My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Clo to - Clostilbegyt taki lek prowokujący jajniki do wyplucia jajeczka
noooo, teraz wszystko jasne
Dziewczyny!!! Naprawdę! Ja mam 32 lata, staram się o dziecko ale serio... Zielona jestem jak wiosenna trawa
Między innym dlatego tak strasznie się ucieszyłam jak tutaj trafiłam. Myślałam sobie... BINGO kochana. Ile tutaj doświadczonych kobitek! teraz już się dowiesz wszystkiego z normalnego źródła i normalnym językiem.Anuśka, cymcia, Krokodylica, Jennifer lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Ohhh Ja uwielbiam Yerba Mate i Rooibos ale do zielonej jakoś nie mogę się przekonać
szczególnie z tego specjalnego kubeczka
ale dla mnie zbyt mocna. Naćpana jestem po niej hahahahahahaha
Rooibos to i owszem, ale tylko klasyczną. Bo tych smakowych to nie bardzoJennifer lubi tę wiadomość
-
ale ja mam dziś dobry humor
Nie wyspana jestem... późno się położyłam, zasnąć nie umiała. O 6:00 tempkę mierzyłam i do 8:00 się przewracałam z boku na bok... Radość mnie rozpiera
cały czas się uśmiecham... A małż dziś do pracy poszedł
i samiusieńka będę. A nie przepraszam... Jestem członkiem tej grupy
Nigdy sama nie będę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 11:17
Anuśka, cymcia, Asha, Jennifer lubią tę wiadomość
-
Yasmin wrote:To prawda... ale ja jestem uzależniona od kardamonu
Nawet jak nam w restauracji ala carte zrobili grzybową to też była z kardamonem
to dopiero była masakra
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Yasmin wrote:ale ja mam dziś dobry humor
Nie wyspana jestem... późno się położyłam, zasnąć nie umiała. O 6:00 tempkę mierzyłam i do 8:00 się przewracałam z boku na bok... Radość mnie rozpiera
cały czas się uśmiecham... A małż dziś do pracy poszedł
i samiusieńka będę. A nie przepraszam... Jestem członkiem tej grupy
Nigdy sama nie będę
Trzymam mocno kciuki żeby się zazieleniło
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Yasmin wrote:Czytałam naprawdę przekonujące mnie opinie, że krowie mleko, szczególnie z wiekiem pogarsza stan cery i powoduje wypryski. Tylko nie mam tych źródeł żeby Wam przytoczyć... Ale coś w tym jest. Przynajmniej w moim przypadku się sprawdza
-
nick nieaktualnyYasmin wrote:aaaaaaaaa
noooo, teraz wszystko jasne
Dziewczyny!!! Naprawdę! Ja mam 32 lata, staram się o dziecko ale serio... Zielona jestem jak wiosenna trawa
Między innym dlatego tak strasznie się ucieszyłam jak tutaj trafiłam. Myślałam sobie... BINGO kochana. Ile tutaj doświadczonych kobitek! teraz już się dowiesz wszystkiego z normalnego źródła i normalnym językiem.
o to to to
normalnie jakbym czytała o sobieYasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny:) Czy mogę również przyłączyć się do Waszego wątku? Od jakiegoś czasu staramy się z mężem o dzidziusia,ale nic nie wychodzi
Mam 29 lat i bardzo pragnę zostać już mamusią. Czuje, że brakuje mi właśnie tego czegoś, koleżanki mają już dzieci, a ja wciąż nie.Czasem mam takie wrażenie, że wszystkie dziewczyny dookoła są w ciąży, a ja nigdy nie będę.
Yasmin, Asha, Anastazjaaa, Malenq lubią tę wiadomość
-
Meggy_z wrote:Hej dziewczyny:) Czy mogę również przyłączyć się do Waszego wątku? Od jakiegoś czasu staramy się z mężem o dzidziusia,ale nic nie wychodzi
Mam 29 lat i bardzo pragnę zostać już mamusią. Czuje, że brakuje mi właśnie tego czegoś, koleżanki mają już dzieci, a ja wciąż nie.Czasem mam takie wrażenie, że wszystkie dziewczyny dookoła są w ciąży, a ja nigdy nie będę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 11:31
-
nick nieaktualny
-
cymcia wrote:ufff.... już bałam się to powiedzieć, że wyjdę na osobę, która się stara a o niczym nie wiem
Hehehehe dziewczynki. O Wy niedobre. Zamiast się przyznać. Ciocia Krokodylica by wszystko wytłumaczyła.Ogólnie rzecz biorąc Clostilbegyt (w skrócie Clo) jest lekiem stymulującym wzrost pęcherzyków.
Czyli mówiąc po chłopsku - moje jajcory mają zacząć pracować.
Asha, Yasmin, cymcia lubią tę wiadomość