X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazja, bierzesz te do kolorowych czy do jasnych/bialych?
    Mi sie podobaja te fioletowe kapsulki, do kolorowych. Pieknie pachna. Jak tu robie pranie to doslownie caly dom pachnie. Ale szkoda mi je niszczyc na gacie i syrki ;) Oszczedzam na jakis lapszy ciuch, a mezowskie galotki piore w proszku Surf.

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cymcia - na owuleczke lekko spadla :) pewnie dzis :D

co do facetow.no ccoz maja zagrania ale trzeba znac swoja wartosc jesli facet robi glupote - to po porstu nie jest nas wart
    Kazda z Nas jest piekna kobieta i trzeba sobie to powtarzac bo jesli my myslimy ze znami cos jest nie tak to inni tak nas pozniej odbieraa ;)

wiec kobitki jestesmy pelne sexapilu :)

a facet ktory z tego zrezygnowal jest glupkie :P

Krokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    A ja teściów nie mam, ani rodziców... hmm jeden problem mniej w życiu :P
    Ja mam dokładnie tak samo i nikt mi nie mówi co mam robić a czego nie... Czasem szkoda bo nie ma komu dzieci podrzucać ale ja Was czytam to robi mi się przykro, że są tacy ludzie... Bo kurcze można by się było normalnie dogadywać a tu takie kwasy :/

Malenq, Katjaa lubią tę wiadomość

• kociak Koleżanka

Wysłany: 25 czerwca 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo moja kochana kuzynka mieszka w Holandii najpierw w Harwijk czy jakoś tak, a teraz cos na V ... Wybieramy sie do niej pod koniec roku ...

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

2x1nzlo88acu720g.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    a co do śluzu to tak jak pisałam, marnie z nim u mnie było, marnie.....
    Jesteście z Neną moją nadzieją bo u mnie nadal nic... Zero jakiegokolwiek śluzu...

• kociak Koleżanka

Wysłany: 25 czerwca 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak to jest z tą temperatura??? Kiedy sie mierzy i jak powiedzcie mi?

Ania_84 lubi tę wiadomość

2x1nzlo88acu720g.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kociak mierzysz dopochwowo lub w ustach wybierasz jedno albo drugie miejsce..
    Nastepnie codziennie rano o tej samej porze ( wazne zeby to nie bylo pozniej niz o 8 i po min 3h snu ) ja wybieram sobie 6 rano bo o tej sie bdze :)
    zapisujesz tempki.. i po nich mozesz sie zorientowac kiedy moglabyc owulacja..zazwyczaj 0,05 stopnia .. jesli od tego skorku masz 16 wyzszych temp i nie spada ponizej tej podstawowej ktora wyznacza ci program to jest duze prawdopodobienstwo ze jestes w ciazy :)
    zazwyczaj dzien przed @ twmp spada to poczatkowej

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • kociak Koleżanka

Wysłany: 25 czerwca 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Kociak mierzysz dopochwowo lub w ustach wybierasz jedno albo drugie miejsce..
    Nastepnie codziennie rano o tej samej porze ( wazne zeby to nie bylo pozniej niz o 8 i po min 3h snu ) ja wybieram sobie 6 rano bo o tej sie bdze :)
    zapisujesz tempki.. i po nich mozesz sie zorientowac kiedy moglabyc owulacja..zazwyczaj 0,05 stopnia .. jesli od tego skorku masz 16 wyzszych temp i nie spada ponizej tej podstawowej ktora wyznacza ci program to jest duze prawdopodobienstwo ze jestes w ciazy :)
    zazwyczaj dzien przed @ twmp spada to poczatkowej
    ok dzięki, problem w tym ze trzeba tylko rano mierzyć tak? Ja pracuje na 3 zmiany to ciezko jest.. Temperatura odpada w takim razie, zostaje przy testach, a drogie cholerstwa są.

2x1nzlo88acu720g.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie no dziołszki, ja tu dniówkę mam i potem doczytać się nie mogę tyle tu stron po jednym dniu nieobecności jest.

z racji tego że każdy program do obliczania owulacji który posiadam liczy inaczej, zrobiłam dziś test owulacyjny, ale wyszedł negatywny. Myślę że z powodu bardzo długiego poprzedniego cyklu, poprzesuwało mi się wszystko (gin dopiero w lipcu :( )w takim razie od dziś zaczynamy działać na oślep :P i trzeba będzie działać aż @ przyjdzie lub nie ......... :P

choco, Ania_84, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • choco Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna popieram twoją metodę :-)

Arienna lubi tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kociak, znam ten ból..... ja też pracuję na zmiany, do tej pory w sumie jak bylam na nocce (pracuję w domu dziecka więc mogę się 3 h przekimac na nocy) to mogłam mierzyć, ale w wakacje wchodzą nam 3 zmiany bo dzieci do szkoly nie idą i zacznę jeździć albo na 6 albo na 14 albo na 22 więc w takim systemie stała godzina mierzenia stanie się niemożliwa :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 12:21

ewebii4.png
  • justta Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja dzisiaj u nas pochmurno i zimno, a w lidlu wyprzedaże magazynów dzisiaj to trzeba było poszaleć ;-)
    Kociak witaj wśród nas ;-)
    A co do teściowych to wiadomo przecież zabrałyśmy im ich największy skarb - kochanego syneczka, już mamusia nie jest najważniejszą kobietą na świecie, to jak może być inaczej ;-)
    Miłego dnia dziewczynki

Katjaa lubi tę wiadomość

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kociak wrote:
    Oj coś sie urodzi dziś czuje, zaczyna mnie pobolewać krzyż w dole chyba. @ dziś jednak zapuka... Szkodaaaa ...
    Witaj Kocie :) Tak samo mówiła nasza Nenaaa a na drugi dzień zrobiła testa i się zazieleniło ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 12:28

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justta wrote:
    Witam się i ja dzisiaj u nas pochmurno i zimno, a w lidlu wyprzedaże magazynów dzisiaj to trzeba było poszaleć ;-)
    Kociak witaj wśród nas ;-)
    A co do teściowych to wiadomo przecież zabrałyśmy im ich największy skarb - kochanego syneczka, już mamusia nie jest najważniejszą kobietą na świecie, to jak może być inaczej ;-)
    Miłego dnia dziewczynki
    Coś w tym jest... Ja od mojej teściowej (jak jeszcze żyła) podkradłam kilka fajnych przepisów i teraz jak małżowi zrobię np gołąbki tak jak ona robiła to mi się chłopina rozpływa i mówi, że jak u mamy hi hi

justta lubi tę wiadomość

• kociak Koleżanka

Wysłany: 25 czerwca 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    kociak, znam ten ból..... ja też pracuję na zmiany, do tej pory w sumie jak bylam na nocce (pracuję w domu dziecka więc mogę się 3 h przekimac na nocy) to mogłam mierzyć, ale w wakacje wchodzą nam 3 zmiany bo dzieci do szkoly nie idą i zacznę jeździć albo na 6 albo na 14 albo na 22 więc w takim systemie stała godzina mierzenia stanie się niemożliwa :(
    ah u mnie całkiem popaprane zmiany raz na 6 raz 14, 18, 22 i nie zawsze 8 godzin także przerypane...

2x1nzlo88acu720g.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oficjalnie skończyłam nadrabiać.... Piszecie jak szalone :) Nie wiem co ja zrobię jutro bo na cały dzień znikam na wycieczkę i chyba całą noc będę Was czytać ;D

• Arienna Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to współczuję takich zmian, ja w sumie w dniach które mam na 6 będzie ciężko mierzyć bo wstawać o 5 będę musiała :( już mnie czyści na samą myśl :/

ewebii4.png
  • kociak Koleżanka

Wysłany: 25 czerwca 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka u mnie wlasnie sie zaczelo, niestety nic z tego.. :(

2x1nzlo88acu720g.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka :D ja po weekendzie nie dałam rady nadrobić :P

Anuśka lubi tę wiadomość

ewebii4.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kociak wrote:
    Anuśka u mnie wlasnie sie zaczelo, niestety nic z tego.. :(
    Oj bidulko... Tulę mocno... I trzymam kciuki za kolejny cykl... Z nami na pewno się uda ;D

kociak lubi tę wiadomość

‹‹ 629 630 631 632 633 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ