My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja nigdy nie mialam problemow z cera teraz ostatnio mi sie pojawil a to kolo oka kaszak mi wyjdzie a to kolo nosa takie cos jak zimno .. a to takie male krosteczki gdzies na skorze kolo uszu szczegolne upodobanie maja na lewa czesc ;P
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nasturcja, z okolic Koscierzyny pochodzi moja mama
My obecnie mieszkamy miedzy Bergen a Stavanger (dokladniej Haugesudn), na wyspie na fiordzie polozonejpieknei tu
przez rok mieszkalismy w Bergen - ja tam pomge na weekend pojechac, ale mieszkac tam juz nei chce!! i dwa lata w Stavanger - to moje drugie miasto zaraz po Gdyniuwilebiam i tesknie tak jak z Gdynia
Nasturcja, cymcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBeszka ja też mam takie dwa ulubione miasta, do których lubię wracać i traktuję jak drugi dom. Ale to są miasta w dwóch różnych krajach, więc spora rozbieżność.
Uwielbiam wędliny z Kościerzyny...Mmmm pycha. O, i nawet rymuję
Ja mam miseczkę B lub C w takich normalnych biustonoszach, a jak poszłam do brafiterki to powiedziałam się, że mam rozmiar DD -
nick nieaktualny
-
Laseczki pomocy, tak mnie od godziny boli ten mój prawy jajnik że aż mnie wygina... Kurczę nie wiem o co kaman... Czy to owulacja dopiero teraz... Wydaje mi się, że była wcześniej i nie wiem skąd to potworne kłucie...
Cymcia ja mam dobrany przez brafitterkę i okazało się że zamiast B mam D hi hi.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To ja mam G, a gdy kamilam bylo H. to G to mam teraz jak utylam. wczesniej bylo F a pod biustem teraz mam 65, wczesniej 60.
cyce mam duze i brzuch mi tyje jak tyje...a nogi chude
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 20:03