My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nasturcja wrote:Jak nagle Cię tak wysypało to pewnie od stresu... Cukier jest niedobry ogólnie na wszystko. Warto ograniczyć tak dla własnego zdrowia. Kup sobie Asha jakiś żel na trądzik z apteki (ale nic wysuszającego z alkoholem, bo to niedobre gówno jest). Na pewno wszystko Ci zejdzie wkrótce.
Yasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymi pryszczuny zaczęły wyskakiwać właśnie po odstawieniu tabsów, później jakoś je przewalczyłam gdy zaczęłam zarzywać vit a+e, ale myślałam, że może już okej.... i teraz jak mnie wysypało, to normalnie jak nastolatka
muszę się zmusić na badania w końcu....... jak ja NIENAWIDZĘ chodzić po lekarzach.... prosić się, błagać.... bleeeee -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywpadłam na genialny pomysł, jak zajść w ciążę
trzeba znowu przejść na "beginners luck", a w moim przypadku to będzie jakiś romansikhihihi i na milion % po pierwszym razie bym zaciążyła
to taka mała dygresja po mocnej kawie porannejAsha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cymcia wrote:wpadłam na genialny pomysł, jak zajść w ciążę
trzeba znowu przejść na "beginners luck", a w moim przypadku to będzie jakiś romansikhihihi i na milion % po pierwszym razie bym zaciążyła
to taka mała dygresja po mocnej kawie porannej -
cymcia wrote:Asha- to od nadmiaru sexu
bosh.... jak ja Ci zazdroszczę kondycji Twojej i Twojego chłopa
??? Wczoraj mnie wkurzyl i zaniedbalismy wykres a dzisiaj rycze wiec chyba tez nici chyba ze mi przejdzie, ale juz sie dobieral
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 10:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:Bardzo mocno się ciągle zastanawiałam czy brac Clo w tym cyklu czy się jeszcze wstrzymać, ale stało się dzisiaj coś takiego, co pomogło mi podjąć decyzję, od jutra biorę.
<wstyd>
Katjaa, Jennifer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nasturcja wrote:Szkoda, że wywaliłaś. Moja też jakaś super w smaku nie jest i tym bardziej gorzka, bo ja lubię słodkie herbaty z cytryną. Ale się zmusiłam i piję. Teraz normalnie jednym zamachem wypiję szklankę i mam z głowy. Chyba dzięki tej herbacie tak mi się cera oczyściła. Jakiś pojedynczy pryszcz czasem wyjdzie, wiadomo. Nie jesteśmy robotami z metalu. Ale w porównaniu z tym co ja miałam wcześniej...
Ja w ogóle jestem herbaciana dziewczyna. No i Nastaka - oczywiście classic indian chai tea z imbirem i kardamonem. Dzienną dawkę musze zażyć
Co dzień też popijam napar z pokrzywy. Najbogatsza w witaminy i minerały dla nas kobitek tak bardzo potrzebnych. jak to małż mówi "herbata z trawy"
Nasturcja wrote:Teraz normalnie jednym zamachem wypiję szklankę i mam z głowy.
Jennifer lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Czesc wam...tez pije ..ale z cukrem, ja wszystko musze miec z cukrem, bezkofeinowa, ale pryszcze mam nadal, na mnie moze inaczej dziala
Jennifer lubi tę wiadomość
-
Yasmin wrote:Kochana tym sposobem to herbatka tylko przez Ciebie przeleci i siusiać będziesz co 20 min przez jakieś 2 godziny a nic z jej bogactwa się nie wchłonie... Przemęcz się proszę jeżeli CI nie smakuje i pij małymi łyczkami
Ja uwielbiam Yerba Mate i Rooibos ale do zielonej jakoś nie mogę się przekonać
Yasmin lubi tę wiadomość