My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nasturcja wrote:Yasmin, telepatia
Troszkę byłam zajęta. Praca, a później bzykowanie no i tak nam zeszło. Weszłam na chwilę, ale zaraz muszę znowu iść i pewnie do wieczora lub jutra nie zajrze na forum. Plus jest taki, że ostatnio lepiej śpię i ogólnie lepiej się czuję
a tak w ogóle to dzień dobry
nadrobiłam wasze lutealne, myszy , szczury, fiksację Aśki , zdrowotne bzykanie Smarty i niewyżytego KrokodylaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 09:37
Malenq, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha, nie masz pojęcia jak fajnie jest się wyspać w końcu
Tak od kilku miesięcy sypiałam w nocy ze 3-4 h i w ciągu dnia nieprzytomna. A teraz chodzę wczesniej spać i tak te 7 h staram się przespać. Nie nadrobiłam was. Nie wiem nawet na jakiej stronie skończyłam czytanie.
Mi owi już wyznaczyło rekordowo szybko owulke w 9dc. Ale myślę, że miałam później. A tam, co będzie to będzie. Temperatury mam stabilniejsze, bo lepiej spie. Od razu widać różnicę -
Asha wrote:Jak mojemu dalam kiedys kluski z truskawkami, bo to anglik wiec w zyciu takiego dania na oczy nie widzial, to myslalam ze mi zygnie tym w twarz, no i wiecej juz jesc nie bedzie
efekt ten sam!
Malenq, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:Asha, nie masz pojęcia jak fajnie jest się wyspać w końcu
Tak od kilku miesięcy sypiałam w nocy ze 3-4 h i w ciągu dnia nieprzytomna. A teraz chodzę wczesniej spać i tak te 7 h staram się przespać. Nie nadrobiłam was. Nie wiem nawet na jakiej stronie skończyłam czytanie.
Mi owi już wyznaczyło rekordowo szybko owulke w 9dc. Ale myślę, że miałam później. A tam, co będzie to będzie. Temperatury mam stabilniejsze, bo lepiej spie. Od razu widać różnicę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Jak mojemu dalam kiedys kluski z truskawkami, bo to anglik wiec w zyciu takiego dania na oczy nie widzial, to myslalam ze mi zygnie tym w twarz, no i wiecej juz jesc nie bedzie
mój szwagier drugi Włoch, to kiedyś nawet nie chciał słyszeć o takim jedzeniu, ale od kilku lat zaczął się przełamywać heheheh....
dla mnie codzienne mięso - to koszmar - ja raczej niemięsna jestem, a małż taki pół na pół....
aaa doczytałam, że smakuje - ale mięsna;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 09:39
-
nick nieaktualny
-
Hej ho dziewczynki.
Przyjechala do nas na instytut grupa studentow z Abudabi. I dzisiaj sobie ide korytarzem w mojej krotkiej sukienusi (goraco dzis) a na przeciwko mnie cala grupa najpierw ciemnych mezyzczn a potem okutanych dziewczyn)
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Asha hahahah no to masz babo placek...polska kuchnia mu nie smakuje....
mój szwagier drugi Włoch, to kiedyś nawet nie chciał słyszeć o takim jedzeniu, ale od kilku lat zaczął się przełamywać heheheh....
dla mnie codzienne mięso - to koszmar - ja raczej niemięsna jestem, a małż taki pół na pół....Malenq lubi tę wiadomość
-
KotkaPsotka wrote:Hej ho dziewczynki.
Przyjechala do nas na instytut grupa studentow z Abudabi. I dzisiaj sobie ide korytarzem w mojej krotkiej sukienusi (goraco dzis) a na przeciwko mnie cala grupa najpierw ciemnych mezyzczn a potem okutanych dziewczyn)
... Wazne ze faceci byli i obczaili
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Oooo cymci..why?
a ja zawsze głupia lecę i pomagam wszystkim....
not funny!
-
nick nieaktualny
-
aha i jestem podalmana.
Katastrofa. Bylam wczoraj mierzyc jeszcze raz ta sukienke slubna ktory sie tak podobala mojemu narzezconemu. Niestety, gacie bardzo widac i tez sie ich material nawet odbija (a probowalam cielistych stringow i bokserek). Jedyne wyjscie to isc bez majtek na slub
Moj narzezcony jest bardzo zawiedziony. Chce zebym i tak kupila ta sukienke i zakladala do lozka jako przebranie....Asha, Tamka, Arienna lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Ooo ja tez mam akwaruim i to dosyc duze i mi sie teraz ryby rozmnazaja na potege i mam czesto sny o tym ze sie rozmnazaja jeszcze bardziej..masakra
mnie sie głupiki roznozyły ale zostały 3 reszte zjadły inne ryby i mamusia bo do kotnika mi wskoczyła
mam glonojada sumika miałam molinezje ale padły wiec zostały głupikii złota rybka heeh