My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja tez spac nie moge..u mnie 5 godzina cholera by to, nareszcie of mi owu wyznaczyl juz sie zaczynalam martwic ze nie bylo , pomimo wszystkich objawow, bym sie chyba zalamala, tyle bzykania....
zainwestowalam...bylo milo nie powiem ale jeszcze milej by bylo zobaczyc tego efekty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 06:17
Malenq lubi tę wiadomość
-
Cos mi sie zdaje ,ze albo cos to mierzenie mi nie bardzo wychodzi, bo faktycznie z moim spaniem to nie jest najlepiej albo moj progesteron jest do dupy z deka...no mus poczekac i zobaczyc..tak sobie pisz e do siebie bo was nie ma
i nie mam z kim pogadac
M tez spi, bo i po co mialby o 5 wstawac, tylko ja mam cos nie tak poukladane...ajjjj
-
nick nieaktualnydzień dobry....
Anastazja wpadłam z rańca coby Tobie najlepsze życzenia urodzinowe złożyć
Wszystkiego naj naj naj kochana i spełnienia marzeń, tego największego w szczególności:)
Asha zbadaj progesteron, serio -to ważne aby wiedzieć jaki ma się poziom po owu:)
Zaraz prasowanko, później na modlitwę, a następnie jak pogoda dopisze to na jakiś festyn hehehe...
Miłej niedzieli skarby:)Anuśka, Krokodylica, Yasmin, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:dzień dobry....
Anastazja wpadłam z rańca coby Tobie najlepsze życzenia urodzinowe złożyć
Wszystkiego naj naj naj kochana i spełnienia marzeń, tego największego w szczególności:)
Asha zbadaj progesteron, serio -to ważne aby wiedzieć jaki ma się poziom po owu:)
Zaraz prasowanko, później na modlitwę, a następnie jak pogoda dopisze to na jakiś festyn hehehe...
Miłej niedzieli skarby:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Nasturcja wstawaj
Już 6:30 czas mierzyć tempkę
Miałam iść na zakupy, ale nie chce mi się w pierwszy dzień @.Yasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo I ja przylaczam sie do życzeń
spełnienia marzeń
Dzień dobrywysylalyscie sie? Bo ja kompletnie niekoniecznie..... Mam mega stresu dzisiaj
nie skończyłam na jutro projektu, a dzisiaj jedziemy do cioci na imieniny
jestem wściekła.....
A mnie męczą pryszcze, odstawilam witaminę a+e jakis czas temu i chyba odczuwam tego skutki.... Jak wyskoczy mi syf, to sie brzydal tak paskudziAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
cymcia wrote:To I ja przylaczam sie do życzeń
spełnienia marzeń
Dzień dobrywysylalyscie sie? Bo ja kompletnie niekoniecznie..... Mam mega stresu dzisiaj
nie skończyłam na jutro projektu, a dzisiaj jedziemy do cioci na imieniny
jestem wściekła.....
A mnie męczą pryszcze, odstawilam witaminę a+e jakis czas temu i chyba odczuwam tego skutki.... Jak wyskoczy mi syf, to sie brzydal tak paskudzi -
nick nieaktualny
-
Cześć Laseczki.
Nie mogłam spać wczoraj więc jak zobaczyłam że minęła 2:00 przypomniały mi się rady o.Sroki o tym że najłatwiej o zapłodnienie między 2 a 5tą i pobiegłam budzić małża
Krokodylku za Ciebie mocno trzymam kciuki
Nastka oj bidulko, gdybym wiedziała, żeś Ty cierpiąca to nie darłabym się rano z tym budzeniem
A teraz coś dla Anastazji (zwróćcie uwagę jak pięknie wyciągam górne partie)
Stttoooooo lat, stttooooo lat, nieeeeeeech żyje żyyyyyyyjjjjjeeeeeee nam
Stttoooooo lat, stttooooo lat, nieeeeeeech żyje żyyyyyyyjjjjjeeeeeee nam
Jeeeeeszczeee raaaz jeeszcze raaaz, nieeeeeeech żyje żyyyyyyyjjjjjeeeeeee nam
Niiiiieeeeeeech żyyyyyyyyjjjjjeeeeeee NAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMM!!!!!!!
Ufff... Ledwo dałam radę...
Ale przyznajcie, że było prawie jak WhitneyNasturcja, Asha, Krokodylica, cymcia, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNic mnie nie boli Anuśku. Ja sobie zieloną herbatkę pijam i nie wiem już co to PMS, a zawsze miałam bokesne, połączone z biegunką w pierwszy dzień i leżeniem z termoforem. Dziś nic. Wszystko uspokojone, @ leci normalnie, trądziku nie mam w ogóle, wczoraj do restauracji poszłam bez makijażu. Krem tylko miałam na twarzy
Także jest dobrze. Oczywiście wolałabym, żeby mnie w końcu małż zapłodnił, ale cóż. Widać nie pora jeszcze na mnie.
-
nick nieaktualny