My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
beszka wrote:a mnie kosci bola. wlansie nie tylko stawy a kosci. np. zima tak mnie bolala kosc udowa, ze ledwo co do biura doszlam
-
KotkaPsotka wrote:Anuska, gdzie na urlop sie wybierasz?
Bo właśnie wydaliśmy kupę kasy na taras, do wyszykowania mamy jeszcze dwa pokoje dla dzieci na poddaszu i przydało by się kostkę we wjeździe ułożyć i wychodzi na to że leżaczek na ogrodzie rozłożę
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Oj Kochana chyba niestety się nie wybieram
Bo właśnie wydaliśmy kupę kasy na taras, do wyszykowania mamy jeszcze dwa pokoje dla dzieci na poddaszu i przydało by się kostkę we wjeździe ułożyć i wychodzi na to że leżaczek na ogrodzie rozłożę
Ja za 40 dni lecę do Pl, jupi
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
konwalianka wrote:hej kochane
Toczeń to okropna choroba, infekcje przechodzi się 100razy bardziej intensywnie..
Zrobiłam teścik i sama nie wiem..
ocencie proszę..
http://zapodaj.net/b5392b8262df1.jpg.html
buziakikonwalianka lubi tę wiadomość
-
konwalianka wrote:Dziękuję dziewczyny, ale nie mogę uwierzyć, chyba jutro zrobie kolejny i dopiero uwierzę.. dziś jadę na wczasy, więc nawet bety nie odbiorę, to nie ma sensu robić..
możesz zrobić i telefonicznie odebrac ja tak zrobiłam poprzednio wynik pani przeczytała a papier odebrałam póżniejkonwalianka lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Nenaaa a jak to jest z lataniem w ciąży? Chyba nie ma przeciwwskazań... Prawda?
Poza tym sam lot jest krótki, niespełna 3 h
-
nick nieaktualny