My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nenaaa wrote:Oczywiście, że tak, jeśli byłyby ku temu powody i zalecenia.
ja nie wiem w 1 ciąży miałam wiele problemów i tak na prawdę mojego synka nie powinno być dawali mi tylko 1 procent naprawdę 1płakałam i cała rodzina ze mną, ale nawet nie pomyślaalam o badaniach bo nie poradziłabym sobie ze złymi wynikami, co wtedy jaką podjąć decyzję?Żebyś mnie źle nie zrozumiała ja nie krytykuję w żadnym wypadku,tylko tak glośno myślę
Yasmin lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Lili83 wrote:ja nie wiem w 1 ciąży miałam wiele problemów i tak na prawdę mojego synka nie powinno być dawali mi tylko 1 procent naprawdę 1płakałam i cała rodzina ze mną, ale nawet nie pomyślaalam o badaniach bo nie poradziłabym sobie ze złymi wynikami, co wtedy jaką podjąć decyzję?Żebyś mnie źle nie zrozumiała ja nie krytykuję w żadnym wypadku,tylko tak glośno myślę
Ale ja jednak chciałabym wiedzieć wszystko, właśnie dlatego aby mieć czas na przemyślenia, przygotowanie psychiczne i jakieś decyzje.
Ale co kobieta, to inna decyzja i historiaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 15:38
-
konwalianka wrote:ja podobnie jak Nenaaa, wolę znać najgorszą prawdę, ale prawdę a nie żyć w błogiej nieświadomości, a później się załamac..
w błogiej nieświadomości to ja nie żyłam ale co by mi to dało?jak podczas porodu coś się z dzieckiem stanie np. niedotlenienie to kobieta to co wtedy a dziecko było cała ciąże zdrowe...
*******Gang18+*******B -
Krokodylica wrote:Chwilunia. PCOS to 12 pęcherzyków albo więcej...
Jeśli tak to będę musiała wydać kilka w dobre rączki bo nie podołam
marissith, Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Nie liczyliśmy na tym USG a ja kątem oka zobaczyłam 5 tak samo dużych jak ten jeden w prawym... O cholera a może 5raczki mi się szykują
Jeśli tak to będę musiała wydać kilka w dobre rączki bo nie podołam
dawaj dawaj Anuśka, jam chętna:)
*******Gang18+*******B -
Lili83 wrote:w błogiej nieświadomości to ja nie żyłam ale co by mi to dało?jak podczas porodu coś się z dzieckiem stanie np. niedotlenienie to kobieta to co wtedy a dziecko było cała ciąże zdrowe...
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Kociak przykro mi
Asha Ty się zamienisz w tego hot-doga niedługo!
Dziewuszki ale mi się bzykac kurewsko chce, chyba muszę sobie znaleźć kogos na jedna noc...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 15:54
-
Nena to nie tak, że się nie przejmowałam wręcz przeciwnie, ale to nic by u mnie nie zmieniło rozumiesz?i tak bym urodziła, cieszyłam się ciążą jak tylko mogłam, każdy dzień traktowałam jak błogosławieństwo, gdybym wiedziała, że z zieckiem jest coś nie tak to te wszystkie miesiące byłyby piekłem dla mnie no bo co zrobić, 1000 pytan w głowie ale jaka odpowiedz?co zrobić, zeby było dobrze?
*******Gang18+*******B