Planujesz zajść w ciążę jesienią?

Odkryj dopasowaną formułę z aktywnym folianem na czas starań o dziecko.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha, bóle jak na okres mogą być też wtedy, jak okres przyjść nie zamierza :) Ja się zdziwiłam w tej mojej nieszczęsnej poprzedniej ciąży, bo straciłam nadzieję w dzień @ jak mnie zaczęło po brzuchu jeździć, po czym tak jeździło 2 dni i nic. Wtedy zrobiłam test :)

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Asha, bóle jak na okres mogą być też wtedy, jak okres przyjść nie zamierza :) Ja się zdziwiłam w tej mojej nieszczęsnej poprzedniej ciąży, bo straciłam nadzieję w dzień @ jak mnie zaczęło po brzuchu jeździć, po czym tak jeździło 2 dni i nic. Wtedy zrobiłam test :)
    Tyle, ze mnie tak piluje, ze watpie, zeby to byl dobry znak :-(

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki.
    Ja dzisiaj mega niewyspana, ale do pracy mus jechać, więc się zwlekłam z łóżka.
    Asha trzymam kciuki, żeby to jednak zielony kropek :)
    U mnie znów spadek tempki :) Wichrowe wzgórza na tym wykresie mam ;D

Krokodylica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha nie chcę nakręcać...ale naprawdę brzuch bolał mnie bardziej niż na @ ( w kwietniu)...uwierz mi, że jak nie przyjdzie, bądź jak zobaczysz II kreseczki (czego bardzo bardzo Ci życzę) to brzuch będzie bolał jeszcze bardziej hehehe...każdego dnia codziennie....jakby miała przyjść mega @......
    więc spokojnie nie kieruj się bólami itp.

• Asha Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Asha nie chcę nakręcać...ale naprawdę brzuch bolał mnie bardziej niż na @ ( w kwietniu)...uwierz mi, że jak nie przyjdzie, bądź jak zobaczysz II kreseczki (czego bardzo bardzo Ci życzę) to brzuch będzie bolał jeszcze bardziej hehehe...każdego dnia codziennie....jakby miała przyjść mega @......
    więc spokojnie nie kieruj się bólami itp.
    No chyba zartujesz...???

• Asha Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Hej laseczki.
    Hey hey, taki spadek to nie spadek...spadek jest jak jest ponizej lini...nie marudz..jest dobrze :-)

Anuśka lubi tę wiadomość

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie mnie też bolał jak nie wiem z Zuzą na poczatku i płakałam jak głupia że @ przyjdzie marudziłam a tu prosze :)

Dobra laski nie nakrezajmy ASHy hehe ale ja pewnie robiłabym już test :P

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w tej kwestii jestem bardzo poważna ;)

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ach kocham taką pogode ciepło słonecznie aż chce sie życ :) a jutro randeczka z mężulkiem

Asha lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to tak samo jak na @ boli...???...dokladnie tak samo..jakby mi ktos nozem tam jezdzil...:-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 08:19

Wysłany: 3 lipca 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Hej laseczki.

Anuśka to rzaden spadek kochana cały czas trzyma sie ładnie wysoko :)

ja sie zastanawiam jak bedzie u mnie bo widze z e teraz nisko lece wiec pewnie podwyższona to bedzie już 36,8 hehehe

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha no pewnie...jajnicory napierdzielają jak ta lala.....a tak poważnie identycznie boli na @ i na ciążę, macica też jest tak samo rozpulchniona...więc będzie ciągnęło, bolało, ściskało, będą skurcze i będzie uczucie wilgotności...ale to taka zmyłka ;) w sobotę śmiało test możesz robić;)

zw. idę pranie się skończyło, szkoda że małża nie ma to by mi wyniósł...bo tak mnie krzyż boli (a propo krzyża boli od zaciążenia - taki mój urok chyba)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 08:22

Wysłany: 3 lipca 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Ale to tak samo jak na @ boli...???...dokladnie tak samo..jakby mi ktos nozem tam jezdzil...:-(

Kochana ja miałam taki ból że masakra wymiotowałm z bólu robiło mi sie słabo tak reagowałam na ból @ przed ciążą lekarz powiedział ze to po pierwszym dziecku sie zmieni i miał racje :) wiec boli jak cholera a potem zobaczysz bedzie ok

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Asha u Ciebie przewiduję fasolę a nie @. :D

Inezka najwyraźniej nie macie problemu z zajściem w ciążę więc ja bym nie robiła badań nasienie. Niepotrzebny stres.
    Przykro mi z powodu utraconej ciąży :( Co się wtedy stało?

Z tego co pamiętam ciężarówkom naszym się wcześniej karaluchy śniły? Mi się dzisiaj śniły myszy i szczury, łapię się? :P

• Asha Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Asha no pewnie...jajnicory napierdzielają jak ta lala.....a tak poważnie identycznie boli na @ i na ciążę, macica też jest tak samo rozpulchniona...więc będzie ciągnęło, bolało, ściskało, będą skurcze i będzie uczucie wilgotności...ale to taka zmyłka ;) w sobotę śmiało test możesz robić;)
    No i wez tu sie nie stresuj czlowieku...nic tylko ryja zalac ;-)

• Asha Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie 1 moja ciaza...zadnych boli w pierwszej nie pamietam i napewno po pierwszej nie przechodzi a nawet u mnie to jest jeszcze gorzej :-(

Wysłany: 3 lipca 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:

Inezka najwyraźniej nie macie problemu z zajściem w ciążę więc ja bym nie robiła badań nasienie. Niepotrzebny stres.

Z tego co pamiętam ciężarówkom naszym się wcześniej karaluchy śniły? Mi się dzisiaj śniły myszy i szczury, łapię się? :P

hehe nio może szczury tez sie łapią :)
    mnie sie śniło że drukuje koleny wykres i płakałam hmm zawsze mam odwrotne sny wiec .....

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Asha Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:

Zebym ja byla taka optymistka to by bylo zajebiscie ;-)... Chociaz wszyscy mowia ze jestem normalnie...niestety co do tego tematu jakos moj umsl nie moze sie przekonac :-(

• Asha Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq dzieki za wiruski ;-) of mi wyznaczylo @ na dzisiaj ...hmmm

• Asha Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak pewnie juz zauwazylyscie bede tak pierd... O sobie pewnie caly dzien az @ dostane...beret zryty...nie no przejdzie mi slowo...sorry :-(

‹‹ 773 774 775 776 777 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ