie'. To nie jest szkoła i przymus jakiś, żeby sie tłumaczyć z tego czy sie @ dostało czy nie. Niektóre dziewczyny się ciężko załamują po @. A tu się takie rozkazy i przymusy zrobiły. I opieprz się dostaje o byle co. Nie spodobało mi się i tyle. Wykres udostępniam, jak ktoś ciekaw, może sobie zajrzeć, ale informować nie zanierzam o kolejnej @.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 09:17
Krokodylica, cymcia, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:Szkoda, że wywaliłaś. Moja też jakaś super w smaku nie jest i tym bardziej gorzka, bo ja lubię słodkie herbaty z cytryną. Ale się zmusiłam i piję. Teraz normalnie jednym zamachem wypiję szklankę i mam z głowy. Chyba dzięki tej herbacie tak mi się cera oczyściła. Jakiś pojedynczy pryszcz czasem wyjdzie, wiadomo. Nie jesteśmy robotami z metalu. Ale w porównaniu z tym co ja miałam wcześniej...
-
nick nieaktualnyAsha odstaw cukier. Tzn.pij sobie zwykła herbate czarną z cukrem jak Ci się widzi, a zieloną sobie popijaj bez. Ja tak robiłam systematycznie cały miesiąc. Dwa razy dziennie piłam Lipton z cytryną i cukrem. I dwie szklanki zielonej bez cukru. I zero PMS
Cole też ograniczyłam.Anuśka lubi tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:Asha odstaw cukier. Tzn.pij sobie zwykła herbate czarną z cukrem jak Ci się widzi, a zieloną sobie popijaj bez. Ja tak robiłam systematycznie cały miesiąc. Dwa razy dziennie piłam Lipton z cytryną i cukrem. I dwie szklanki zielonej bez cukru. I zero PMS
Cole też ograniczyłam. -
nick nieaktualnyTrądzik w wieku dorosłym jest najczęściej spowodowany hormonami (tarczyca, testosteron, kortyzol) lub złą dietą i paleniem i/lub piciem alkoholu. Jeśli hormony są w porządku to trzeba zmienić nawyki żywieniowe, ograniczyć bądź zrezygnować z cukru. Można zastąpić cukier naturalną stewią bądź jedną łyżeczką miodu. To z reguły toksyny w krwi odpowiadają za pryszcze.
-
Nasturcja wrote:Trądzik w wieku dorosłym jest najczęściej spowodowany hormonami (tarczyca, testosteron, kortyzol) lub złą dietą i paleniem i/lub piciem alkoholu. Jeśli hormony są w porządku to trzeba zmienić nawyki żywieniowe, ograniczyć bądź zrezygnować z cukru. Można zastąpić cukier naturalną stewią bądź jedną łyżeczką miodu. To z reguły toksyny w krwi odpowiadają za pryszcze.
-
nick nieaktualnyJak nagle Cię tak wysypało to pewnie od stresu... Cukier jest niedobry ogólnie na wszystko. Warto ograniczyć tak dla własnego zdrowia. Kup sobie Asha jakiś żel na trądzik z apteki (ale nic wysuszającego z alkoholem, bo to niedobre gówno jest). Na pewno wszystko Ci zejdzie wkrótce.
Yasmin lubi tę wiadomość