X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka- krem pilarix na wrastające włoski - po bożenkach też można smarować :D

a na uczulenie- hmmm... takie białe mazidło na wysypki i witamina A w maści

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka wrote:
    a odnosnie czesania bozenki ;) to ja dzis wyprobowalam kremu do depilacji (kiedsy stosowalma na nogi...dawno dawno temu) i wiecie co? nogi mam cale w czerwonych krostahc!!! chyba alergia ;) a bozenka bez krost!! pierwszy raz od dawna...zobaczymy czy nic sie wrastac nie bedzie ;)

wiecie czym moglabym te nogi potraktowac, by sie nie drapac ciagle?
    Beszka, nawilżaj, natłuszczaj, nawet zwykłym Nivea.

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wczoraj IPL się traktowałam w zaciszu łazieneczki.... ciekawe jaki efekt będzie :D

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sudocrem jest też łagodzący :)

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • beszka Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sudocremem to ja teraz bozenke traktuje ;) poprzednie dwie masci (zawierajace antybiotyk) nie podzialaly ;)

dzieki za rady. zaraz sobie zapisze nazwy i kupie jak w PL bede (bo tutaj nic nie ma :/ )

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się odmeldowuję- idę dalej dziobać
    buziaczki kochane, proszę ładnie fasolkować i pączkować :D

Katjaa lubi tę wiadomość

• Arienna Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Dziewczyny czy Wasi mężowie też Wam tak działali na nerwy zaraz po ślubie? :/ Czy był cud miód i orzeszki? Bo ja po 2 miesiącach mam chwilami serdecznie dość. :/
    Spokojnie to normalne ;)

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa Cymcia!

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziolszki. Miłej nocki życzę ;) idę serduchować :p

Nenaaa, Katjaa lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę i ja

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/902a1c9387e0.jpg

Katjaa lubi tę wiadomość

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    A Krokodylku, docieracie się dopiero, bo wczesniej ze sobą nie mieszkaliście. To wkrótce minie.

Nastka mam nadzieję, bo serio ch*j mnie strzela. Kłótnia dzisiaj była na maksa.

Nena nie mieszkaliśmy razem wcześniej, dopiero po ślubie.

Anuśka, mówisz że to jeszcze potrwa? ;) Mam nadzieję, że się w końcu "dotrzemy" bo na chwilę obecną to mam ochotę się spakować i wynieść stąd.

Ania i cymcia, widać każdy ma inaczej, u Was po ślubach był spokój a ja mojemu chwilami mam ochotę jaja ukręcić.

beszka ja nie wiem co mam mysleć, czy u nas będzie lepiej czy tylko gorzej. :/

Co do pakowania to ja mojemu powiedziałam że jutro się pakuję i spieprzam stąd.

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    Anulka- jak ja bym chciała mieć D...... A tak to głupie GG....
    Macie profesjonalnie dobrane staniki?

Ja nie mam a bardzo bym chciała mieć.

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    boziuuuuuu po prawie ponad miesiącu spędzonym w domku, to bawiłam się super, wszyscy nade mną skakali, nawet siostrzeniec hehehehe.....ech fajne takie dogadzanie:)

dziś też byliśmy u teściów hehehehe...pozwoliłam mojemu powiedzieć (dzisiaj miałam/mam mega dobry humor;)
    i co??? qwa nic hehehe....reakcja "zdarza się" heheheh...
    jedyny syn im mówi, że zostanie ojcem, a oni dziadkami, a Oni "bywa" hehehe...
    nie chciałam, ale wyszło na moje, że tak bardzo synowej nie lubią, że dziecka też nie....oczywiście ta sytuacja mnie nie cieszy, bo małż podłamany, ale ja WIEDZIAŁAM.......ja się co do nich nie myliłam....ćwoki jedne

Okropni są! "Zdarza się" nosz ku*wa. Zdarza się to bąka puścić publicznie a nie zostać dziadkami. Masakra.

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    dobra, wrzucam jeszcze zdjęcie z Cymkiem z wesela, widać stanik push up zrobił swoje :D
    http://i1188.photobucket.com/albums/z406/marissith/211Medium_zpsd066c530.jpg

No i usunęła zanim zdążyłam zobaczyć.

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra czuję że spiłam się winem. Siekło mnie.
    Wszystkie poszły spać to ja też idę.

• choco Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, z przeszkodami ale dotarłam do końca. Jak już kiedyś pisałam, wszystkie jesteście piękne i cudne.
    Krokodylica, ja ze swoim też się ciągle kłuciłam jak zamieszkaliśmy razem, dlatego cieszę się że pomieszkaliśmy już trochę razem przed ślubem.
    Malenq u mnie była podobna reakcja na wieść o ślubie, no ale w przypadku ciąży tak zareagować to porażka.
    Yyyyy reszty nie pamiętam.
    Wiecie co, wydaje mi się że wczoraj miałam owu, ale jakoś a wcześnie. Hmyyy chyba jeszcze jutro meża wykorzystam profilaktycznie, gdyby jednak jej wczoraj nie było.

**********************Gang 18+***********************
  • Magdalena83 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin mogę mięć do Ciebie prywatne pytanie? jeśli nie chcesz to nie odpowiadaj nie pogniewam się :)) pisałaś wcześniej, że jesteś cały czas zmęczona bo masz tocznia..ja w wieku 14 lat miałam podejrzenie tocznia ale wykluczyli...ale teraz od jakiegoś roku jestem właśnie zmęczona, bez energii itp. może mi powiedzieć jakie miałaś badania robione żeby go zdiagnozować?

A tak w ogóle dziewczyny to tu jest jak na targu jakimś tzn w pozytywnym tego słowa znaczeniu :))ciągle coś się dzieje no i najważniejsze nie rozmawiacie tylko o owulacji, śluzie itp :P trochę można "oczyścić" głowę jak się Was czyta :))))

cymcia, Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość

starania od maja 2013 ....z pomocą lekarzy od marca 2014
    słabe nasienie :(
    18.05.2015 - jeden z piękniejszych dni w życiu :) !! Wiktorek czekamy na Ciebie !! :))))
    f2wlanli8lywwtn4.png
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziołchy, myślę o Was, trzymam kciuki za kropencje i wszystkie inne pozytywy życia codziennego ale dzisiaj nie mam siły nic czytać, padam na twarz,mjutro od rana biegam z szaleństwem w oczach, moooooże znajdę chwilkę wieczorkiem to Was ponadrabiam

Ściskam mocno

Anuśka, Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka- nadrabiaj :D bo wieeeesz- my tu się obnażałyśmy dzisiaj :D

Magdalena - zapraszamy częściej :D staramy się nie zwariować :)

Tamka lubi tę wiadomość

• beszka Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalena, Yasmin - nie wiedzialam ze zmeczenie jest objawem tocznia - jest?

ja mialam pare lat temu bad. w tym kier. i jeden ze wskaznikow byl pozytywny. dalsze badania (wg lekarzy w NO, kotrym srednio ufam, a do PL jakos nigdy mi po drodze, ale musze w koncu podejsc do niego z wynikami z 2010roku!) uznali, ze ten sam wskaznik moze wskazywac tocznia lub choroby zw. z reumatyzmem i w moim przypadku wskazuje to drugie.
    znajomych corka choruje i ma wiele wiecej objawow: narzady wew. jej siadaja. raz choruje na nerki, potem watroba itp.

Lekarz tez pow.,ze wiekszosc osob chorych ma tzw. motylka na buzi.

Magdalena a badalas poziom zelaza, wit. D3, b itp?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 22:51

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
‹‹ 724 725 726 727 728 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ