My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Spada, bo moze sie fasoleczka zagniezdza
Poważnie jak się zagnieżdża to tempka spada a potem znów wzrasta? jejku niby to takie banalne ale jak ktoś krótko się starał i nigdy nie myślał że może nie zajść od razu to ciemnogród u mnie... Pierwsza ciąża to wpadeczka ale najukochańsza na świecie a potem długo dzieci nie chciałam mieć więc nie interesowałam się temperaturą, śluzem... a teraz właśnie taki ze mnie Ciemnogród! -
Nasturcja wrote:Aj pochwaliłam się, że nic mnie nie boli i trochę jednak zaczęło boleć
Ale nie aż tak bardzo jak zawsze, także i tak jest lepiej. Małż wrócił z krykieta, dałam mu jeść, zrobiłam herbatę i teraz parzę sobie zioła. Mąż poszedł się położyć a ja zaraz do niego dołącze i obejrzę Nianię Franię
Yasmin ja Ci wieczorkiem wszystko podrzucę ok?))) miłego dzionka
Jennifer lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Poważnie jak się zagnieżdża to tempka spada a potem znów wzrasta? jejku niby to takie banalne ale jak ktoś krótko się starał i nigdy nie myślał że może nie zajść od razu to ciemnogród u mnie... Pierwsza ciąża to wpadeczka ale najukochańsza na świecie a potem długo dzieci nie chciałam mieć więc nie interesowałam się temperaturą, śluzem... a teraz właśnie taki ze mnie Ciemnogród!
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:A wczesiej nie pracowaly? To sie podaje jak nie ma owulacji czy jak?
Tak, jeśli nie ma owulacji, lub bardzo często przy PCO, bo wtedy albo nie ma owulki, albo jest ale nie wiadomo do końca kiedy, a cykle potrafią trwać 50 - 60 dni. A Clo bierzesz od 2 dc przez 5 dni i ono "wymusza" rośnięcie pęcherzyków i później owulkę. Z tego co wiem to czasem trzeba jeszcze podawać inne leki na pęknięcie, jeśli owulka nie chce wystąpić sama, przy Clo jest zagrożenie hyperstymulacji, więc to nie jest wszystko takie kolorowe jak się wydaje. Ale wielu dziewczynom udaje się zajść przy Clo.
I właśnie mam pytanko - któraś z naszych ciężarówek miała hyperstymulację przy Clo. Można coś więcej na ten temat? Czym się to objawia, jak się z tym postępuje?Yasmin lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Tak, jeśli nie ma owulacji, lub bardzo często przy PCO, bo wtedy albo nie ma owulki, albo jest ale nie wiadomo do końca kiedy, a cykle potrafią trwać 50 - 60 dni. A Clo bierzesz od 2 dc przez 5 dni i ono "wymusza" rośnięcie pęcherzyków i później owulkę. Z tego co wiem to czasem trzeba jeszcze podawać inne leki na pęknięcie, jeśli owulka nie chce wystąpić sama, przy Clo jest zagrożenie hyperstymulacji, więc to nie jest wszystko takie kolorowe jak się wydaje. Ale wielu dziewczynom udaje się zajść przy Clo.
I właśnie mam pytanko - któraś z naszych ciężarówek miała hyperstymulację przy Clo. Można coś więcej na ten temat? Czym się to objawia, jak się z tym postępuje? -
Krokodylica wrote:Witamy
A ile dokładnie się staracie jeśli można wiedziec?Jennifer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Czyli, ze za duzo jajek moze sie wytworzyc? I to tez na nic
No właśnie nie wiem czy chodzi i ilość czy o to że za duże rosną. Dlatego czekam aż się wypowie babeczka która to przeszła. Nie wiem, justta to Ty?
Proszę o info na ten temat.Yasmin lubi tę wiadomość