My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiem że to głupie ale musze się pochwalić iż od rozstania z M dzisiaj jest pierwszy dzień jak się umalowałam, umyłam włosy i ogarnęłam wizualnie! tak to jak fleja wyglądałam
a wieloryb który choco przedstawiłaś bardzo podobny do mnie no może on 5 kg więcej waży
marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatjaa wrote:Wiem że to głupie ale musze się pochwalić iż od rozstania z M dzisiaj jest pierwszy dzień jak się umalowałam, umyłam włosy i ogarnęłam wizualnie! tak to jak fleja wyglądałam
a wieloryb który choco przedstawiłaś bardzo podobny do mnie no może on 5 kg więcej waży
kociak, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Wiem że to głupie ale musze się pochwalić iż od rozstania z M dzisiaj jest pierwszy dzień jak się umalowałam, umyłam włosy i ogarnęłam wizualnie! tak to jak fleja wyglądałam
Nie chcę być źle odebrana, ale trochę mnie to irytuje.
Katja pokazywałaś nam swoje zdjęcie, dobrze wiesz że jesteś laska, 15 razy Ci już dziewczyny napisały że ładnie wyglądasz, a Ty dalej swoje. Kur*a dół dołem, ale odrobinkę wiary w siebie.Katjaa, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Czesc Kociak - idz na bete to bedziesz miuala pewnosc.
Jejku ale wy macie okropnych tych tesiow. Wspolczuje. Moj narzeczony tez nei jest Polakiem ale tesciowie nei maja z tym zadnego problemu ze ja z Polski jestem. W ogole nuda u mnie bo tesciowie super to nie mam o czym pisac
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnastazjaaa wrote:A ja biegamz z pieskiem
kasiarzyna, Nasturcja, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA i jeszcze musze się pochwalić iż resztę rzeczy które M zostawił a które do tej pory nosiłam na sobie żeby czuć jego zapach wylądowały dzisiaj w koszu! Ubrania, perfumy i wszystko inne... Jak będzie chciał to odzyskać to na śmietniku będzie musiał szukać
Krokodylica, kociak, marissith, Ania_84, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:Nie chcę być źle odebrana, ale trochę mnie to irytuje.
Katja pokazywałaś nam swoje zdjęcie, dobrze wiesz że jesteś laska, 15 razy Ci już dziewczyny napisały że ładnie wyglądasz, a Ty dalej swoje. Kur*a dół dołem, ale odrobinkę wiary w siebie.:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 11:03
-
No poczekam do czwartku w sumie i tak muszę do ginka bo gdy pojawi sie miesiaczka musze po clo iść także tak i tak będzie wiadomo... a ja to teściów nie mam, nawet nie chce znać rodziców mojego partnera... Dziwne no nie 7 lat razem i zero kontaktu z rodzicami hej, ale to moja decyzja i nie zmienie jej... Po co mi to,ważne ze moi są na bierząco... Mieszkamy w sumie od siebie kolo 1000 km ale telefony i Skype co dzień...
-
Brzydki i bezużyteczny to jest on.
A Ty cyc do przodu i zobaczysz, że jeszcze będziesz się kiedyś zastanawiać co Ty w nim tak naprawdę widziałaś.
A z Twoim wyglądem nie będziesz długo czekać na nowego faceta, tylko nie bierz pierwszego który się nawinie tylko powybrzydzaj trochę.marissith, Malenq, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Katjaa wrote:A i jeszcze musze się pochwalić iż resztę rzeczy które M zostawił a które do tej pory nosiłam na sobie żeby czuć jego zapach wylądowały dzisiaj w koszu! Ubrania, perfumy i wszystko inne... Jak będzie chciał to odzyskać to na śmietniku będzie musiał szukać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykociak wrote:I bardzo dobrze zrobiłaś ... Ja mialam 19 lat jak wyszlam za mąż a 21 jak bylam juz rozwódką mój byly M zrobil dziecko ale niestety nie mnie... I w du... Z nim wyszlam ja z tego domu tak jak stalam bez niczego.. Teraz jestem szczęśliwa ale za mąż nie chce juz wyjść.. W sumie dzidzia da mi pełne szczęście ale no na razie bladzi ...
Kochana na wszystko przyjdzie czas... tam w górze każdy na zapisane swoje przeznaczenie!
tez miałam męża mając 21 lat i po roku rozwód ale cieszę się z tego że tak się to potoczyłokociak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:Brzydki i bezużyteczny to jest on.
A Ty cyc do przodu i zobaczysz, że jeszcze będziesz się kiedyś zastanawiać co Ty w nim tak naprawdę widziałaś.
A z Twoim wyglądem nie będziesz długo czekać na nowego faceta, tylko nie bierz pierwszego który się nawinie tylko powybrzydzaj trochę.
Krokosku ostatnio miałam faceta 6 lat temu którego kochałam a potem wybrzydzałam... ale teraz wiem iż to nauczka by nie wiązac się z facetem który miał żone!Krokodylica, Anuśka lubią tę wiadomość