My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:Hehehehe dziewczynki. O Wy niedobre. Zamiast się przyznać. Ciocia Krokodylica by wszystko wytłumaczyła.
Ogólnie rzecz biorąc Clostilbegyt (w skrócie Clo) jest lekiem stymulującym wzrost pęcherzyków.
Czyli mówiąc po chłopsku - moje jajcory mają zacząć pracować.
-
Krokodylica wrote:Hehehehe dziewczynki. O Wy niedobre. Zamiast się przyznać. Ciocia Krokodylica by wszystko wytłumaczyła.
Ogólnie rzecz biorąc Clostilbegyt (w skrócie Clo) jest lekiem stymulującym wzrost pęcherzyków.
Czyli mówiąc po chłopsku - moje jajcory mają zacząć pracować.
Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny za przyjęcie
Proszę o zapodanie herbatki, kawkę piję tylko w pracy jak padam łbem do przodu
Ogólnie też jestem osobą troszkę szaloną i myślę, że spokojnie wytrzymam z Wami, bo jak zaczęłam czytać Wasz wątek to już mi się spodobało
Asha, cymcia, Anuśka, Katjaa, Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAj pochwaliłam się, że nic mnie nie boli i trochę jednak zaczęło boleć
Ale nie aż tak bardzo jak zawsze, także i tak jest lepiej. Małż wrócił z krykieta, dałam mu jeść, zrobiłam herbatę i teraz parzę sobie zioła. Mąż poszedł się położyć a ja zaraz do niego dołącze i obejrzę Nianię Franię
Yasmin ja Ci wieczorkiem wszystko podrzucę ok?Yasmin lubi tę wiadomość
-
Meggy_z wrote:Hej dziewczyny:) Czy mogę również przyłączyć się do Waszego wątku? Od jakiegoś czasu staramy się z mężem o dzidziusia,ale nic nie wychodzi
Mam 29 lat i bardzo pragnę zostać już mamusią. Czuje, że brakuje mi właśnie tego czegoś, koleżanki mają już dzieci, a ja wciąż nie.Czasem mam takie wrażenie, że wszystkie dziewczyny dookoła są w ciąży, a ja nigdy nie będę.
Witamy
A ile dokładnie się staracie jeśli można wiedziec?