My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nieukowa wrote:Wiesz co, to już nie moja działka i mówiąc szczerze nie jestem pewna. Ale chyba się w ciekłym azocie zamraża...
mam nadzijeze sie uda wsio zgra w czasie i plemniory wytrzymaja -
Inezka* wrote:Hej,
jestem tu nowa ale o ciążę walczę 5 cykl.
Spróbuję z mierzeniem tempki chociaż broniłam się do tej pory przed tym rękami i nogami...
Witamy Inezka.
Ja póki co nie łapię doła przy @.
Magdalena ja się na buty nie załapię, za małe kurde.
Tamka działaj, działaj.
Ja mojemu prezentowałam przed chwilą jaką sukienkę sobie kupiłam na wesele i tam jest taaakiii dekolt i było bzykanko.(Bo dawno nie było, nie?
)
Yasmin, Tamka lubią tę wiadomość
-
A ja dzis nie mam ochoty ;P
mecy mnie zgaga bol glowy i cycki mi odpadaj a wiec moje niech nie podchodzi -
Mi gin powiedział że jeśli przez 2 cykle z Clo się nie uda to wtedy trzeba chłopa przebadać żeby nie było tak, że oni mnie hormonami faszerują a wina jest po drugiej stronie. Więc pewnie się zastosuję i ten i kolejny cykl mu odpuszczę. Ale potem nie ma zmiłuj.
-
nick nieaktualnyDzień dobry śpioszki:)
Jak dzisiejsze samopoczucie???
u mnie przeziębienie trwa w najlepsze, ale chociaż pół nocy przespałam spokojnie...;)ból głowy nie odpuszcza...a tyle rzeczy przed wyjazdem muszę porobić
pochmurno jeszcze mam, czekam na słoneczko!!!!!!!!!!!!!! gdzieś Ty się ukryło???
Miłego dzionka:)Yasmin lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
Pogoda taka jakas nie w sosie, ja sama jakas senna i bez motywacji.
Czekam na jakis promyk, mimo to goraco mi a wykresik wyglada zachecajaco
Zabieram sie do roboty, jeszcze 2 dni tego cholernego zastepstwa ....
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
Witam Malenq ja tez juz nie spie, troche pochmurno u mnie niestety, spac nie moglam znowu przez te cholerne temp i @, ktory juz powinien przyjsc i nic, zaczynam tutaj robote fasoli podejrzewac, ale przeciez to niemozliwe
... Cysie mi ladnie urosly, wywalam je kiedy tylko moge, bo przy moim rozmiarze prawie -1 teraz przynajmniej je widac w dekolcie i moj M tylko sie na moje cysie gapi hehe, chociaz on twierdzi ze je lubi takie jakie sa, to ja widze jak sie slini jak je widzi wieksze, oj ci faceci..
, ale chociaz przez chwole ja sie moge nimi nacieszyc chociaz troche bola, ale to mnie nie zraza wogole...brzuch mnie boli jak na @.. No ale coz wiadomo ze przyjdzie przeciez
.... A co u was laseczki jak zdroweczko?
Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość