My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nieukowa wrote:No właśnie wszystko ok... No prawie. Mąż ma spodziectwo, ale operacyjnie korygowane i plemniki trafiają tam gdzie powinny
Trochę ma problem z libido przez tę wadę, ale jak się postaramy, to nie ma problemu
Sama mężowi liczyłam spermę (a potem dla pewności jeszcze kolega) i ma ją podręcznikową prawie, ja też rzekomo zdrowa. Tarczyca ok, krew i mocz ok, anatomicznie ok...
Mój gin stwierdził, że skoro zaszliśmy po roku z małym kawałkiem, mimo że potem poroniłam, to jeszcze poczekamy i zobaczymy. Dopiero niedawno minęły 3mc po poronieniu i wzięliśmy się ostrzej do roboty...
Najgorsze jest to, że w takiej robocie trudno nie myśleć o płodności-płodzeniu-niepłodności-bezpłodnościSiłą rzeczy ciągle mam z tym styczność...
Ej, powiedz jak mozna samemu sperme sprawdzic?
Mam mikroskop z kontrastem fazowym, invert, fluorescencyjny, obektywy: 5x, 10x, 25x i 50x. Da sie z tym cos zdzialac ;P?
-
Witajcie kochane
Konwalia gratulacje wielkie są dwie kreseczkiyupii
U mnie od rana pada i nic się nie chce standardowo, dzisiaj rosołek na obiad i kurka gotowana z rosołku bo nic więcej nie chce mi się robić
Helneqa super z wami wszytko ok
Nieukowa witamy wśród nas
Tamuś 100 lat 100 lat spełnienia Wszystkich Marzeń i uśmiechu na każdy dzień
miłego przedpołudnia kochaneNenaaa, Malenq, helenkq, Anuśka, Tamka lubią tę wiadomość
-
KotkaPsotka wrote:Haha, to niezle. Ja hoduje komoreczki
Mam w takim razie pytanie do ciebie,. Moze akurat bedziesz wiedziala.
Pracujesz z Trypanem blue? On ma bardzo niefajne dzialanie, przede wszystkim na plod. Szczerze to ja mam fobie i narmalnei po owulce boje sie z tym pracowac. Przestalam w ogole urzywac i w sumie to licze komorki (recznie bo nie mam sprzetu) bez barwnika i tylko w sytuacji kiedy naprawd emusze wiedziec ile tam tych martwych komorek jest to go urzywam. Oczywiscie zakladam nitrylowe rekawiczki ale mimo to czuje jakis strach.
Kotka ja bym tak z tym Trypanem nie wariowała, mało go używasz, mało wdychasz i upaćkać się nie tak łatwo, bo zawsze widzisz a na pewno masz też inne gorsze świństwa.Ja jak jeszcze w labie pracowałam to Trizol i b-merkaptoetanol bez dygestorium było używane, a w labie same kobiety w wieku ok 27 lat. Ja to bym się bardziej IP przy elektroforezie obawiała
******************************GANG18+***************************** -
smarta wrote:Kotka ja bym tak z tym Trypanem nie wariowała, mało go używasz, mało wdychasz i upaćkać się nie tak łatwo, bo zawsze widzisz a na pewno masz też inne gorsze świństwa.
Ja jak jeszcze w labie pracowałam to Trizol i b-merkaptoetanol bez dygestorium było używane, a w labie same kobiety w wieku ok 27 lat. Ja to bym się bardziej IP przy elektroforezie obawiała
No wlasnie ja tez mysle, ze to jednak trzebaby wypic albo sie tm troche posmarowac konkretnei zeby mialo jakies dzialanie ale nigdy nei wiadomo (ot na przyklad chyba takiego HF wystarczy kilka kropel zeby pare dni pozniej do piachu isc). Ja w labie nie mam innych szkodliwcow (tzn, nei w tym labie:P bo w chemicznym to juz wiecej, chociaz staram sie zawsze patrzec na zagrozenia i stosowac zamienniki albo poprostu mowie prosto z mostu ze ja sie tego nei tykam i koniec). -
Krokodylica wrote:U mnie za to doliny.
Dzisiaj jadę do gina na monitoring i co z tego jak ten cykl pójdzie psu w d*pę, jak z mężem kosa. Całą noc przez niego nie przespałam i przepłakałam i nie mam ochoty nawet go widzieć a co dopiero się gzić.
Rety kroko co on ci takiego zrobil niedobry? -
Krokodylica wrote:U mnie za to doliny.
Dzisiaj jadę do gina na monitoring i co z tego jak ten cykl pójdzie psu w d*pę, jak z mężem kosa. Całą noc przez niego nie przespałam i przepłakałam i nie mam ochoty nawet go widzieć a co dopiero się gzić. -
krokodylku, przytulam mocno...moze ise jeszcze pogodzicie...
ale mi cisnienei z pracy podniesli. bo ja oczywisice niby z dziecmi w domu, ale komputer sluzbowy wlaczony i tel. kurde ciagle przy uchu. myslam ze wszystkie wazne spr. pozamykalam a tu sie okazju ze mnie szef przed swoim urlopem zapomnial poinformowac, ze nie ja mialm komus pomoc napisac kontrakt, ktory jest asap! a to ja mialm napisac sama!! ja pierdole...no nie ma szans bym sie wyrtobila...szczegolnie teraz gdy dzieci chore....ryczec sie chce
-
Beszka tak Cię czytam i powiem Ci że u nas w robocie tak samo robią.... Wydają polecenia w czwartek i okazuje się że to polecenie obowiązuje już od poniedziałku (tego przed czwartkiem)... Często mam ochotę się wyrwać z tej korporacji... Nie myślą o człowiekach wogóle...
-
wiem naczytalam sie za duzo w google ;P kolo oka mnie zaczelo swedziec wczoraj a ja juz ze pewnie otarlam reka o oko i do oka dostaly mi sie wirusy ..nie no..serio dziewczyny stwerdzam ze jestem z ryta
a tak naprawde to minie co rusz cera swezi.. a to policzek a to kolo nosa a t na glowie ..ale nie ja sie p upierdzielilam ze jak mnie raz na jakis czas zaswedzi oko.. to z e to moze byc objaw.. wezcie mnie doprowadzcie do pionu ;/
2 wet juz mi mowilo ze nie ma w Kielcach zachorowa na wscieklizne od 15 lat .. koleanka z insepktoratu to samo..a ja sie stresuje..pewnie przez to ta tempka mi takleci w gore ;/