My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Ale zeby az taki ten bol? ...wiesz co liczylam dni od spadku w ostatnim cyklu wyszlo ze 15... Od wyznaczenia owu przez system jest 12.. Wiec dzisiaj jest 14 od spadku..ja nie wiem kochana jak to liczyc dokladnie...bo tamten cykl byl hsg wiec byl troche zaburzony...jak masz jakis pomysl to by bylo super
ale też nie mamy pewności czy wcześniej występował...
zahra lubi tę wiadomość
-
Yasmin wrote:mmm rozumiem. Normalnie to każda kobieta powinna mieć 14 - 16 dniową faze lut. I to zawsze stałą. Ja mam zawsze 16 dni. Ale prawda też jest taka że przecież każdy organizm jest inny nie? Szkoda, ze nie mogę zobaczyć Twoich poprzednich cykli, bo wspominasz coś o 15 dniach. No nic kochana, czekamy. Ten śluz kremowy też jest zastanawialny
ale też nie mamy pewności czy wcześniej występował...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 08:53
-
nick nieaktualnyja się nie zaliczam do tych które mają stałą fl.....przy kilkukrotnym monicie wychodziły mi różne dł fazy....zaburzone przez różne choróbska....raz miałam 16dni, raz 9dni....później ustabilizowała mi się na 14dni....
więc ja w stwierdzenie "każda kobieta ma stałą fl" nie wierzę....
zdrowa kobieta tak, ta z zaburzeniami hormonalnymi już nie może sobie tak liczyć....Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:ja się nie zaliczam do tych które mają stałą fl.....przy kilkukrotnym monicie wychodziły mi różne dł fazy....zaburzone przez różne choróbska....raz miałam 16dni, raz 9dni....później ustabilizowała mi się na 14dni....
zdrowa kobieta tak, ta z zaburzeniami hormonalnymi już nie może sobie tak liczyć....zahra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyYasmin wrote:Ja też specjalistka nie jestem. Wyczytałam to w wielu ksiażkach tylko. Ponoć za nieregularne cykle odpowiada właśnie ouwlacja i te hormony. Po owu już tylko złuszczanie ma znaczenie co ponoć ma być niby stałe. Ale ja to tylko wiem z książek
bo jak tylko jakieś zaburzenie w organizmie jest, to można się pożegnać z "pewnością" co do dł. fazy... -
Yasmin wrote:na to wygląda
Edit: co przy Twoich 12 juz mamy 2 dniowe opóźnienie -
Malenq wrote:ja się nie zaliczam do tych które mają stałą fl.....przy kilkukrotnym monicie wychodziły mi różne dł fazy....zaburzone przez różne choróbska....raz miałam 16dni, raz 9dni....później ustabilizowała mi się na 14dni....
zdrowa kobieta tak, ta z zaburzeniami hormonalnymi już nie może sobie tak liczyć....niby w miare regularne mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 09:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny