My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
cymcia wrote:Konwalijka- a może jednak jednak?
3mam kciukaski
Anuśka- termoforek? kurcze.... może jakieś rozluźniające uciskanie? nie znam się -
nick nieaktualnyYasmin wrote:fajnie było???
dziś też byliśmy u teściów hehehehe...pozwoliłam mojemu powiedzieć (dzisiaj miałam/mam mega dobry humor;)
i co??? qwa nic hehehe....reakcja "zdarza się" heheheh...
jedyny syn im mówi, że zostanie ojcem, a oni dziadkami, a Oni "bywa" hehehe...
nie chciałam, ale wyszło na moje, że tak bardzo synowej nie lubią, że dziecka też nie....oczywiście ta sytuacja mnie nie cieszy, bo małż podłamany, ale ja WIEDZIAŁAM.......ja się co do nich nie myliłam....ćwoki jedne
Anuśka to ręcznik w bardzo ciepłą wodę, wykręcasz i na brzusio....
a najlepsze to jakbyś miała nazbierać pestek z wiśni, wygotować porządnie kilkakrotnie, wysuszyć, obczyścić i do woreczka..a potem do piekranika na 100C, i termosik jak ta lala:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 20:50
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:i co??? qwa nic hehehe....reakcja "zdarza się" heheheh...
nie chciałam, ale wyszło na moje, że tak bardzo synowej nie lubią, że dziecka też nie....oczywiście ta sytuacja mnie nie cieszy, bo małż podłamany, ale ja WIEDZIAŁAM.......ja się co do nich nie myliłam....ćwoki jedneYasmin lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:boziuuuuuu po prawie ponad miesiącu spędzonym w domku, to bawiłam się super, wszyscy nade mną skakali, nawet siostrzeniec hehehehe.....ech fajne takie dogadzanie:)
dziś też byliśmy u teściów hehehehe...pozwoliłam mojemu powiedzieć (dzisiaj miałam/mam mega dobry humor;)
i co??? qwa nic hehehe....reakcja "zdarza się" heheheh...
nie chciałam, ale wyszło na moje, że tak bardzo synowej nie lubią, że dziecka też nie....oczywiście ta sytuacja mnie nie cieszy, bo małż podłamany, ale ja WIEDZIAŁAM.......ja się co do nich nie myliłam....ćwoki jedne
Par. 2. bez komentarzazahra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyki, jeszcze was nadrabiam ale jak zobaczyłam sukienke KotkiPsotku, natychmiast musze pochwalić. Ona jest CUDOWNA. Jest przepiękna, ma cudowny deklolt z przodu i z tyłu. Gdybym była szczuplejsza właśnie takiej bym szukała na swój ślub.
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKobietki żal to mojego małża.....ja to wzięłam na chłodno....spłynęło...
TAk nie mylicie się NIE BYŁO GRATULACJI, uścisku ręki itp.
mój A. miał oczy jak 5zł.....cóż znowu pokazali swoje JA.....
szkoda, że nie myślą, że się starzeją, a to ich JEDYNY syn, ja jedyna synowa i innej mieć nie będą (to już im powiedziałam daaawno temu)........cóż...
jeden problem z głowy, nikt się wtrącać nie będzie i zdjęli ze mnie "brzemię" udawania, że dziadkowie są super i że trzeba ich szanować i kochać....
marissith, Yasmin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny