My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
beszka wrote:a odnosnie czesania bozenki
to ja dzis wyprobowalam kremu do depilacji (kiedsy stosowalma na nogi...dawno dawno temu) i wiecie co? nogi mam cale w czerwonych krostahc!!! chyba alergia
a bozenka bez krost!! pierwszy raz od dawna...zobaczymy czy nic sie wrastac nie bedzie
wiecie czym moglabym te nogi potraktowac, by sie nie drapac ciagle? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nasturcja wrote:A Krokodylku, docieracie się dopiero, bo wczesniej ze sobą nie mieszkaliście. To wkrótce minie.
Nastka mam nadzieję, bo serio ch*j mnie strzela. Kłótnia dzisiaj była na maksa.
Nena nie mieszkaliśmy razem wcześniej, dopiero po ślubie.
Anuśka, mówisz że to jeszcze potrwa?Mam nadzieję, że się w końcu "dotrzemy" bo na chwilę obecną to mam ochotę się spakować i wynieść stąd.
Ania i cymcia, widać każdy ma inaczej, u Was po ślubach był spokój a ja mojemu chwilami mam ochotę jaja ukręcić.
beszka ja nie wiem co mam mysleć, czy u nas będzie lepiej czy tylko gorzej.
Co do pakowania to ja mojemu powiedziałam że jutro się pakuję i spieprzam stąd. -
Malenq wrote:boziuuuuuu po prawie ponad miesiącu spędzonym w domku, to bawiłam się super, wszyscy nade mną skakali, nawet siostrzeniec hehehehe.....ech fajne takie dogadzanie:)
dziś też byliśmy u teściów hehehehe...pozwoliłam mojemu powiedzieć (dzisiaj miałam/mam mega dobry humor;)
i co??? qwa nic hehehe....reakcja "zdarza się" heheheh...
jedyny syn im mówi, że zostanie ojcem, a oni dziadkami, a Oni "bywa" hehehe...
nie chciałam, ale wyszło na moje, że tak bardzo synowej nie lubią, że dziecka też nie....oczywiście ta sytuacja mnie nie cieszy, bo małż podłamany, ale ja WIEDZIAŁAM.......ja się co do nich nie myliłam....ćwoki jedne
Okropni są! "Zdarza się" nosz ku*wa. Zdarza się to bąka puścić publicznie a nie zostać dziadkami. Masakra.
-
Ok, z przeszkodami ale dotarłam do końca. Jak już kiedyś pisałam, wszystkie jesteście piękne i cudne.
Krokodylica, ja ze swoim też się ciągle kłuciłam jak zamieszkaliśmy razem, dlatego cieszę się że pomieszkaliśmy już trochę razem przed ślubem.
Malenq u mnie była podobna reakcja na wieść o ślubie, no ale w przypadku ciąży tak zareagować to porażka.
Yyyyy reszty nie pamiętam.
Wiecie co, wydaje mi się że wczoraj miałam owu, ale jakoś a wcześnie. Hmyyy chyba jeszcze jutro meża wykorzystam profilaktycznie, gdyby jednak jej wczoraj nie było.**********************Gang 18+***********************
-
Yasmin mogę mięć do Ciebie prywatne pytanie? jeśli nie chcesz to nie odpowiadaj nie pogniewam się
) pisałaś wcześniej, że jesteś cały czas zmęczona bo masz tocznia..ja w wieku 14 lat miałam podejrzenie tocznia ale wykluczyli...ale teraz od jakiegoś roku jestem właśnie zmęczona, bez energii itp. może mi powiedzieć jakie miałaś badania robione żeby go zdiagnozować?
A tak w ogóle dziewczyny to tu jest jak na targu jakimś tzn w pozytywnym tego słowa znaczeniu)ciągle coś się dzieje no i najważniejsze nie rozmawiacie tylko o owulacji, śluzie itp
trochę można "oczyścić" głowę jak się Was czyta
)))
cymcia, Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dziołchy, myślę o Was, trzymam kciuki za kropencje i wszystkie inne pozytywy życia codziennego ale dzisiaj nie mam siły nic czytać, padam na twarz,mjutro od rana biegam z szaleństwem w oczach, moooooże znajdę chwilkę wieczorkiem to Was ponadrabiam
Ściskam mocnoAnuśka, Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdalena, Yasmin - nie wiedzialam ze zmeczenie jest objawem tocznia - jest?
ja mialam pare lat temu bad. w tym kier. i jeden ze wskaznikow byl pozytywny. dalsze badania (wg lekarzy w NO, kotrym srednio ufam, a do PL jakos nigdy mi po drodze, ale musze w koncu podejsc do niego z wynikami z 2010roku!) uznali, ze ten sam wskaznik moze wskazywac tocznia lub choroby zw. z reumatyzmem i w moim przypadku wskazuje to drugie.
znajomych corka choruje i ma wiele wiecej objawow: narzady wew. jej siadaja. raz choruje na nerki, potem watroba itp.
Lekarz tez pow.,ze wiekszosc osob chorych ma tzw. motylka na buzi.
Magdalena a badalas poziom zelaza, wit. D3, b itp?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 22:51