X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Yasmin, telepatia :D
    Troszkę byłam zajęta. Praca, a później bzykowanie no i tak nam zeszło. Weszłam na chwilę, ale zaraz muszę znowu iść i pewnie do wieczora lub jutra nie zajrze na forum. Plus jest taki, że ostatnio lepiej śpię i ogólnie lepiej się czuję :)
    ale że przepraszam - MY tak na Ciebie wpływamy, że spać nie możesz i gorzej się czujesz?! hę?!

a tak w ogóle to dzień dobry

nadrobiłam wasze lutealne, myszy , szczury, fiksację Aśki , zdrowotne bzykanie Smarty i niewyżytego Krokodyla ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 09:37

Malenq, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha, nie masz pojęcia jak fajnie jest się wyspać w końcu :)
    Tak od kilku miesięcy sypiałam w nocy ze 3-4 h i w ciągu dnia nieprzytomna. A teraz chodzę wczesniej spać i tak te 7 h staram się przespać. Nie nadrobiłam was. Nie wiem nawet na jakiej stronie skończyłam czytanie.
    Mi owi już wyznaczyło rekordowo szybko owulke w 9dc. Ale myślę, że miałam później. A tam, co będzie to będzie. Temperatury mam stabilniejsze, bo lepiej spie. Od razu widać różnicę :D

• Tamka Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Jak mojemu dalam kiedys kluski z truskawkami, bo to anglik wiec w zyciu takiego dania na oczy nie widzial, to myslalam ze mi zygnie tym w twarz, no i wiecej juz jesc nie bedzie
    dałam kiedyś Argentyńczykowi bigos ;) efekt ten sam! :P

Malenq, Anastazjaaa lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Asha Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Asha, nie masz pojęcia jak fajnie jest się wyspać w końcu :)
    Tak od kilku miesięcy sypiałam w nocy ze 3-4 h i w ciągu dnia nieprzytomna. A teraz chodzę wczesniej spać i tak te 7 h staram się przespać. Nie nadrobiłam was. Nie wiem nawet na jakiej stronie skończyłam czytanie.
    Mi owi już wyznaczyło rekordowo szybko owulke w 9dc. Ale myślę, że miałam później. A tam, co będzie to będzie. Temperatury mam stabilniejsze, bo lepiej spie. Od razu widać różnicę :D
    Zebys wiedziala, ze nie mam pojecia bo sama nie spie od 3 tygodni ;-)

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin wrote:
    Szczury w snach to na pieniądze podobno :D

O to mi się bardziej podoba niż to z sennika. :P

• Asha Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    dałam kiedyś Argentyńczykowi bigos ;) efekt ten sam! :P
    Moj bigos uwielbia i generalnie pl jedzenie aby mieso bylo, plywalo, lezalo wszystko jedno

Krokodylica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia się dzisiaj czuje OOOO tak, jak na obrazku... taki dołek sie przedokresowy zbliża...

invisible.jpg

Tamka lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo cymci..why?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Jak mojemu dalam kiedys kluski z truskawkami, bo to anglik wiec w zyciu takiego dania na oczy nie widzial, to myslalam ze mi zygnie tym w twarz, no i wiecej juz jesc nie bedzie
    Asha hahahah no to masz babo placek...polska kuchnia mu nie smakuje....:P
    mój szwagier drugi Włoch, to kiedyś nawet nie chciał słyszeć o takim jedzeniu, ale od kilku lat zaczął się przełamywać heheheh....

dla mnie codzienne mięso - to koszmar - ja raczej niemięsna jestem, a małż taki pół na pół....

aaa doczytałam, że smakuje - ale mięsna;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 09:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znam ten ból. Ja sobie zapodaje mleko z miodem przed snem :P i jakoś mnie tak wycisza.
    Tamka, ja tak źle sypiam od grudnia. Jeszcze wtedy na ovu mnie nie było :P

Tamka lubi tę wiadomość

• KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ho dziewczynki.

Przyjechala do nas na instytut grupa studentow z Abudabi. I dzisiaj sobie ide korytarzem w mojej krotkiej sukienusi (goraco dzis) a na przeciwko mnie cala grupa najpierw ciemnych mezyzczn a potem okutanych dziewczyn :P)

Krokodylica lubi tę wiadomość

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia what's up?

• Asha Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Asha hahahah no to masz babo placek...polska kuchnia mu nie smakuje....:P
    mój szwagier drugi Włoch, to kiedyś nawet nie chciał słyszeć o takim jedzeniu, ale od kilku lat zaczął się przełamywać heheheh....

dla mnie codzienne mięso - to koszmar - ja raczej niemięsna jestem, a małż taki pół na pół....
    Ja tez nie bardzo miesna jestem, dlatego ja te kartofle bardziej z ogorkiem na ktory on sie krzywi a on te schabowe z kartoflem , ktore bardzo chetnie by mogl pominac hehe

Malenq lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotkaPsotka wrote:
    Hej ho dziewczynki.

Przyjechala do nas na instytut grupa studentow z Abudabi. I dzisiaj sobie ide korytarzem w mojej krotkiej sukienusi (goraco dzis) a na przeciwko mnie cala grupa najpierw ciemnych mezyzczn a potem okutanych dziewczyn :P)
    Siemaneczko :-)... Wazne ze faceci byli i obczaili ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Oooo cymci..why?
    a głównie jakoś takoś chyba PMSowo i płaczliwie.... to będzie długi i trudny dzień, tyle do zrobienia, szukałam wsparcia u znajomej mojej, ale kompletnie mnie zignorowała, czyli walczyć z jedną rzeczą muszę sama.... esh :( a ja zawsze głupia lecę i pomagam wszystkim.... :( not funny!

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cymcia nie dołuj się. Będzie dobrze :)

Ja lecę dalej, uffff. Miłego dzionka wszystkim :)

Yasmin, cymcia, Malenq lubią tę wiadomość

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cymcia przytulam mocno :*****

cymcia, zahra lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha i jestem podalmana.
    Katastrofa. Bylam wczoraj mierzyc jeszcze raz ta sukienke slubna ktory sie tak podobala mojemu narzezconemu. Niestety, gacie bardzo widac i tez sie ich material nawet odbija (a probowalam cielistych stringow i bokserek). Jedyne wyjscie to isc bez majtek na slub :D
    Moj narzezcony jest bardzo zawiedziony. Chce zebym i tak kupila ta sukienke i zakladala do lozka jako przebranie....

Asha, Tamka, Arienna lubią tę wiadomość

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Ooo ja tez mam akwaruim i to dosyc duze i mi sie teraz ryby rozmnazaja na potege i mam czesto sny o tym ze sie rozmnazaja jeszcze bardziej..masakra ;-)

mnie sie głupiki roznozyły ale zostały 3 reszte zjadły inne ryby i mamusia bo do kotnika mi wskoczyła
    mam glonojada sumika miałam molinezje ale padły wiec zostały głupiki :) i złota rybka heeh

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasmin się odmeldowuje do najważniejszego zadania dnia. Podusia czeka :) buziaczki moje Panie

Malenq, Krokodylica, zahra lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
‹‹ 777 778 779 780 781 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ