My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kociak każdy jest tu mile widziany, bez względu na to jaką ma historię.
Jak nam nudno to oglądamy wykres Krokodylka, to nasz ulubiony serial
Mimik, wszystkie super diety są do d.... bo szybko schudniesz i szybko późnije przytyjesz.
Najlepsza dieta do MŻ i duuuużo ruchu.
Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
O robimy bitwę na morskie zwierzaki???
Ja kiedyś w oceanarium stanełam na takiej specjalnej wadze, to mi wyszło, że ważę tyle co foka szara. Ale wtedy szczuplesza byłam, teraz to pewnie ważę tyle co dwie foki.
edit: "Samice, które u każdego gatunku fok są nieco mniejsze, osiągają przeciętnie 1,8 m długości i 155 kg masy ciała." oj to chyba jednak ważę tyle co pół foki szarej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 10:34
-
nick nieaktualnyMimik szybko się nie da niestety
Katjaa Ty za to wieloryba nigdy nie widziałaś!!!
Najlepsza jest dieta MŻ i RD (mniej żreć i ruszyć dupę) Można ograniczyć tłuszcze i węglowodany ale najlepiej po prostu samemu gotować zdrowe posiłki. Jeść dużo warzyw i owoców, jak najmniej przetworzonych produktów.Krokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość
-
choco wrote:Kociak każdy jest tu mile widziany, bez względu na to jaką ma historię.
Jak nam nudno to oglądamy wykres Krokodylka, to nasz ulubiony serial
Mimik, wszystkie super diety są do d.... bo szybko schudniesz i szybko późnije przytyjesz.
Najlepsza dieta do MŻ i duuuużo ruchu.
Oooo tak. Czuję że w tym cyklu serial będzie jeszcze ciekawszy! Wystarczy spojrzeć co już się tam dzieje.Malenq, marissith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKociak witaj:)
Nastka widzisz, a moi są pewni "że kiedyś A. mnie rzuci"....a "była na fb" bo Oni tak ją kochali, a ja jestem BE....
temat rzeka, każdy ma przejścia lub jest po przejściach..każdy ma różne doświadczenia....
mimik sorki, ale nie ma czegoś takiego jak "szybko".... bo jak szybko tracisz, jeszcze szybciej zyskujesz...ja swoje 30kg nadwagi traciłam przez 2 lata i to była jedna z cięższych robót....powoli i nudnie, z upadkami i wzlotami...ciężką pracą udało mi się zbić balast.....
dieta, dieta, później ćwiczenia, samozaparcie, wytrwałość....
Krokodylica, marissith lubią tę wiadomość
-
choco mż stosuje już od dawna nie smażę na tłuszczu więcej duszę nie używam śmietany staram sie chodzić dziennie ok 5km ( różnie wychodzi) ale ostatnio coś tyję w ciąży nie jestem cukier mam w normie i przyznam się to nie jest takie tam sobie przytycie mam 164cm wzrostu i jak wczoraj stanęłam na wagę to się przeraziłam 110kg obłęd tyle ważyłam 10lat temu potem diety, dukan i trzymałam tak 96 najwięcej a tu ....porażka nic mi się nie chce
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jej jak sie ciesze ze tu trafilam, na innym forum nikt nie byl tak mily jak tu,nawet nikt nie odpisal hej... A wiec, 7 lat jesteśmy razem on 2 dzieci ja nigdy, nie zabezpieczamy sie oczywiście,2lata temu była u mnie robiona laparoskopia - macica czysta, jajowód prawy sklejony po infekcji lewy drożny, w sumie prawy został zreperowany... Potem 6 miesięcy naturalnie i nic, nic do tej pory..cykle mam 29/30 w zeszłym miesiącu bralam antybiotyk który odstawiłam po 3 dniach, bo okres sie skrócił i skąpo bylo gdzie normalnie trwa 6 dni jak z kranu... 13.06 bylam u ginka który stwierdzil ze "ojej ja nie wiem, ale pani moze byc w ciąży, no wygląda tak jak we wczesnej ciąży, proszę przyjsc za 7 dni" do tego zrobil test z moczu o 16:00 oczywiście negatywnie.. Dzis jest 32 dzien cyklu okresu mię ma, czuje sie w sumie świetnie, czasem poboli na dole ale nie mocno. Choć od polowy cyklu mialam bóle kłucia i dziwne skurcze... Nie jestem w ciąży. Bo w cuda ciężko jest mi wierzyć ale cos jest nie tak.. Tylko co? Aha a wczoraj okolo 21:00 wieczorem robilam spontaniczny tescik oczywiście negatywnie... No i co powiecie kochane ???
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymimik74 wrote:choco mż stosuje już od dawna nie smażę na tłuszczu więcej duszę nie używam śmietany staram sie chodzić dziennie ok 5km ( różnie wychodzi) ale ostatnio coś tyję w ciąży nie jestem cukier mam w normie i przyznam się to nie jest takie tam sobie przytycie mam 164cm wzrostu i jak wczoraj stanęłam na wagę to się przeraziłam 110kg obłęd tyle ważyłam 10lat temu potem diety, dukan i trzymałam tak 96 najwięcej a tu ....porażka nic mi się nie chce
Jak najszybciej udaj sie do dietetyka, bo taka waga to realne zagrozenie. -
nick nieaktualny
-
kijki mam od dawna tylko rd z nimi gorzej samemu się nie chce a nikt ze mną nie chce chodzic i tu jest ten problem mam stresa jak coś sama mam robić nie wiem czemu od jakiegoś czasu tak jakbym depreche miała unikam ludzi nie lubie gdy jest ich dużo wole być sama w domu mam jedną przyjaciółke ale ma 61lat i ona nie ma tyle siły by co dzień ze mną łazik tyle
-
Katja zapomniałaś że pokazałaś nam swoje zdjęcie, i wiemy, że nie wyglądasz jak wieloryb
Wieloryb wygląda tak:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 10:42
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny