My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nenaaa wrote:Kociak, trzymaj się, współczuję
Temat badań prenatalnych to trudny temat, ale ja staram się myśleć o wszystkim.
Taki typJeśli coś podejrzanego wychodzi w nieinwazyjnych to lekerze zalecają te inwazyjne. Ale to już indywidualna decyzja każdej kobiety, nie ma przymusu.
tutaj zalecaja
-
Nenaaa wrote:Kociak, trzymaj się, współczuję
Temat badań prenatalnych to trudny temat, ale ja staram się myśleć o wszystkim.
Taki typJeśli coś podejrzanego wychodzi w nieinwazyjnych to lekerze zalecają te inwazyjne. Ale to już indywidualna decyzja każdej kobiety, nie ma przymusu.
Czyli ty byś zrobiła prenatalne?
*******Gang18+*******B -
Kociak, trzymaj się, na pewno będzie dobrze.
Tak jak dziewczyny piszą w większości przypadków gruczolaka leczy się farmakologicznie. A skoro do końca jeszcze nie zdiagnozowali twojej siostry to możliwe że ma po prostu problemy hormonalne - podwyższoną prolaktynę.
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
Arienna wrote:daj linka do sprzedawcy proszę
http://allegro.pl/testy-owulacyjne-owulacyjny-25szt-3-test-ciazowy-i4337696820.html
jak wejdziesz na allegro to jest tego zatrzęsienie im więcej kupujesz tym taniej
ja myslałam, że pójdzie u mnie szybko ale się przeliczylam:)można kupić nawet 30 40 testów!
*******Gang18+*******B -
ja teraz kupiłam Pepino ovulation test był w Tesco przeceniony z 8 zł na 2.5 a data ważności jeszcze długa.....
zobaczymy co są warte
z allegro widzę że wychodzi taniejWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 14:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marissith wrote:o matko, na chwile was zostawić...
Cymek pijaczysko!!! ja nie wiem, z kim ja się przyjaźnię...to kiedy idziemy razem na %%%%?
O widzę jakieś limity są, ja mam taryfę bez limitów moje drogie
i jeszcze a propos tematów ciuchowych kupiłam sobie takie cudo
ciekawe ile czasu jaśnie małżonek będzie obrażony hihihi
Boski! Też chcę taki!!!!marissith, Asha, Katjaa lubią tę wiadomość