My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:a dwa ze zaczyna znowu mnie dobijac ze moj orgzanic co miesiac szykuje sie do mozliwosci .a i tak coz z teg. komoreczke z kazdym cyklem coraz mniej..a my musimy czekac..
ehhh jak ja bym chciala zeby to byl problem tylko moich hormonow .. łykalabym szytsko..Tulę
zahra lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:ehh ale nie ma co sie smucic ..ze smutku dzieci nie powstaja
dlatgeo trzeba dalej spiac dupsko i leciec.. chyba przestane mierzyc tempki bo tylko sie duluje tym ze widze ze moj organizm jes gotowy ... choc z drugiej str przynajmneij wiem ze z prog nie mam chyba problemow
zahra lubi tę wiadomość
-
Yasmin wrote:heh... przespałam największy ruch tutaj, nic to.. sama sobie posiedzę
dobrze dobrze odpoczywaj Yasmin
)) musisz dbać o siebie i fasolkę
A co do mojego skoku temp to na 90% przeziębienie.... mam wyniki badania nasienia i nie są dobre ... nawet bym powiedziała, że bardzo złenie wiem jak mam pocieszać P
( straszne to jest ....a już się dzisiaj cieszył, że temp mi skoczyła...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 20:34
-
och.... przykro mi
Nie wiem co powiedzieć...
To nie jego wina, ale na pewno będzie zdołowany
Kochana... rozpieść go dzisiaj i powtarzaj, że nic straconego. :*
Wygooluj o inseminacji i pokaż mu wynikiMąż mojej koleżanki miał fatalne wyniki. Długo się starali a z inseminacją poszło raz dwa a ich syneczek ma juz rok niebawem
zaopiekuj sie P dziś, dacie radęzahra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja wpadłam tylko powiedzieć, że żyję, mam nowe zlecenie, próbuję wsio ogarnąc, czasu mało, ale daję radę
zapierdalam jak bączek....
buziaczki dla Was kochane!!!! będę zaglądać co jakiś czas, ale niestety nie daję rady poczytać Was, więc proszę o streszczenieAsha, Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
macham wieczorowa porą
mam soczewki i sa super
ze złych wieści teściowa w szpitalu
mała u dziadków a my z winkiem wskakujemy do łóżka'
Magdalena trzymam kciuki musi byc ok mój wujek tez miał złe wyniki podjął leczenie i teraz mają z ciocią 17 latak w domu ciocia pierwszą ciąże poroniła wiara czyni cuda a leczenie jeszcze większeAsha, Yasmin lubią tę wiadomość
-
cymcia wrote:ja wpadłam tylko powiedzieć, że żyję, mam nowe zlecenie, próbuję wsio ogarnąc, czasu mało, ale daję radę
zapierdalam jak bączek....
buziaczki dla Was kochane!!!! będę zaglądać co jakiś czas, ale niestety nie daję rady poczytać Was, więc proszę o streszczeniezahra lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:macham wieczorowa porą
mam soczewki i sa super
ze złych wieści teściowa w szpitalu
mała u dziadków a my z winkiem wskakujemy do łóżka'
Magdalena trzymam kciuki musi byc ok mój wujek tez miał złe wyniki podjął leczenie i teraz mają z ciocią 17 latak w domu ciocia pierwszą ciąże poroniła wiara czyni cuda a leczenie jeszcze większe -
A fe, znowu godzina czytania mnie czeka
Ja próbuję sobie znaleźć zajęcie żeby przez kolejne 13 dni do @ nie ześwirować do resztyDziś kosiłam trawnik i malowałam donice na kwiaty w ogrodzie
Teraz planuję, co by tam posadzić...
Magdalena83, a jakie mieliście wyniki plemników?Arienna lubi tę wiadomość
-
Ale naprodukowałyście...Nie nadrobię...
Ja dzisiaj z moim K stawiałam ogrodzenie na tarasie a na koniec wstawiliśmy stół i altankę i zrobiliśmy inauguracyjnego grilla. Obżarłam się kiełbasiskiem i nawet drinka wypiłamA w ogóle to cały dzień jeździły mi tiry pod oknami bo na trasie był makabryczny wypadek (dwie ofiary śmiertelne) i zrobili objazd koło mojego domku
-
jestem, byłam na jodze, a po jodze polatałam po sklepach, nic nie kupiłam, za to oddałam okulary przeciwsłoneczne, bo kupiłam ostatnio dwie party i doszłam do wniosku, że ja nie mucha, czterech oczu nie mam, więc jedna para mi wystarczy. nic mi się nie podoba i uznałam, ze to znak, że czas kupować farby, płytki i inne remontowe gadżety
Krokodyl, ale ostatnio pisałaś, że Twój pęcherzyk miał 19 mm, tak jak mój, dlatego byłam pewna, że pękamy wspólnie -
Nieukowa wrote:A fe, znowu godzina czytania mnie czeka
Ja próbuję sobie znaleźć zajęcie żeby przez kolejne 13 dni do @ nie ześwirować do resztyDziś kosiłam trawnik i malowałam donice na kwiaty w ogrodzie
Teraz planuję, co by tam posadzić...
Magdalena83, a jakie mieliście wyniki plemników?
koncentracja plemnikow 1,3
calkowita liczba plemnikow 7,8
ruch postępowy 25% , 2.0 mln/ejakulat
ruch całkowity 41% ,3,2 mln/ejakulat
brak ruchu 59% -
Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy
)
Krokodylica pewnie jutro @ przyjdzie) dziwnie bo bez objawów w tym cyklu no ale co tam nie zawsze musza byc objawy
-
Tamka wrote:
Krokodyl, ale ostatnio pisałaś, że Twój pęcherzyk miał 19 mm, tak jak mój, dlatego byłam pewna, że pękamy wspólnie
Tak, ale potem pisałam że dureń ze mnie wierutny i źle napisałam, bo pęcherzyk miał 16mm a ja źle Wam napisałam. Dzisiaj 17mm tylko. Ale mimo to mówił gin że pęknie dziś lub jutro.