My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny,
beszka trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia chłopców.
mari cieszę się że małżowi przeszło.
A mój udaje że nic się nie stało. Nie cierpię czegoś takiego.
Yasmin współczuję choroby.
cumcia dokładnie jak Anuśka pisze, ja jak się stresowałam pomiarami to owulki nie było. Potem to zlałam i owulka przyszła bardzo późno.
Uciekam do pracy.Yasmin lubi tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:Sto lat! Sto lat! - wujek krzyczy,
ciocia wręcza kosz słodyczy,
dziadek w nowej swej koszuli,
babcia Cię do siebie tuli,
mama torcik dekoruje,
tato wszystko to filmuje...
Skąd to całe zamieszanie?
Urodzinki masz Kochanie!
Najlepszego Tamuś!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0fb676566af1.jpg
Tamka ma urodzinki? Wszystkiego Najlepszego !!!!!!!!!!!!!!Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWy do pracy a ja z pracy
Tamka, wszystkiego najlepszego piczko
Konwalianka, test pozytywny. To nie jest cień, ale druga, bledsza kreska. Jesteś w ciąży, szczęściaro. Gratuluję! Prosimy o wiruski oraz instrukcje
Beszka ja podejrzewam u siebie zapalenie stawów bądź początkowe fazy reumatyzmu. Zresztą to już nawet nie jest podejrzenie. Widać gołym okiem. Palce u rąk mam powykrzywiane łokciowo, szczególnie wskazujący i środkowy obu dłoni. Nigdy się tym nie przejmowałam. Już długo mam krzywe palce a lekarka w Polsce mówiła, że młoda jestem i mam sobie dać spokój. Ale z czasem, powoli zaczęły mi się wykrzywiać bardziej. Niestety, od około 1.5 roku zaczęło mi wykrzywiać kolana. Na zdjęciach widać gołym okiem, że są krzywe i zachodzą do wewnętrznej strony. Postanowiłam w końcu się za to wziąć. Zrobię wszystkie niezbędne badania w Indiach w sierpniu. Muszę zrobić rtg dłoni oraz kolan, żeby zdiagnozować stopień wykrzywienia. Niestety u mnie nie da się przywrócić wyglądu palców czy kolan sprzed choroby. Można jedynie lekami zatrzymać zapalenie stawów na tym poziomie i nie dopuścić do dalszego rozwoju.
Tamka, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wszystkiego najlepszego Tamcia! Spelnienia marzen i zdrowia!!!
Konwalia- no, piekny cien. Po cichu gratuluje
A u mnie Morze Czerwone. Dzisiaj rano stwierdzilam, ze to cud ze jeszcze zyje w ogole
POwiem wam, ze nie mialam zupelnie ochoty na przygotowanie slubu. Zareczyny byly ponad rok temu a ja nie mialam mocy sie za nic zabrac. Dopiero przymiarka suknie w weekend jakiegos powera mi dalaTamka, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nasturcja wrote:Nenka mój wujek miał gangliona. Usunęli mu chirurgicznie i już nic nie ma. To był zwykły zabieg. Tego samego dnia mógł pójść do domu.
-
Nenaaa wrote:Torebka stawowa wypełniona płynem, torbiel galaretowata, taki guzek dosyć miękki, nie zawsze jest na wierzchu, chowa się
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/10fe0765ec14.jpg