Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Yasmin, telepatia :D
    Troszkę byłam zajęta. Praca, a później bzykowanie no i tak nam zeszło. Weszłam na chwilę, ale zaraz muszę znowu iść i pewnie do wieczora lub jutra nie zajrze na forum. Plus jest taki, że ostatnio lepiej śpię i ogólnie lepiej się czuję :)
    ale że przepraszam - MY tak na Ciebie wpływamy, że spać nie możesz i gorzej się czujesz?! hę?!

a tak w ogóle to dzień dobry

nadrobiłam wasze lutealne, myszy , szczury, fiksację Aśki , zdrowotne bzykanie Smarty i niewyżytego Krokodyla ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 09:37

nick nieaktualny, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha, nie masz pojęcia jak fajnie jest się wyspać w końcu :)
    Tak od kilku miesięcy sypiałam w nocy ze 3-4 h i w ciągu dnia nieprzytomna. A teraz chodzę wczesniej spać i tak te 7 h staram się przespać. Nie nadrobiłam was. Nie wiem nawet na jakiej stronie skończyłam czytanie.
    Mi owi już wyznaczyło rekordowo szybko owulke w 9dc. Ale myślę, że miałam później. A tam, co będzie to będzie. Temperatury mam stabilniejsze, bo lepiej spie. Od razu widać różnicę :D

• Tamka Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Jak mojemu dalam kiedys kluski z truskawkami, bo to anglik wiec w zyciu takiego dania na oczy nie widzial, to myslalam ze mi zygnie tym w twarz, no i wiecej juz jesc nie bedzie
    dałam kiedyś Argentyńczykowi bigos ;) efekt ten sam! :P

nick nieaktualny, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Asha Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Asha, nie masz pojęcia jak fajnie jest się wyspać w końcu :)
    Tak od kilku miesięcy sypiałam w nocy ze 3-4 h i w ciągu dnia nieprzytomna. A teraz chodzę wczesniej spać i tak te 7 h staram się przespać. Nie nadrobiłam was. Nie wiem nawet na jakiej stronie skończyłam czytanie.
    Mi owi już wyznaczyło rekordowo szybko owulke w 9dc. Ale myślę, że miałam później. A tam, co będzie to będzie. Temperatury mam stabilniejsze, bo lepiej spie. Od razu widać różnicę :D
    Zebys wiedziala, ze nie mam pojecia bo sama nie spie od 3 tygodni ;-)

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin wrote:
    Szczury w snach to na pieniądze podobno :D

O to mi się bardziej podoba niż to z sennika. :P

• Asha Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    dałam kiedyś Argentyńczykowi bigos ;) efekt ten sam! :P
    Moj bigos uwielbia i generalnie pl jedzenie aby mieso bylo, plywalo, lezalo wszystko jedno

Krokodylica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia się dzisiaj czuje OOOO tak, jak na obrazku... taki dołek sie przedokresowy zbliża...

invisible.jpg

Tamka lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo cymci..why?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Jak mojemu dalam kiedys kluski z truskawkami, bo to anglik wiec w zyciu takiego dania na oczy nie widzial, to myslalam ze mi zygnie tym w twarz, no i wiecej juz jesc nie bedzie
    Asha hahahah no to masz babo placek...polska kuchnia mu nie smakuje....:P
    mój szwagier drugi Włoch, to kiedyś nawet nie chciał słyszeć o takim jedzeniu, ale od kilku lat zaczął się przełamywać heheheh....

dla mnie codzienne mięso - to koszmar - ja raczej niemięsna jestem, a małż taki pół na pół....

aaa doczytałam, że smakuje - ale mięsna;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 09:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znam ten ból. Ja sobie zapodaje mleko z miodem przed snem :P i jakoś mnie tak wycisza.
    Tamka, ja tak źle sypiam od grudnia. Jeszcze wtedy na ovu mnie nie było :P

Tamka lubi tę wiadomość

• KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ho dziewczynki.

Przyjechala do nas na instytut grupa studentow z Abudabi. I dzisiaj sobie ide korytarzem w mojej krotkiej sukienusi (goraco dzis) a na przeciwko mnie cala grupa najpierw ciemnych mezyzczn a potem okutanych dziewczyn :P)

Krokodylica lubi tę wiadomość

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia what's up?

• Asha Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Asha hahahah no to masz babo placek...polska kuchnia mu nie smakuje....:P
    mój szwagier drugi Włoch, to kiedyś nawet nie chciał słyszeć o takim jedzeniu, ale od kilku lat zaczął się przełamywać heheheh....

dla mnie codzienne mięso - to koszmar - ja raczej niemięsna jestem, a małż taki pół na pół....
    Ja tez nie bardzo miesna jestem, dlatego ja te kartofle bardziej z ogorkiem na ktory on sie krzywi a on te schabowe z kartoflem , ktore bardzo chetnie by mogl pominac hehe

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotkaPsotka wrote:
    Hej ho dziewczynki.

Przyjechala do nas na instytut grupa studentow z Abudabi. I dzisiaj sobie ide korytarzem w mojej krotkiej sukienusi (goraco dzis) a na przeciwko mnie cala grupa najpierw ciemnych mezyzczn a potem okutanych dziewczyn :P)
    Siemaneczko :-)... Wazne ze faceci byli i obczaili ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Oooo cymci..why?
    a głównie jakoś takoś chyba PMSowo i płaczliwie.... to będzie długi i trudny dzień, tyle do zrobienia, szukałam wsparcia u znajomej mojej, ale kompletnie mnie zignorowała, czyli walczyć z jedną rzeczą muszę sama.... esh :( a ja zawsze głupia lecę i pomagam wszystkim.... :( not funny!

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cymcia nie dołuj się. Będzie dobrze :)

Ja lecę dalej, uffff. Miłego dzionka wszystkim :)

Yasmin, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cymcia przytulam mocno :*****

nick nieaktualny, zahra lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha i jestem podalmana.
    Katastrofa. Bylam wczoraj mierzyc jeszcze raz ta sukienke slubna ktory sie tak podobala mojemu narzezconemu. Niestety, gacie bardzo widac i tez sie ich material nawet odbija (a probowalam cielistych stringow i bokserek). Jedyne wyjscie to isc bez majtek na slub :D
    Moj narzezcony jest bardzo zawiedziony. Chce zebym i tak kupila ta sukienke i zakladala do lozka jako przebranie....

Asha, Tamka, Arienna lubią tę wiadomość

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Ooo ja tez mam akwaruim i to dosyc duze i mi sie teraz ryby rozmnazaja na potege i mam czesto sny o tym ze sie rozmnazaja jeszcze bardziej..masakra ;-)

mnie sie głupiki roznozyły ale zostały 3 reszte zjadły inne ryby i mamusia bo do kotnika mi wskoczyła
    mam glonojada sumika miałam molinezje ale padły wiec zostały głupiki :) i złota rybka heeh

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin się odmeldowuje do najważniejszego zadania dnia. Podusia czeka :) buziaczki moje Panie

nick nieaktualny, Krokodylica, zahra lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
‹‹ 777 778 779 780 781 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ