My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnastazja, bierzesz te do kolorowych czy do jasnych/bialych?
Mi sie podobaja te fioletowe kapsulki, do kolorowych. Pieknie pachna. Jak tu robie pranie to doslownie caly dom pachnie. Ale szkoda mi je niszczyc na gacie i syrkiOszczedzam na jakis lapszy ciuch, a mezowskie galotki piore w proszku Surf.
-
Cymcia - na owuleczke lekko spadla
pewnie dzis
co do facetow.no ccoz maja zagrania ale trzeba znac swoja wartosc jesli facet robi glupote - to po porstu nie jest nas wart
Kazda z Nas jest piekna kobieta i trzeba sobie to powtarzac bo jesli my myslimy ze znami cos jest nie tak to inni tak nas pozniej odbieraa
wiec kobitki jestesmy pelne sexapilu
a facet ktory z tego zrezygnowal jest glupkie
Krokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Katjaa wrote:A ja teściów nie mam, ani rodziców... hmm jeden problem mniej w życiu
Malenq, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Kociak mierzysz dopochwowo lub w ustach wybierasz jedno albo drugie miejsce..
Nastepnie codziennie rano o tej samej porze ( wazne zeby to nie bylo pozniej niz o 8 i po min 3h snu ) ja wybieram sobie 6 rano bo o tej sie bdze
zapisujesz tempki.. i po nich mozesz sie zorientowac kiedy moglabyc owulacja..zazwyczaj 0,05 stopnia .. jesli od tego skorku masz 16 wyzszych temp i nie spada ponizej tej podstawowej ktora wyznacza ci program to jest duze prawdopodobienstwo ze jestes w ciazy
zazwyczaj dzien przed @ twmp spada to poczatkowej -
Ania_84 wrote:Kociak mierzysz dopochwowo lub w ustach wybierasz jedno albo drugie miejsce..
Nastepnie codziennie rano o tej samej porze ( wazne zeby to nie bylo pozniej niz o 8 i po min 3h snu ) ja wybieram sobie 6 rano bo o tej sie bdze
zapisujesz tempki.. i po nich mozesz sie zorientowac kiedy moglabyc owulacja..zazwyczaj 0,05 stopnia .. jesli od tego skorku masz 16 wyzszych temp i nie spada ponizej tej podstawowej ktora wyznacza ci program to jest duze prawdopodobienstwo ze jestes w ciazy
zazwyczaj dzien przed @ twmp spada to poczatkowej -
nie no dziołszki, ja tu dniówkę mam i potem doczytać się nie mogę tyle tu stron po jednym dniu nieobecności jest.
z racji tego że każdy program do obliczania owulacji który posiadam liczy inaczej, zrobiłam dziś test owulacyjny, ale wyszedł negatywny. Myślę że z powodu bardzo długiego poprzedniego cyklu, poprzesuwało mi się wszystko (gin dopiero w lipcu)w takim razie od dziś zaczynamy działać na oślep
i trzeba będzie działać aż @ przyjdzie lub nie .........
choco, Ania_84, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
kociak, znam ten ból..... ja też pracuję na zmiany, do tej pory w sumie jak bylam na nocce (pracuję w domu dziecka więc mogę się 3 h przekimac na nocy) to mogłam mierzyć, ale w wakacje wchodzą nam 3 zmiany bo dzieci do szkoly nie idą i zacznę jeździć albo na 6 albo na 14 albo na 22 więc w takim systemie stała godzina mierzenia stanie się niemożliwa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 12:21
-
Witam się i ja dzisiaj u nas pochmurno i zimno, a w lidlu wyprzedaże magazynów dzisiaj to trzeba było poszaleć
Kociak witaj wśród nas
A co do teściowych to wiadomo przecież zabrałyśmy im ich największy skarb - kochanego syneczka, już mamusia nie jest najważniejszą kobietą na świecie, to jak może być inaczej
Miłego dnia dziewczynkiKatjaa lubi tę wiadomość
-
kociak wrote:Oj coś sie urodzi dziś czuje, zaczyna mnie pobolewać krzyż w dole chyba. @ dziś jednak zapuka... Szkodaaaa ...
Tak samo mówiła nasza Nenaaa a na drugi dzień zrobiła testa i się zazieleniło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 12:28
-
justta wrote:Witam się i ja dzisiaj u nas pochmurno i zimno, a w lidlu wyprzedaże magazynów dzisiaj to trzeba było poszaleć
Kociak witaj wśród nas
A co do teściowych to wiadomo przecież zabrałyśmy im ich największy skarb - kochanego syneczka, już mamusia nie jest najważniejszą kobietą na świecie, to jak może być inaczej
Miłego dnia dziewczynkijustta lubi tę wiadomość
-
Arienna wrote:kociak, znam ten ból..... ja też pracuję na zmiany, do tej pory w sumie jak bylam na nocce (pracuję w domu dziecka więc mogę się 3 h przekimac na nocy) to mogłam mierzyć, ale w wakacje wchodzą nam 3 zmiany bo dzieci do szkoly nie idą i zacznę jeździć albo na 6 albo na 14 albo na 22 więc w takim systemie stała godzina mierzenia stanie się niemożliwa