X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry!

Anastazjaa spełnienia marzeń Kochana! :*

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Jak nagle Cię tak wysypało to pewnie od stresu... Cukier jest niedobry ogólnie na wszystko. Warto ograniczyć tak dla własnego zdrowia. Kup sobie Asha jakiś żel na trądzik z apteki (ale nic wysuszającego z alkoholem, bo to niedobre gówno jest). Na pewno wszystko Ci zejdzie wkrótce.
    No mam nadzieje..dziekuje :-)

Yasmin lubi tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi pryszczuny zaczęły wyskakiwać właśnie po odstawieniu tabsów, później jakoś je przewalczyłam gdy zaczęłam zarzywać vit a+e, ale myślałam, że może już okej.... i teraz jak mnie wysypało, to normalnie jak nastolatka :(
    muszę się zmusić na badania w końcu....... jak ja NIENAWIDZĘ chodzić po lekarzach.... prosić się, błagać.... bleeeee

• Asha Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja rycze od rana, jak pojebana jakas

Yasmin, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha- hormony buzują :P buzu buzu :P
    trzeba je albo zalać i utopić, albo wyprowadzić na spacer i zmęczyć :D

• Asha Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    Asha- hormony buzują :P buzu buzu :P
    trzeba je albo zalać i utopić, albo wyprowadzić na spacer i zmęczyć :D
    No chyba zaraz sie napije bo juz nie wytrzymuje, nie wiem co sie dzieje

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wpadłam na genialny pomysł, jak zajść w ciążę :D
    trzeba znowu przejść na "beginners luck", a w moim przypadku to będzie jakiś romansik :D hihihi i na milion % po pierwszym razie bym zaciążyła :D
    to taka mała dygresja po mocnej kawie porannej :D

Asha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha- to od nadmiaru sexu :P bosh.... jak ja Ci zazdroszczę kondycji Twojej i Twojego chłopa :P

• Asha Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    wpadłam na genialny pomysł, jak zajść w ciążę :D
    trzeba znowu przejść na "beginners luck", a w moim przypadku to będzie jakiś romansik :D hihihi i na milion % po pierwszym razie bym zaciążyła :D
    to taka mała dygresja po mocnej kawie porannej :D
    No jak by tak jednorazowo meza zdradzic to ciaza murowana, eszystko jedno wjakim dniu cyklu :-)

• Asha Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    Asha- to od nadmiaru sexu :P bosh.... jak ja Ci zazdroszczę kondycji Twojej i Twojego chłopa :P
    Muslisz, ze to od bzykania mi sie teraz plakac chce ;-) ??? Wczoraj mnie wkurzyl i zaniedbalismy wykres a dzisiaj rycze wiec chyba tez nici chyba ze mi przejdzie, ale juz sie dobieral ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 10:43

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nawet pewnie pływając po czerwonym morzu, marynarz znalazł by drogę do mojego okrętu :P

bosh.... ale mnie naszło na dziwne skojarzenia..... aaaaaa :D

Asha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha :D będzie brykanie, będzie brykanie.... :D włącz sobie płytę Milky chance :D mi po niej to wszystko się chce :D dobrze nakręca na dobry humor :D

Asha lubi tę wiadomość

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazja!!! Sto lat, sto lat niech niech żyje, żyje nam!!!
    Spełnienia marzeń kochana i duuuuuuuużo zdrówka :*

Anastazjaaa, Jennifer lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Yasmin Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Bardzo mocno się ciągle zastanawiałam czy brac Clo w tym cyklu czy się jeszcze wstrzymać, ale stało się dzisiaj coś takiego, co pomogło mi podjąć decyzję, od jutra biorę.
    :D
    Ja nawet nie wiem o co z tym clo i chodzi i to to w ogóle jest :( <wstyd>

nick nieaktualny, Jennifer lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin wrote:
    Ja tez nie wiem, wiec nie jestes sama ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin wrote:

ufff.... już bałam się to powiedzieć, że wyjdę na osobę, która się stara a o niczym nie wiem :D

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Szkoda, że wywaliłaś. Moja też jakaś super w smaku nie jest i tym bardziej gorzka, bo ja lubię słodkie herbaty z cytryną. Ale się zmusiłam i piję. Teraz normalnie jednym zamachem wypiję szklankę i mam z głowy. Chyba dzięki tej herbacie tak mi się cera oczyściła. Jakiś pojedynczy pryszcz czasem wyjdzie, wiadomo. Nie jesteśmy robotami z metalu. Ale w porównaniu z tym co ja miałam wcześniej... :)
    Uwielbiam zielona herbatę!! i szczególnie taką właśnie przetrzymaną i cierpka w smaku :) Ja w ogóle jestem herbaciana dziewczyna. No i Nastaka - oczywiście classic indian chai tea z imbirem i kardamonem. Dzienną dawkę musze zażyć :P

Co dzień też popijam napar z pokrzywy. Najbogatsza w witaminy i minerały dla nas kobitek tak bardzo potrzebnych. jak to małż mówi "herbata z trawy" :P
    Nasturcja wrote:
    Teraz normalnie jednym zamachem wypiję szklankę i mam z głowy.
    Kochana tym sposobem to herbatka tylko przez Ciebie przeleci i siusiać będziesz co 20 min przez jakieś 2 godziny a nic z jej bogactwa się nie wchłonie... Przemęcz się proszę jeżeli CI nie smakuje i pij małymi łyczkami

Jennifer lubi tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Clo to - Clostilbegyt taki lek prowokujący jajniki do wyplucia jajeczka :)

Yasmin, Asha, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Czesc wam...tez pije ..ale z cukrem, ja wszystko musze miec z cukrem, bezkofeinowa, ale pryszcze mam nadal, na mnie moze inaczej dziala :-)
    Czytałam naprawdę przekonujące mnie opinie, że krowie mleko, szczególnie z wiekiem pogarsza stan cery i powoduje wypryski. Tylko nie mam tych źródeł żeby Wam przytoczyć... Ale coś w tym jest. Przynajmniej w moim przypadku się sprawdza

Jennifer lubi tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin wrote:
    Kochana tym sposobem to herbatka tylko przez Ciebie przeleci i siusiać będziesz co 20 min przez jakieś 2 godziny a nic z jej bogactwa się nie wchłonie... Przemęcz się proszę jeżeli CI nie smakuje i pij małymi łyczkami
    Ohhh Ty pijusie ;) Ja uwielbiam Yerba Mate i Rooibos ale do zielonej jakoś nie mogę się przekonać :/

Yasmin lubi tę wiadomość

‹‹ 559 560 561 562 563 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ