My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnastazja, bierzesz te do kolorowych czy do jasnych/bialych?
Mi sie podobaja te fioletowe kapsulki, do kolorowych. Pieknie pachna. Jak tu robie pranie to doslownie caly dom pachnie. Ale szkoda mi je niszczyc na gacie i syrki
Oszczedzam na jakis lapszy ciuch, a mezowskie galotki piore w proszku Surf.
-
Cymcia - na owuleczke lekko spadla
pewnie dzis 
co do facetow.no ccoz maja zagrania ale trzeba znac swoja wartosc jesli facet robi glupote - to po porstu nie jest nas wart
Kazda z Nas jest piekna kobieta i trzeba sobie to powtarzac bo jesli my myslimy ze znami cos jest nie tak to inni tak nas pozniej odbieraa
wiec kobitki jestesmy pelne sexapilu
a facet ktory z tego zrezygnowal jest glupkie
Krokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Ja mam dokładnie tak samo i nikt mi nie mówi co mam robić a czego nie... Czasem szkoda bo nie ma komu dzieci podrzucać ale ja Was czytam to robi mi się przykro, że są tacy ludzie... Bo kurcze można by się było normalnie dogadywać a tu takie kwasyKatjaa wrote:A ja teściów nie mam, ani rodziców... hmm jeden problem mniej w życiu

Malenq, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Kociak mierzysz dopochwowo lub w ustach wybierasz jedno albo drugie miejsce..
Nastepnie codziennie rano o tej samej porze ( wazne zeby to nie bylo pozniej niz o 8 i po min 3h snu ) ja wybieram sobie 6 rano bo o tej sie bdze
zapisujesz tempki.. i po nich mozesz sie zorientowac kiedy moglabyc owulacja..zazwyczaj 0,05 stopnia .. jesli od tego skorku masz 16 wyzszych temp i nie spada ponizej tej podstawowej ktora wyznacza ci program to jest duze prawdopodobienstwo ze jestes w ciazy
zazwyczaj dzien przed @ twmp spada to poczatkowej -
ok dzięki, problem w tym ze trzeba tylko rano mierzyć tak? Ja pracuje na 3 zmiany to ciezko jest.. Temperatura odpada w takim razie, zostaje przy testach, a drogie cholerstwa są.Ania_84 wrote:Kociak mierzysz dopochwowo lub w ustach wybierasz jedno albo drugie miejsce..
Nastepnie codziennie rano o tej samej porze ( wazne zeby to nie bylo pozniej niz o 8 i po min 3h snu ) ja wybieram sobie 6 rano bo o tej sie bdze
zapisujesz tempki.. i po nich mozesz sie zorientowac kiedy moglabyc owulacja..zazwyczaj 0,05 stopnia .. jesli od tego skorku masz 16 wyzszych temp i nie spada ponizej tej podstawowej ktora wyznacza ci program to jest duze prawdopodobienstwo ze jestes w ciazy
zazwyczaj dzien przed @ twmp spada to poczatkowej -
nie no dziołszki, ja tu dniówkę mam i potem doczytać się nie mogę tyle tu stron po jednym dniu nieobecności jest.
z racji tego że każdy program do obliczania owulacji który posiadam liczy inaczej, zrobiłam dziś test owulacyjny, ale wyszedł negatywny. Myślę że z powodu bardzo długiego poprzedniego cyklu, poprzesuwało mi się wszystko (gin dopiero w lipcu
)w takim razie od dziś zaczynamy działać na oślep
i trzeba będzie działać aż @ przyjdzie lub nie .........
choco, Ania_84, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
kociak, znam ten ból..... ja też pracuję na zmiany, do tej pory w sumie jak bylam na nocce (pracuję w domu dziecka więc mogę się 3 h przekimac na nocy) to mogłam mierzyć, ale w wakacje wchodzą nam 3 zmiany bo dzieci do szkoly nie idą i zacznę jeździć albo na 6 albo na 14 albo na 22 więc w takim systemie stała godzina mierzenia stanie się niemożliwa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 12:21
-
Witam się i ja dzisiaj u nas pochmurno i zimno, a w lidlu wyprzedaże magazynów dzisiaj to trzeba było poszaleć

Kociak witaj wśród nas
A co do teściowych to wiadomo przecież zabrałyśmy im ich największy skarb - kochanego syneczka, już mamusia nie jest najważniejszą kobietą na świecie, to jak może być inaczej
Miłego dnia dziewczynki
Katjaa lubi tę wiadomość
-
Witaj Kociekociak wrote:Oj coś sie urodzi dziś czuje, zaczyna mnie pobolewać krzyż w dole chyba. @ dziś jednak zapuka... Szkodaaaa ...
Tak samo mówiła nasza Nenaaa a na drugi dzień zrobiła testa i się zazieleniło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 12:28
-
Coś w tym jest... Ja od mojej teściowej (jak jeszcze żyła) podkradłam kilka fajnych przepisów i teraz jak małżowi zrobię np gołąbki tak jak ona robiła to mi się chłopina rozpływa i mówi, że jak u mamy hi hijustta wrote:Witam się i ja dzisiaj u nas pochmurno i zimno, a w lidlu wyprzedaże magazynów dzisiaj to trzeba było poszaleć

Kociak witaj wśród nas
A co do teściowych to wiadomo przecież zabrałyśmy im ich największy skarb - kochanego syneczka, już mamusia nie jest najważniejszą kobietą na świecie, to jak może być inaczej
Miłego dnia dziewczynki
justta lubi tę wiadomość
-
ah u mnie całkiem popaprane zmiany raz na 6 raz 14, 18, 22 i nie zawsze 8 godzin także przerypane...Arienna wrote:kociak, znam ten ból..... ja też pracuję na zmiany, do tej pory w sumie jak bylam na nocce (pracuję w domu dziecka więc mogę się 3 h przekimac na nocy) to mogłam mierzyć, ale w wakacje wchodzą nam 3 zmiany bo dzieci do szkoly nie idą i zacznę jeździć albo na 6 albo na 14 albo na 22 więc w takim systemie stała godzina mierzenia stanie się niemożliwa

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH