My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Asha znając Cie tyle co tutaj stwierdzam że nie będziesz zjebana teściową wręcz przeciwnie... co masz powiedzieć powiesz tam synom, córką, synowy czy zięciom ale zawsze będziesz z nimi
sciskam
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Biedronka to oni robili sobie dzieci po to żeby je kochać czy żeby im usługiwali?
oni wbili im do głowy ze musza im pomagac moj maz zyje z pietnem mojego tate zwolnili kidys z pracy sprzedał mieszkanie kupił domek na wsi wrrrrr -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalenciu, ja Ci powiem, ze tez mam w znajomych na fejsie rodzicow mojego bylego faceta, z ktorym bylam wiele lat. Zawsze mnie bardzo lubili, pomieszkiwalam tam troche u nich w domku, ale to jeszcze jak bylam studentka. Fajni tesciowie byli. Z Wojtkiem sie rozstalam w zgodzie, jego rodzice troche niezadowoleni byli z tego faktu, bo chcieli, zebysmy slub brali, ale coz, jak Wojtek mnie przestal kochac... Nie utrzymasz faceta na sile. Teraz Wojtek ma juz zone, ktora jego rodzice bardzo lubia, ale mnie tez dodali na fejsie, jako "stara znajoma". I lajkujemy sobie czasem wpisy lub wysylamy zaproszenia do gier
Zdjec wspolnych nie mamy.
Takze tym fejsem bym az tak sie nie przejmowala, Malenciu, bo to raczej nic nie znaczy.
Ja z moimi tesciami tez nie zyje dobrze. Po prostu nie rozmawiamy ze soba. Na nasz slub nie przyszli. Tesciu moze i by przyszedl, ale tesciowa tak sie uparla i jemu tez zakazala, wiec tesciu ze strachu przed Szefowa Domu, nie poszedl na nasz slub. Tesciowie sie do nas nie wtracaja, nie pytaja sie o mnie, nie pytaja sie kiedy dziecko, nie mowia nic o znalezieniu dla niego innej zony. Wiedza, ze moj maz by za mna w ogien skoczyl i po prostu siedza cicho. Tyle, ze u nas sa roznice kulturowe i ich glownym problemem jest to, ze jestem z Europy, a jak wiadomo u nich dziewczeta z Europy maja zla opinie. Przez tyle lat pokazalam im, ze tak nie jest i wiedza o tym, ale jednak, sasiedzi wciaz gadaja a moja tesciowa jest podatna na wplyw sasiadow.
Natomiast jesli zajde w ciaze, to powiem od razu mojej mamie a maz powie swoim rodzicom. Uwazam, ze mimo tego jacy sa, to jest czesc rodziny i maja prawo wiedziec. Mimo mojej antypatii do nich, bede chciala, zeby dzieci poznaly swoich dziadkow.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 10:15
-
A wiec kobitki, dzięki za przyjęcie mnie to grona hehe... Mam 31 lat od 7 w stalym niezalegalizowanym Związku i bez potomstwa z mojej strony, mój pan ma 2 dzieci z byłego małżeństwa.. No historia moja jest nudna jakby ja opisywać... W każdym razie w tym miesiącu mam stresa i nie wiem co z tym faktem zrobić... Hmmm.
-
nio moja córcia jak jedziemy do tesciów uznaje tylko babcie dziadek jest be... nie lubi go nawet nie mówi do niego dziadek bo on sie z nia spiera jak dziecko z dzieckiem masakra opowiada jej głupoty a mała ma już swój mały rozumek
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny