X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • choco Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kociak każdy jest tu mile widziany, bez względu na to jaką ma historię.
    Jak nam nudno to oglądamy wykres Krokodylka, to nasz ulubiony serial :-)

Mimik, wszystkie super diety są do d.... bo szybko schudniesz i szybko późnije przytyjesz.
    Najlepsza dieta do MŻ i duuuużo ruchu.

Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość

**********************Gang 18+***********************
  • choco Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O robimy bitwę na morskie zwierzaki???
    Ja kiedyś w oceanarium stanełam na takiej specjalnej wadze, to mi wyszło, że ważę tyle co foka szara. Ale wtedy szczuplesza byłam, teraz to pewnie ważę tyle co dwie foki.

edit: "Samice, które u każdego gatunku fok są nieco mniejsze, osiągają przeciętnie 1,8 m długości i 155 kg masy ciała." oj to chyba jednak ważę tyle co pół foki szarej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 10:34

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimik szybko się nie da niestety :(
    Katjaa Ty za to wieloryba nigdy nie widziałaś!!!
    Najlepsza jest dieta MŻ i RD (mniej żreć i ruszyć dupę) Można ograniczyć tłuszcze i węglowodany ale najlepiej po prostu samemu gotować zdrowe posiłki. Jeść dużo warzyw i owoców, jak najmniej przetworzonych produktów.

Krokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco wrote:
    Kociak każdy jest tu mile widziany, bez względu na to jaką ma historię.
    Jak nam nudno to oglądamy wykres Krokodylka, to nasz ulubiony serial :-)

Mimik, wszystkie super diety są do d.... bo szybko schudniesz i szybko późnije przytyjesz.
    Najlepsza dieta do MŻ i duuuużo ruchu.

Oooo tak. Czuję że w tym cyklu serial będzie jeszcze ciekawszy! Wystarczy spojrzeć co już się tam dzieje. ;)

Malenq, marissith lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kociak witaj:)

Nastka widzisz, a moi są pewni "że kiedyś A. mnie rzuci"....a "była na fb" bo Oni tak ją kochali, a ja jestem BE....

temat rzeka, każdy ma przejścia lub jest po przejściach..każdy ma różne doświadczenia....

mimik sorki, ale nie ma czegoś takiego jak "szybko".... bo jak szybko tracisz, jeszcze szybciej zyskujesz...ja swoje 30kg nadwagi traciłam przez 2 lata i to była jedna z cięższych robót....powoli i nudnie, z upadkami i wzlotami...ciężką pracą udało mi się zbić balast.....
    dieta, dieta, później ćwiczenia, samozaparcie, wytrwałość....

Krokodylica, marissith lubią tę wiadomość

• mimik74 Ekspertka

Wysłany: 25 czerwca 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choco mż stosuje już od dawna nie smażę na tłuszczu więcej duszę nie używam śmietany staram sie chodzić dziennie ok 5km ( różnie wychodzi) ale ostatnio coś tyję w ciąży nie jestem cukier mam w normie i przyznam się to nie jest takie tam sobie przytycie mam 164cm wzrostu i jak wczoraj stanęłam na wagę to się przeraziłam 110kg obłęd tyle ważyłam 10lat temu potem diety, dukan i trzymałam tak 96 najwięcej a tu ....porażka nic mi się nie chce

a302d9371e7d21520ed0078509ffa262.png

39f8egz20fly1xw6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na dobry poczatek polecam nordic walking. Kijki nie sa drogie. W sklepie sportowym takie dobre kijki mozna dostac za 50 zl. Moje tyle kosztowaly. Sa regulowane do wzrostu.

Malenq lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith Kochana moja widzę go codziennie budząc się i patrząc w lustro :)

marissith lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja a ty jakieś badziewne lustro masz...bo ja na zdjęciu widziałam syrenkę:)

• kociak Koleżanka

Wysłany: 25 czerwca 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej jak sie ciesze ze tu trafilam, na innym forum nikt nie byl tak mily jak tu,nawet nikt nie odpisal hej... A wiec, 7 lat jesteśmy razem on 2 dzieci ja nigdy, nie zabezpieczamy sie oczywiście,2lata temu była u mnie robiona laparoskopia - macica czysta, jajowód prawy sklejony po infekcji lewy drożny, w sumie prawy został zreperowany... Potem 6 miesięcy naturalnie i nic, nic do tej pory..cykle mam 29/30 w zeszłym miesiącu bralam antybiotyk który odstawiłam po 3 dniach, bo okres sie skrócił i skąpo bylo gdzie normalnie trwa 6 dni jak z kranu... 13.06 bylam u ginka który stwierdzil ze "ojej ja nie wiem, ale pani moze byc w ciąży, no wygląda tak jak we wczesnej ciąży, proszę przyjsc za 7 dni" do tego zrobil test z moczu o 16:00 oczywiście negatywnie.. Dzis jest 32 dzien cyklu okresu mię ma, czuje sie w sumie świetnie, czasem poboli na dole ale nie mocno. Choć od polowy cyklu mialam bóle kłucia i dziwne skurcze... Nie jestem w ciąży. Bo w cuda ciężko jest mi wierzyć ale cos jest nie tak.. Tylko co? Aha a wczoraj okolo 21:00 wieczorem robilam spontaniczny tescik oczywiście negatywnie... No i co powiecie kochane ???

2x1nzlo88acu720g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimik weź spisz wszystko co jesz łącznie z porami posiłków i wklej tutaj, może coś doradzimy. Wszystko to znaczy wszystko, z cukierkiem, gryzem kanapki od męża, łyka coli, WSZYSTKO. Badałaś tarczycę?

Malenq lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    marissith Kochana moja widzę go codziennie budząc się i patrząc w lustro :)
    to masz do dupy te lustro ;) kup nowe

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimik74 wrote:
    choco mż stosuje już od dawna nie smażę na tłuszczu więcej duszę nie używam śmietany staram sie chodzić dziennie ok 5km ( różnie wychodzi) ale ostatnio coś tyję w ciąży nie jestem cukier mam w normie i przyznam się to nie jest takie tam sobie przytycie mam 164cm wzrostu i jak wczoraj stanęłam na wagę to się przeraziłam 110kg obłęd tyle ważyłam 10lat temu potem diety, dukan i trzymałam tak 96 najwięcej a tu ....porażka nic mi się nie chce
    Kochana, niestety, ale to juz nie jest nadwaga, a otylosc III stopnia. Twoje BMI wynosi 40.9
    Jak najszybciej udaj sie do dietetyka, bo taka waga to realne zagrozenie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Katja a ty jakieś badziewne lustro masz...bo ja na zdjęciu widziałam syrenkę:)
    Do syrenki brakuje mi 13 kg :)

• mimik74 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kijki mam od dawna tylko rd z nimi gorzej samemu się nie chce a nikt ze mną nie chce chodzic i tu jest ten problem mam stresa jak coś sama mam robić nie wiem czemu od jakiegoś czasu tak jakbym depreche miała unikam ludzi nie lubie gdy jest ich dużo wole być sama w domu mam jedną przyjaciółke ale ma 61lat i ona nie ma tyle siły by co dzień ze mną łazik tyle

39f8egz20fly1xw6.png
  • choco Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katja zapomniałaś że pokazałaś nam swoje zdjęcie, i wiemy, że nie wyglądasz jak wieloryb :-P
    Wieloryb wygląda tak:

025.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 10:42

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przez całą dietę stosowałam dziennik i nawet gryza do niego wpisywałam...teraz pozostało mi codzienne ważenie i luźne notatki w exelu:)

• kociak Koleżanka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha no jeszcze robię testy owulacyjne kazdy pozytywnie od 6 miesięcy., i sikam jak glupia ... Nie wiem co to...

2x1nzlo88acu720g.png
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kociak, ale jak - codziennie od 6 miesięcy robisz test owu i wychodzi pozytywny?? czyli obie kreski tak samo intensywne??

a tak w ogóle to witaj ;)

kociak lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • mimik74 Ekspertka

Wysłany: 25 czerwca 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcjau mnie dietetyk tylko za pieniądze a na dzień dzisiejszy tylko mąż dorywczo pracuje i starcza na rachunki żarełko kupuje najtańsze po przecenach
    dobra kochane dośc marudzenia idę na zastrzyk

39f8egz20fly1xw6.png
‹‹ 626 627 628 629 630 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ