X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe....co do sexu ja uwielbiam rano....wieczorem jestem padnięta...mój też uwielbia z rana.....
    a co do śluzu to tak jak pisałam, marnie z nim u mnie było, marnie.....

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronka to oni robili sobie dzieci po to żeby je kochać czy żeby im usługiwali?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha znając Cie tyle co tutaj stwierdzam że nie będziesz zjebana teściową wręcz przeciwnie... co masz powiedzieć powiesz tam synom, córką, synowym czy zięciom ale zawsze będziesz z nimi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 10:02

• Asha Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Asha znając Cie tyle co tutaj stwierdzam że nie będziesz zjebana teściową wręcz przeciwnie... co masz powiedzieć powiesz tam synom, córką, synowy czy zięciom ale zawsze będziesz z nimi :)
    Dziekuje kochana :-) sciskam

Katjaa lubi tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj synus przyjezdza juz w piatek lalallalalalalalalalalalalalala :-) :-) :-)

Krokodylica, Biedroneczka83, beszka, Malenq, konwalianka lubią tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • kociak Koleżanka

Wysłany: 25 czerwca 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie :)

Katjaa, Ania_84, Asha lubią tę wiadomość

2x1nzlo88acu720g.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:

A widzisz jak to bywa Krokodylku....teściowie potrafią "przywalić" z grubej rury....

Wiem. Moi niby mnie lubią. Ale wiele razy już (przed ślubem i po) wbili mi taką szpile że płakać się chce.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Moj synus przyjezdza juz w piatek lalallalalalalalalalalalalalala :-) :-) :-)

A moja córka wyjeżdża do ojca na Bawarię na początku lipca na całe wakacje ale będzie płacz...

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Biedronka to oni robili sobie dzieci po to żeby je kochać czy żeby im usługiwali?

oni wbili im do głowy ze musza im pomagac moj maz zyje z pietnem mojego tate zwolnili kidys z pracy sprzedał mieszkanie kupił domek na wsi wrrrrr

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• kociak Koleżanka

Wysłany: 25 czerwca 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogę sie dołączyć do grupki?

Katjaa lubi tę wiadomość

2x1nzlo88acu720g.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kociak witaj :)

kociak lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kociak jasne, witamy :)

PS. Napisz coś o sobie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 10:10

Wysłany: 25 czerwca 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj Kociak :)
    zapraszamy

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenciu, ja Ci powiem, ze tez mam w znajomych na fejsie rodzicow mojego bylego faceta, z ktorym bylam wiele lat. Zawsze mnie bardzo lubili, pomieszkiwalam tam troche u nich w domku, ale to jeszcze jak bylam studentka. Fajni tesciowie byli. Z Wojtkiem sie rozstalam w zgodzie, jego rodzice troche niezadowoleni byli z tego faktu, bo chcieli, zebysmy slub brali, ale coz, jak Wojtek mnie przestal kochac... Nie utrzymasz faceta na sile. Teraz Wojtek ma juz zone, ktora jego rodzice bardzo lubia, ale mnie tez dodali na fejsie, jako "stara znajoma". I lajkujemy sobie czasem wpisy lub wysylamy zaproszenia do gier ;)
    Zdjec wspolnych nie mamy.
    Takze tym fejsem bym az tak sie nie przejmowala, Malenciu, bo to raczej nic nie znaczy.

Ja z moimi tesciami tez nie zyje dobrze. Po prostu nie rozmawiamy ze soba. Na nasz slub nie przyszli. Tesciu moze i by przyszedl, ale tesciowa tak sie uparla i jemu tez zakazala, wiec tesciu ze strachu przed Szefowa Domu, nie poszedl na nasz slub. Tesciowie sie do nas nie wtracaja, nie pytaja sie o mnie, nie pytaja sie kiedy dziecko, nie mowia nic o znalezieniu dla niego innej zony. Wiedza, ze moj maz by za mna w ogien skoczyl i po prostu siedza cicho. Tyle, ze u nas sa roznice kulturowe i ich glownym problemem jest to, ze jestem z Europy, a jak wiadomo u nich dziewczeta z Europy maja zla opinie. Przez tyle lat pokazalam im, ze tak nie jest i wiedza o tym, ale jednak, sasiedzi wciaz gadaja a moja tesciowa jest podatna na wplyw sasiadow.
    Natomiast jesli zajde w ciaze, to powiem od razu mojej mamie a maz powie swoim rodzicom. Uwazam, ze mimo tego jacy sa, to jest czesc rodziny i maja prawo wiedziec. Mimo mojej antypatii do nich, bede chciala, zeby dzieci poznaly swoich dziadkow.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 10:15

• kociak Koleżanka

Wysłany: 25 czerwca 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiec kobitki, dzięki za przyjęcie mnie to grona hehe... Mam 31 lat od 7 w stalym niezalegalizowanym Związku i bez potomstwa z mojej strony, mój pan ma 2 dzieci z byłego małżeństwa.. No historia moja jest nudna jakby ja opisywać... W każdym razie w tym miesiącu mam stresa i nie wiem co z tym faktem zrobić... Hmmm.

2x1nzlo88acu720g.png

Wysłany: 25 czerwca 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nio moja córcia jak jedziemy do tesciów uznaje tylko babcie dziadek jest be... nie lubi go nawet nie mówi do niego dziadek bo on sie z nia spiera jak dziecko z dzieckiem masakra opowiada jej głupoty a mała ma już swój mały rozumek :P

Katjaa lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kociak nudna- nie nuda z chęcią wysłuchamy i doradzimy! Uwierz mi że moja historia jest nudna a żadna z kobietek się ode mnie nie odwróciła wręcz wspierają mnie ciągle!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 10:23

• mimik74 Ekspertka

Wysłany: 25 czerwca 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane witaj Kociak
    Mnie znowu boli całe podbrzusie i ostatni zastrzyk dziś na kręgosłup
    a powiedzcie mi jak szybko schudnąć bo wyglądam jak słoń morski blle

Katjaa lubi tę wiadomość

a302d9371e7d21520ed0078509ffa262.png

39f8egz20fly1xw6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny, odespałam już podróż, nie ma to jak w domku :)
    współczuję sytuacji z teściami :( ja akurat na swoich nie mogę narzekać
    cześć Kociak :)

Katjaa, Krokodylica, Malenq lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimik74 wrote:
    a powiedzcie mi jak szybko schudnąć bo wyglądam jak słoń morski blle

Przyłączam się do pytania bo ja jak wieloryb wyglądam!

‹‹ 625 626 627 628 629 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ