My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha, bóle jak na okres mogą być też wtedy, jak okres przyjść nie zamierza
Ja się zdziwiłam w tej mojej nieszczęsnej poprzedniej ciąży, bo straciłam nadzieję w dzień @ jak mnie zaczęło po brzuchu jeździć, po czym tak jeździło 2 dni i nic. Wtedy zrobiłam test
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Asha, bóle jak na okres mogą być też wtedy, jak okres przyjść nie zamierza
Ja się zdziwiłam w tej mojej nieszczęsnej poprzedniej ciąży, bo straciłam nadzieję w dzień @ jak mnie zaczęło po brzuchu jeździć, po czym tak jeździło 2 dni i nic. Wtedy zrobiłam test
-
nick nieaktualnyAsha nie chcę nakręcać...ale naprawdę brzuch bolał mnie bardziej niż na @ ( w kwietniu)...uwierz mi, że jak nie przyjdzie, bądź jak zobaczysz II kreseczki (czego bardzo bardzo Ci życzę) to brzuch będzie bolał jeszcze bardziej hehehe...każdego dnia codziennie....jakby miała przyjść mega @......
więc spokojnie nie kieruj się bólami itp. -
Malenq wrote:Asha nie chcę nakręcać...ale naprawdę brzuch bolał mnie bardziej niż na @ ( w kwietniu)...uwierz mi, że jak nie przyjdzie, bądź jak zobaczysz II kreseczki (czego bardzo bardzo Ci życzę) to brzuch będzie bolał jeszcze bardziej hehehe...każdego dnia codziennie....jakby miała przyjść mega @......
więc spokojnie nie kieruj się bólami itp. -
Anuśka wrote:Hej laseczki.
Ja dzisiaj mega niewyspana, ale do pracy mus jechać, więc się zwlekłam z łóżka.
Asha trzymam kciuki, żeby to jednak zielony kropek
U mnie znów spadek tempkiWichrowe wzgórza na tym wykresie mam
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Hej laseczki.
Ja dzisiaj mega niewyspana, ale do pracy mus jechać, więc się zwlekłam z łóżka.
Asha trzymam kciuki, żeby to jednak zielony kropek
U mnie znów spadek tempkiWichrowe wzgórza na tym wykresie mam
Anuśka to rzaden spadek kochana cały czas trzyma sie ładnie wysoko
ja sie zastanawiam jak bedzie u mnie bo widze z e teraz nisko lece wiec pewnie podwyższona to bedzie już 36,8 hehehe -
nick nieaktualnyAsha no pewnie...jajnicory napierdzielają jak ta lala.....a tak poważnie identycznie boli na @ i na ciążę, macica też jest tak samo rozpulchniona...więc będzie ciągnęło, bolało, ściskało, będą skurcze i będzie uczucie wilgotności...ale to taka zmyłka
w sobotę śmiało test możesz robić
zw. idę pranie się skończyło, szkoda że małża nie ma to by mi wyniósł...bo tak mnie krzyż boli (a propo krzyża boli od zaciążenia - taki mój urok chyba)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 08:22
-
Asha wrote:Ale to tak samo jak na @ boli...???...dokladnie tak samo..jakby mi ktos nozem tam jezdzil...
Kochana ja miałam taki ból że masakra wymiotowałm z bólu robiło mi sie słabo tak reagowałam na ból @ przed ciążą lekarz powiedział ze to po pierwszym dziecku sie zmieni i miał racjewiec boli jak cholera a potem zobaczysz bedzie ok
Malenq lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Asha u Ciebie przewiduję fasolę a nie @.
Inezka najwyraźniej nie macie problemu z zajściem w ciążę więc ja bym nie robiła badań nasienie. Niepotrzebny stres.
Przykro mi z powodu utraconej ciążyCo się wtedy stało?
Z tego co pamiętam ciężarówkom naszym się wcześniej karaluchy śniły? Mi się dzisiaj śniły myszy i szczury, łapię się? -
Malenq wrote:Asha no pewnie...jajnicory napierdzielają jak ta lala.....a tak poważnie identycznie boli na @ i na ciążę, macica też jest tak samo rozpulchniona...więc będzie ciągnęło, bolało, ściskało, będą skurcze i będzie uczucie wilgotności...ale to taka zmyłka
w sobotę śmiało test możesz robić
Malenq lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Dzień dobry
Inezka najwyraźniej nie macie problemu z zajściem w ciążę więc ja bym nie robiła badań nasienie. Niepotrzebny stres.
Z tego co pamiętam ciężarówkom naszym się wcześniej karaluchy śniły? Mi się dzisiaj śniły myszy i szczury, łapię się?
hehe nio może szczury tez sie łapią
mnie sie śniło że drukuje koleny wykres i płakałam hmm zawsze mam odwrotne sny wiec ..... -
Krokodylica wrote:Dzień dobry
Z tego co pamiętam ciężarówkom naszym się wcześniej karaluchy śniły? Mi się dzisiaj śniły myszy i szczury, łapię się?... Chociaz wszyscy mowia ze jestem normalnie...niestety co do tego tematu jakos moj umsl nie moze sie przekonac