My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tamka wrote:Kurna, wprowadzam limit na słowa!!! każda ma dwadzieścia dziennie!!!!!!!!!!!!!!
Przekupy jedne...
Anuśka, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ja wlasnie zmieniłam gin. Bo pani doktor miala zbyt dużo pacjentek i wyrzucila nas do prywatnej kliniki gdzie za wszystko trzeba płacić, a sama badala tylko krew ... To mój trzeci lekarz, a ze mieskam w Niemczech byli to oczywiście Niemcy, a teraz mam pana doktora Polaka i bardzo soe ciesze ze go znalazlam...
Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Kociak ja bym zaczęła od monitoringu nie od clo, bo skoro ci testy wwychodzą, czujesz owulkę to jest duża szansa ze pęcherzyki rosną. pytanie czy pękają. A twój facet robił badania nasienia? Robiliscie badanie po stosunku? Może ze tak powiem jesteście na siebie uczuleni i w tym problem. Clo przy normalnej owulacji jest bez sensu! ZZresztą patrz na Krokodylice jaka plakusna w tym cyklu - to 100% od clo - swoją drogą mocno trzymam kciuki moja droga
.
Krokodylica lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
Anuśka wrote:Tak. Pęknięty pęcherzyk dominujący po uwolnieniu jajeczka przekształca się w ciałko żółte. Ciałko żółte rozpoczyna wydzielanie znacznej ilości progesteronu. Zadaniem progesteronu jest przygotowanie endometrium na przyjęcie zarodka, a także w przypadku zapłodnienia podtrzymanie ciąży.
-
kociak wrote:Tak w takim razie moje owu są ok, z ostatniego badania krwi wyszlo, ze owulacja jest, ciałko żółte również wiec dlaczego nie mogę do cholery zajść w ciążę??? Nie kumam...
-
smarta wrote:Kociak ja bym zaczęła od monitoringu nie od clo, bo skoro ci testy wwychodzą, czujesz owulkę to jest duża szansa ze pęcherzyki rosną. pytanie czy pękają. A twój facet robił badania nasienia? Robiliscie badanie po stosunku? Może ze tak powiem jesteście na siebie uczuleni i w tym problem. Clo przy normalnej owulacji jest bez sensu! ZZresztą patrz na Krokodylice jaka plakusna w tym cyklu - to 100% od clo - swoją drogą mocno trzymam kciuki moja droga
.
-
Tamka wrote:Kurna, wprowadzam limit na słowa!!! każda ma dwadzieścia dziennie!!!!!!!!!!!!!!
ja teraz jak w pracy jestem to potem mam problem czy obiad robić czy nadrabiać zaległości tutajTamka lubi tę wiadomość
-
kociak wrote:Tak w takim razie moje owu są ok, z ostatniego badania krwi wyszlo, ze owulacja jest, ciałko żółte również wiec dlaczego nie mogę do cholery zajść w ciążę??? Nie kumam...
Mężczyznę sprawdź koniecznie! A jak z nim ok to ten test wrogości śluzu zrobić trzeba (PCT się to czasem nazywa).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 13:09
smarta wrote:A mnie swoją drogą cały czas lewy jajnik tak ciągnie, że aż mnie mdli dzisiaj...
-
Anuśka wrote:Mnie też lewy naparza... Aż do uda go czuję... Ale na usg widziałam na nim chyba z 5 pęcherzyków dużych (PCOS) i wiem że nic z niego nie będzie... A prawy (ten z dominującym rosnącym pęcherzykiem) tak jakoś lekko ćmi w tle...
Anuśka lubi tę wiadomość
smarta wrote:Wiesz co, u facetów wraz z wiekiem i trybem życia parametry spermy też się zmieniają także
Mężczyznę sprawdź koniecznie! A jak z nim ok to ten test wrogości śluzu zrobić trzeba (PCT się to czasem nazywa).cały czas ten mętlik w głowie...