My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanastazja współczuję...nie powiem Ci od czego....ale mnie tak krzyż boli od 3tygodni, z małymi przerwami....i już mam dość, bo każda czynność sprawia trudność...
a nie przewiałaś się gdzieś??? a może owulka Ci się zbliża (u mnie tak kiedyś było, że 2-3dni bolał krzyż na owu, lub przed @)....
zdrówka, tym bardziej, że na wesele jedziesz:) może wieczorkiem jakiś kompresik na plecki??Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
No mam nadzieję.... Ja tez w sumie cieszylam sie z szybkiego rozwodu, ale przybilo mnie to ze zdradzil mnie ze on zaszla w ciążę a nie ja... Początkowo bylo strasznie ale potem supcio... To juz 10 lat minelo od 7 jestem zakochana i choć czasem oberwałabym mu z chęcią jaja jest super facet haha..
Krokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katja może ja Ci powiem coś o sobie. Miałam kiedyś narzyczonego, świata za nim nie widziałam. Cud, miód i orzeszki. Późnije troszkę zaczeło się psuć i pewnego dnia usłyszałam, że on wyjeżdza bo poznał przez internet jakąś piękną niewiastę z większymi cyckami (późnije się okazało, że mózgiem nie grzeszyła), pojechał do niej na 2 tygodnie i wrócili zaręczeni. Świat się zawalił, byłam w obcym kraju, z dnia na dzień bez dachu nad głową, bo musiałam się wyprowadzić zanim on wróci razem ze swoją nową wybranką.
Też myślałam, że jestem brzydka, głupia itd. ale poznałam ludzi którzy mnie wspierali, pomogli mi się podnieść.
Bolało strasznie, jakby ktoś serce ma żywca mi wyrwał, ale jak mówia "co nas nie zabije to nas wzmocni".
Teraz wiem ile jestem warta, a on 2 tygodnie przed swoim ślubem przyjechał do mojej siostry z płaczem się pożalić (zresztą do mnie też wydzwaniał ciągle), że nie wie czy dobrze zrobił. Na szczęście siostra pogoniła go gdzie pieprz rośnie.
Jak widzisz, żyje. Mam kochającego mnie faceta, super przyjaciół, trochę doświadczenia na koncie, i optymistyczne podejście do przyszłości.
Cycki do góry i się nie załamuj.Malenq, Anastazjaaa, kociak, Tamka, Ania_84, cymcia, Katjaa lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak jestem w Polsce to rzadko spaceruje ze swoim Fifiusiem. Po pierwsze, on na smyczy nie umie chodzic. Moja mama nigdy go tego nie nauczyla, a teraz nie da sobie nic na szyje zalozyc. Wierzga i sie dusi ze smycza, wiec nie ma sensu.
Mamy ogromne podworko z trawa, wiec lata i bawi sie po podworku ile wlezie. Czasem biore go na spacer w strone lasu, po takiej bocznej drodze, ale wiadomo, bez smyczy. Boje sie, ze jakis samochod go przejedzie, bo przy mnie Fifius sie popisuje, a energii to on ma az za duzo. Takie ADHD. I tez mnie nie slucha jak go wolam. Pojdzie w trawe, oglada sobie motyle, wacha jakiegos krzaczka, potem siku, potem kupa i dalej cos tam wacha. Wiec ja ide przed siebie. Potem do mnie leci szybko z wywalonym jezorkiem. No i tak spacer z nim wyglada. Wracamy szybko do domu i dalej juz bawi sie na podworku albo przegania koty sasiadow.Anastazjaaa, Malenq, Yasmin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnastazjaaa wrote:Kochane lecę na sklepy bo dziś w promocji mój mega ukochany ariel w kapsułkach,
Do później
Za jedno opakowanie placilam 19.90 zl.Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Kicia witaj
Katja - siedz tu u nas na dupeczcejak trzeba pocieszymy a jak bedzie trzeba to nawrzeszyczymy
silna z Ciebie babeczka wiec piers doprzodu głowa do goryi koncentrujemy sie na sobe
kociak, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:Kocham te kapsulki piorace. W zeszlym roku kupilam dwie paczki w Polsce i wzielam tu na Filipiny. Do tej pory mam i sobie oszczedzam
Za jedno opakowanie placilam 19.90 zl.Nasturcja lubi tę wiadomość
-
Krokodylica ja też byłam w szoku. Śpisz z kimś w jednym łóżku a tu z dnia na dzień takie info. Późnije się okazało, że wieczorami jak udawał że gra w jakieś swoje gierki wyścigówki to tak na prawdę z nią gadał na czacie.
Ale teraz się z tego śmieję, było mineło i nie wróci - na szczęście.
Chciałam tylko pokazać Katji, że nawet jak się wydaje że świat się zawalił, to jednak trzeba spróbować się podnieść, bo można znaleźć szczęście i to prawdziwe szczęście.Krokodylica, Katjaa, Yasmin lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnyhej dziewczynki, ja tylko na sekundkę, nie czytam, nie paczam co tam popisałyście, będę nadrabiać później
zapierniczam mocno dzisiaj i próbuję złapać kolejne zlecenia
coś mi tempka dzisiaj spadła, ale zwalam to na to, że meirzyłam ja o godzinę wcześniej niż normalnie- bo musiałam wstać o tej godzinie, więc czekać nie mogłam, bo bez sensu
no nic to- zobaczymy
co do wypływania plemniorów- chyba wiem, gdzie u nas tkwi problem, trzeba będzie nad tym mocno popracować.... i nad śluzem....bleeeee
ściskam mocno i trzymajcie za mnie kciuki, żebym jakoś przezyła ten dzień o zdrowych zmysłach (kac mnie jeszcze trzyma)
Ania_84, Malenq, marissith, Katjaa lubią tę wiadomość