My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:dziewczyny czy wam po owulce wychodza jakies tradziki czy cus ??
Dziewczyny... jak zatrzymać bieżący wykres?zahra lubi tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:W życiu nie jadłam rosołu z kaczki i gęsi. Jak to w ogóle smakuje?
Cymcia, no teraz to pocinsęłaś z grubej rury. Nie obiecuj, bo jeszcze się
Ugotowałam właśnie dziś małżowi na tę jego jelitówkęzahra lubi tę wiadomość
-
Yasmin, nie zatrzymasz, dni sobie będą leciały. A Ty możesz przechodzić na bellybestfriend i tam masz tabeleczki fajne ( kalendarz ciąży ) przechodzisz i wracasz kiedy chcesz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 20:27
Yasmin lubi tę wiadomość
-
No prosiłam, blagalam - nie piszcie tyle jak nie mam dostępu do internetu! Wracam i 30 stron do nadrobienia!
Co do (.)(.) to ja mam co najmniej G ale pewnie gdybym poszła do profesionalnej brafiterki to by i więcej wyszło - generalnie kupuje bieliznę w Marcs&spenser - maja duże rozmiary i metoda mierzenia zawsze cos wybiorę
Co do syfow po owulce to mi właśnie w sobotę wysypalo choć ja generalnie nie mam problemów z cerą- czasem to nawet słyszę że jest alabastrowa
Ja to moze swoich zdjeć wrzucać nie będę bo z tego co widzę to chyba najwiecej tu miewają wskazuje, ze 30kg by sie przydało zrzucić, zresztą cholesterol ciśnienie i cukier ostatnio słabo u mnie, nawet metformine zaczęłam łykać bomtroszke mnie przerazil. Tzn tez ze trzeba całkowicie alkohol odstawić i jakaś dietę zastosować. Ale tak mi sie nie chce...cymcia lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
hej dziewczynki,
My już jutro wyruszamy w świat
@ jeszcze nie przyszła i słabo to widzę, jak jutro przyjdzie a my ponad 20h w podróży.. od 2 dni mam mega kremowy sluz w ilościach litrowych i (.)(.) bolą mnie jakoś inaczej.nie są wrażliwe ale takie.. twarde i obrzmiałe, no nie wiem.. jutro testuję, o ile nie zaskoczy mnie z rana
buziam Was.. a i ja mam miseczkę C, wg Pani od biustu, ale wtedy ciezko mi oddychaćhhihih
cymcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywróciłam tadaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmm:)
po dniu obżarstwa: gołąbki, mięsko duszone z indyka, domowe pączki, ciasto, brzoskwinie, czereśnie i nawet nic nie zwróciłam:)
Anuśka o co kaman?
ja miałam B, teraz weszłam na D;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 20:39
Yasmin, Anuśka, Nenaaa, marissith, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Jajnik mnie zgina wpół. Chodzić nie mogę, kurczę, ale właśnie wyczytałam że to się zdarza przy PCOS, więc poczekam aż przejdzie
ciepły kompres??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 20:41
Anuśka, zahra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny